bütçe neArkadaşlar selam ets 2 fh4 asetto beamng için direksiyon seti arıyorum. 2.el düşünüyorum 900 derece ne alınabilir?
10k geçmez hocam
G29 daha iyi değil mi?bunun indirimini bekleyebilirsin ya da bunun 2. eli falan denk gelirse anca öyle bütçe yeter![]()
PXN V10 Pro Direksiyon Seti
Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
DeğilG29 daha iyi değil mi?
2.elde bütçe yoksa T248 bakılabilir ve evet G29 dan iyi gerçi piyasadaki nerdeyse her direksiyon G29 dan iyide.Arkadaşlar selam ets 2 fh4 asetto beamng için direksiyon seti arıyorum. 2.el düşünüyorum 900 derece ne alınabilir?
Sıkıntısız kullanıyorum hocam memnunum ets2 den sonra forza 5 ve assetto corsa da aldım işden güçten tam deneyimleme şansım olmadı ama sıkıntı çıkaracağını sanmıyorumG29 bundan 10 sene önce iyiydi
AEGON arkadaşımız da PXN kullanıyor çok memnun. Değil mi hocam@AEGON
daha işlemcide yenilemem lazım hocam onun çok aciliyeti yok ama lazım yine de. O yüzden sette bütçe kısıtlı manuel set arıyorum2.elde bütçe yoksa T248 bakılabilir ve evet G29 dan iyi gerçi piyasadaki nerdeyse her direksiyon G29 dan iyide.
konudan bağımsız vucüt sizinse iyiymişArkadaşlar selam ets 2 fh4 asetto beamng için direksiyon seti arıyorum. 2.el düşünüyorum 900 derece ne alınabilir?
Sisteme öncelik verin direksiyon setini sonrada alırsınızdaha işlemcide yenilemem lazım hocam onun çok aciliyeti yok ama lazım yine de. O yüzden sette bütçe kısıtlı manuel set arıyorum