hocam bana kalırsa ddr5 e geçin başka yapabileceğiniz mantıklı bir şey yok gibi çünkü 6700xt zaten güzel ekran kartı ve 2k da oynamayacaksanız ve 25k...
hocam atk a9 ultra max kullanıyorum ve çok memnunum 2.elden 2300-2400 e falan birkaç ay önce almıştım, tek sıkıntısı masamla odamdaki cam birbirine çok...
petrol yeşili fotoğrafta lacivert gibi duruyordu ama güvenemedim şimdi yemyeşil bir şey falan gelir diye o yüzden marin renkte aldım.
petrol yeşilini alıp...
hocam ekran kartı fazlasıyla yeterli 1080p de oynarken değiştirmenizin hiçbir mantığı yok eğer fps oyunları oynuyorsanız arkadaşın dediği gibi 7800x3d...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-rayazen-5-7500f-1327595014/detay
hocam 4500tl bile değil çok daha ucuza...
30k falan eder maksimum ama muhtemelen 27-28k lara falan anca satılır.
sahibinden üzerinden fiyatlara tek tek bakabilirsin ama şöyle bir sorun var örneğin...
hocam öncelikle umarım bu attığınız foto örnektir ve bu sisteme bu paraları ödememişsinizdir. İşlemciniz gayet güzel eğer aşırı fps alma isteğiniz yoksa...
kulak içi kulaklık al ve sol kulağına tak ve kulaklığı telefonuna bağla ardından discorda gir ve kulak üstü kulaklığı da kulak içi kulaklığın üstüne tak...
fiyatlar çok uygun değil mi ben 700tl ye beyaz olandan bir tane çektim direkt konu açılır açılmaz ama kimse konuyu umursamamış acaba almaya değmez miydi
kendin tek tek aldığında ve pazarlık payını da düşünüdğümüzde daha ucuza toplayabiliyorsun ayrıca da böyle bir sistemde asus tuf serisinin psu su ve...