oguzcnzngn isimli üyenin son içerikleri

1. O

❌İndirim Bitti! Julius Öğütülmüş Filtre Kahve X16 213,34 TL

Faydalandım süper oldu 3 tane çektim bir iki arkadaşıma link attım güvenip almadılar :D :D
  2. O

🔥İndirim Arctıc Mx-7 (4 G) - 405₺

Dünyanın en iyi termal macunu diyemeyiz ama gayet iyidir kendileri mx4 mx6 modellerini de kullandım bu marka üzmüyor.
  3. O

🔥İndirim Msı B850m-G Ddr5 Vatan Da 5496 Tl

Hay eline koluna sağlık hocam arkadaş kafamı karıştırmıştı durduk yere ben de bu kadar kendinden emin konuşunca acaba harbiden bişey mi biliyor demiştim. Bir süredir yükseldiğim bir anakarttı sayende iyice emin oldum.
  4. O

🔥İndirim Fazeon X24f100 23.8" 100 Hz Monitör - 2.850 Tl

hocam bende mini pc var oyunlarla çok işim yok ara ara oynuyorum standart 60hz oyun için zor bir değer ama ben gibi ara ara oynayanlar için 75hz 100hz fena değil durumda zaten benim cihaz cs2 gibi bir oyunda bile taş çatlasa 130 fps gibi değerler verebiliyor benim gidip 180 hz veya daha fazla...
  5. O

🔥İndirim İstikbal Lina Çalışma Masası Demir Ayaklı 1.499 TL

Bu masadan sağlamlık beklemek mantıksız zaten fotoğraflarından bile belli ben sallanıyorum diye bağırıyor. Bir şekilde bu veya benzeri bir masa aldıysanız ve kullanmanız gerekiyorsa atmaya kıyamıyorsanız en temiz çözüm duvara sabitlemektir iki tane L köşe demiri alın ve duvara sabitleyin şu...
  6. O

Yardım Ekran kartındaki bu izleri nasıl geçirebilirim

İzopropil alkol ve diş fırçası ikilisinin temizleyemediği kart görmedim şimdilik. Pamuklu çubuk tüy bırakıyor takılıyor keskin köşelere. Alkolle güzelce yıkayıp duruladıktan sonra fön makinesiyle 5 dk hava tutmak tekrar montaja hazır hale getirecektir.
Geri