Türkiyede 2 yılın üzerinde garanti olayına pek güvenmiyorum bir ara beyaz eşyalarda bir "10 yıl" dümeni vardı. Nal gibi "10 YIL GARANTİ" yazıyorlardı...
kasa için bi indirim koşturulabilir belki kasaya 7k vermek fazla göründü gözüme hocam tabi takdir sizindir. İnşallah güle güle kullanın uzun yıllar arkanıza...
uygun fiyatlı olanlarda bir çok sorun yaşama ihtimaliniz var tv box kullanıcısı değilim ama hobi olarak ara ara bakarım öyle ürünlere piyasaya falan Mİ...
Forumun ikinci el kısmında SSD buldum hocam size :D
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/samsung-990-pro-m-2-ssd-4tb-sifir-kutusunda-hic-acilmadi.4388/...
evet 2x16 gibi gördüm ben oradaki ibareyi. 53k görünce dengem bozuldu sanırım :D
2x32 bir oyuncu için yakın bir zamanda gerekeceğini düşünmüyorum onun...
Ekran kartının değişmesi lazım hocam. Colorfulun 5080 iGame Ultra modeline bakabilirsiniz. Güç kaynağını NZXT C1000 Gold modeli yapın çok daha üst segment...
Uzun zamandır bembeyaz ve gösterişli bir bilgisayar toplamak istiyordum. Yaklaşık 300k bütçem var (Monitör dahil). Kendim biraz araştırdım,
İşlemci - AMD...
9070 XT prime vs tuf modellerinin arasındaki 13.000 tl farkın gerçek dünyada bize getirisi nedir? Gerçekten bilmediğimden soruyorum ben bir şeyi kaçırıyorum...