san_ozsaho
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
trol müsün yoksa kafa mı buluyorsun inan bilmiyorum ama adam kendisi zaten demiş sistemimi güncelleme aşamasındayım maksimum bütçem 10k yazmış, sen gelmişsin adama 10k değil 15k ver bunu al knk diyorsun adam 15k verebilecek olsa zaten 15k yazar, arttırmanın sınırı yok sonuçta 15 verebiliyorsa 5k daha arttırsın 20k ya pxn vd4 alsın o zaman. Adam gibi yazmayı bilmiyorsun ki işin gücün trolleme, 10k'ya şu şu modeller geliyor ama ben bunları tavsiye etmiyorum bütçe biraz yukarı çıkabilirse bu iş için hakkını verecek direksiyon setlerini şunlardır yazarsın olur biter. Birde gelmiş ahkam kesiyorsun sen git logitech alda kimseye bir şey önerme falan hayırdır sen yani, Direct drive iyi hoşta bütçe yetmiyorsa ne yapacaz ?niş bir kesime hitap ediyor diyip duruyorsun da kimse denemediği için nasıl hissettirdiğini bilmiyor kiaraç sürmek mi niş bir aktivite anlamadım gitti, kruvazör sürülmüyor direksiyonla araba tır falan sürülüyor. kötü bir şey alırsan hevesin kaçar satarsın tabii, senin ortalama dediğin şey giriş seviyesi bile değil oyuncak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerdiği markanın eski ürünleri kötü olamaz mı? pxn zaten öyle en iyi direksiyon seti markası falan değil f/p ürünler çıkaran bir marka. ve yeni modelleri gerçekten kaliteli. rampage'e sattığı ürünler gibi değil yanikonu hakkında bir şey bilmeden fikir sahibi olmayın
13'e vardı, 15'e şuan var. 10bin lirasını çöpe atacağına 15 bine adam gibi bişey alsın sonra senin gibi direksiyon setleri heves işi almayın yazar mazallah![]()
adamın bütçesi maks 10k, 2.el'de de adam akıllı ürün yok o fiyata.v10 pro 15k kardeşim