1500'e Tangzu WAN'er sg II aldım. 3.5mm jack girişli mikrofonlu. Type-C kısmı arka kısmında bana uzak kaldığı için jack girişine taksam mı diye düşündüm ve...
1k civarı bütçem var, kulak üstüler başımı ağrıtıyor mecburen IEM alacağım. Profesyonel değilim fakat Valorant'ta ayak sesi kasmak için alıyorum. Yeterli midir?
İlk defa IEM kulaklık kullanacağım onun için çok bir masraf yapmak istemiyorum. Kulağım çok küçük olduğu için düşer mi bu kulaklığı çok öneriyorlar konforu...
Bütçem 2 bin uzun araştırma sonucu bataryası da büyük olduğu için bu modeli almayı düşünüyorum. Manyetik bir klavye ya da kablolu bir klavye istemiyorum...
Fiyatı biraz daha düşmüş kuponla falan 3500e denk geliyor normalde 24G4HRE alacaktım 500 600 tl için riske girmeyim diyordum arasında 1.000 TL oynuyor...
Furycube alacakken bir de baktım ki ajazda aynı rengin 8000 mAh olanı satılıyor hem de fiyatı daha uygun. Switch hakkında bilgim yok fakat bana daha...
Masanın sadece kablo deliği var monitör tutacağı takmak istiyorum. Laptopa setup falan dizeceğim. Birkaç video izledim. O deliğe de takılıyor. Hatta...