4 paket çaktım geçtim bir de indirim kuponum vardı hesabımda 24 litre maden suyunu 239tlye aldım. Allah ne muradın varsa versin. SELAM SANA İMPARATOR @lackwiento
bu hesaptaki indirim kabaca 1000tl falan makineye hediye demişler ama tırt. makineyi ve kahveleri dışarıdan alınca 11200 gibi bir rakam çıkıyor ortaya. Tchibodan alınca da makine ve kahveler toplam 10200 gibi bir tutar oluyor.
hocam her kokunun her tadın öveni, bayılanı vardır aynı anda iğrenç bu ne be gibi yorumlar yapanı da vardır. gerçekçi düşünürsek en iyi ihtimalle fiyatına göre iş yapar denilecek bir koku olsa gerek. ben de bilmeden aldım denemelik. kaldı ki bu fiyatlara mükemmel parfümü satmazlar bunu da...
bu ürünler ekstra ekstra sağlıklıymış gibi pazarlanıyor ama esasında kuruyemişçiden alabileceğiniz ürünleri daha pahalıya satmaktan öte çok da özellikleri yok açıkçası bunların içinde olup da normal beslenme düzeninizde yiyemeyeceğiniz bir mucize de değiller keyif için alınabilir ona bişey...
hocam bu fiyatlara ev tipi kullanım için (tv, pc, vs) kaliteli ses verecek bir önerin var mıdır? bu ürüne bir tık yükseldim doğrusu ama belirttiğin gibi düm düz hoparlör yani herhangi bir kullanım çeşitliliği sunmuyor bir iş yapıyor ve sanırım bunu da baya iyi yapıyor.
arkadaşlar profesyonel derecede kullanmıyorsanız evde dursun demek için çok çılgın fiyatlar bunlar. Geçen yıl İSTOÇtan 5li set olarak DAFLONG diye dandik çin malı bir marka aldım kırıcı, şarjlı matkap, bijon sökme, avuç taşlama, led lamba. Yanında delme uçları kesme taşları kırıcı uçlar iki adet...