Direksiyon seti önerisi istiyorum

Valla hocam almayı çok isterdim de haberim yoktu haberim olsa kesin alırdım
Gaming.gen.tr'yi takip et hocam yakın zamanda kampanya yapacağız dediler ama artık hiç bir firmaya güvenemiyoruz kampanya yerine zam da yapabilirler :D

Dün Gaming.gen'de 14k idi V10 Pro modeli. Alan arkadaşlar aldı. Akşama doğru stoklar azaldığı için zam yapmışlar, yakın zamanda indirim yapacaklarmış sözde. Şuan ki fiyatı da makul ama daha uyguna da satabildiklerini gösterdiler.
Bu pnx lerin hangi modeli ps5 ile uyumludur

Hiçbiri değil. PS5 için Thurstmaster ve Logitech'in adi setlerini almanız lazım.
Hocam bir soru soracağım gelbura.com güvenilir mi pxn A7 h vites alacagimda veya stokta olan güvenilir neresi var acaba

Benim mesajimla ne alaka?
Burada söylenenlere bakma diyorsun ya arkadaşım? Ben kendim kullanıyorum. Diğer modellerin de yurtdışı kullanıcı incelemelerini taradım önerilen ürünler. O alaka işte.

Burada söylenenlere bakma diyorsun ya arkadaşım? Ben kendim kullanıyorum. Diğer modellerin de yurtdışı kullanıcı incelemelerini taradım önerilen ürünler. O alaka işte.
Ya ben pxn V10 pro aldım buna vites gerekiyor ya uygun fiyatlı vites öneriniz var mı pxn A7 h shifter buldum ancak stok Yok aynı ürünün rampage versiyonunu buldum onda yalnızca vites satan bir yer bulamadım bana bu konuda yardımcı olur musunuz

Ya ben pxn V10 pro aldım buna vites gerekiyor ya uygun fiyatlı vites öneriniz var mı pxn A7 h shifter buldum ancak stok Yok aynı ürünün rampage versiyonunu buldum onda yalnızca vites satan bir yer bulamadım bana bu konuda yardımcı olur musunuz
Canım kardeşim vites olarak uygun fiyatlı seçenekler az. A7 3800 dü stok kalmamış. Gelbura'da var orada da 4800 civarında. O fiyata değmez. Onun dışında 2 seçenek var. Gelbura'nın markası Spardox BG1 ya da Simtur vites. Bunlar dışında 3D yazıcıdan yapılma vitesler bulabilirsen onlar da olur ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.

Geri