Amazondan Elektronik Diş Fırçası İadesi Hk

Reaksiyon skoru
23
Merhaba doktorum bugün elektriklinin diş etini geri çektiğini acilen manuele dönmem gerektiğini söyledi bende birkaç defa yeni aldığım elektronik dil fırçasınu kullandım amazon iade alır mı sizce

Merhaba ben 14 gün dolmadan yolladım iade almıştı.

Merhaba doktorum bugün elektriklinin diş etini geri çektiğini acilen manuele dönmem gerektiğini söyledi bende birkaç defa yeni aldığım elektronik dil fırçasınu kullandım amazon iade alır mı sizce
Bu yumuşak fırçalar var onları al
Üründe kusur yoksa ve kullanılmış ise iade almak tamamen keyiflerine kalmış alması zor belki satıcının kendisi de Amazon ise kıyak geçebilir

Alsa da onları olduğu gibi başkasına yolluyorlar ya çok pahalı bir şey değilse bırak kalsın başka birine bu kötülüğü yapmaya değmez 😅

yahu yapmayın arkadaşlar ya inanılmazsınız. bu benim aklıma hiç gelmez. Ben otellerdeki otel terliğini bile alıyorum valize atıyorum. adamlar tekrar yıkar poşetler başkasına verir diye.

Bakın işte Amazon vb. nice firmalar neden hizmet politikasını değiştiriyor, neden eskisi gibi kolay iade almıyor gibi tüm soruların cevabını tek post ile alabiliyorsunuz.
Toplum içerisinde bu zihniyette tipler oldukça bizden daha çok şey götürür.

Geri