Arama sonuçları: *

1. A

Tangzu Wan'er S.G Iı Iem Ufak Kulaktan Düşer mi?

1500'e Tangzu WAN'er sg II aldım. 3.5mm jack girişli mikrofonlu. Type-C kısmı arka kısmında bana uzak kaldığı için jack girişine taksam mı diye düşündüm ve ses kartı yeter mi diye modelini yazdım chatqptye fazlasıyla yeteceğini söyledi umarım hata yapmamışımdır. Laptop IdeaPad Gaming 3...
  2. A

Nicehck Stringsnow Iem

1k civarı bütçem var, kulak üstüler başımı ağrıtıyor mecburen IEM alacağım. Profesyonel değilim fakat Valorant'ta ayak sesi kasmak için alıyorum. Yeterli midir?
  3. A

Tangzu Wan'er S.G Iı Iem Ufak Kulaktan Düşer mi?

İlk defa IEM kulaklık kullanacağım onun için çok bir masraf yapmak istemiyorum. Kulağım çok küçük olduğu için düşer mi bu kulaklığı çok öneriyorlar konforu nasıl? Normalde kulak içi pek kullanmıyorum çünkü. Bir de Lenovo laptopa bağlayacağım 3.5mm jack girişli olanı alsam sorun olmaz değil mi...
  4. A

Ak820 Max Plus 2300tl'ye F/P Mıdır?

Kablolu hiç istemiyorum hocam bu model özelinde ne dersiniz fiyatı da bana bataryasına göre uygun geldi muadilleri 2600civarı
  5. A

Ak820 Max Plus 2300tl'ye F/P Mıdır?

Bütçem 2 bin uzun araştırma sonucu bataryası da büyük olduğu için bu modeli almayı düşünüyorum. Manyetik bir klavye ya da kablolu bir klavye istemiyorum. Son karar aşamasındayım birkaç güne alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. A

James Donkey R40 3500'e Alınır mı ?

Fiyatı biraz daha düşmüş kuponla falan 3500e denk geliyor normalde 24G4HRE alacaktım 500 600 tl için riske girmeyim diyordum arasında 1.000 TL oynuyor napmalıyım hiç kullanan yok mu James Donkeyi
  7. A

Zifriend Furycube Rx75 Pro Vs Ajazz Ak820 Max Plus

White Birch Linear Switch yazıyo
  8. A

Zifriend Furycube Rx75 Pro Vs Ajazz Ak820 Max Plus

Furycube alacakken bir de baktım ki ajazda aynı rengin 8000 mAh olanı satılıyor hem de fiyatı daha uygun. Switch hakkında bilgim yok fakat bana daha mantıklı geldi sizce? Manyetik klavye aramıyorum kablosuz başka önerilerini varsa dinlemek isterim.
  9. A

Kablo Deliğine Monitör Tutacağı Takıp Arkasından Kablo Geçirilebilir mi?

Masanın sadece kablo deliği var monitör tutacağı takmak istiyorum. Laptopa setup falan dizeceğim. Birkaç video izledim. O deliğe de takılıyor. Hatta delikten kablo bile geçebiliyor. Öyle yapmak istiyorum. Sıkıntı olur mu? Delmek istemiyorum https://vt.tiktok.com/ZSXvjqxYX/
  10. A

2500 TL Mouse Önerisi

Neden iade etmiştiniz hocam bende 680 almayı düşünüyordum
  11. A

Hafif Kablosuz Kulaklık Önerisi

Teşekkür ederim detaylı yorumunuz için dediğiniz gibi havit h3 plusa ben bir bakayım en iyisi. Bu kulaklıklarda iade olayı olmuyor diye hatırlıyorum doğru mudur ?
  12. A

H2002P Kullanmıştım bir de deri almak gibi bir hataya düşmüştüm yarım saat 1 saat anca kullanıyordum çenemi ve kafamın üstünü ağrıtmıştı. maalesef kulak içi kulaklıkta düşünmüyorum.
  13. A

Koskoca forumda önerisi olan yok galiba
  14. A

Kulak yapım küçük olduğu için kulakiçi hemen düşüyor ve rahatsız ediyor maalesef
  15. A

Rahat edemiyorum hocam işte sonra kaldırıp kenara atıyorum en azından bir işe yarasın almışken
  16. A

262 Gram
  17. A

Daha önceden Havit'in bir kulaklığını kullanıyordum fakat deri pedler ve 280 gr olması sebebiyle çok ağır ve rahatsız ediciydi, onu sattım. Bugün MediaMarkt'ta Logitech G435 Lightspeed denedim; 210 gram olmasıyla ve rahatlığıyla oldukça hoşuma gitti, keza G733 Lightspeed de öyle fakat bütçem o...
  18. A

Atk Dragonfly A9 Plus Vs Aula V9 Pro Plus

Anlaşıldı o zaman aula v9 pro alayım ben
  19. A

Atk A9 Plus Vs Aula V9 Pro Hangisini Tercih Etmeliyim?

Uzun ömürlülük kalite bakımından hangisini almalıyım öyle profesyonel FPS oyuncusu değilim sensör beni fazla etkilemiyor ama ekipman değiştirdim mi uzun süre kullanırım. Biliyorum elektronik şans işi fakat bozulma ihtimali hangisinin daha az fark etmiyorsa batarya açısından ATK'ya daha yakınım.
Geri