Ben bunu almam reisler boykot bu
Bunun yerine cola turka alırım daha iyi
1788546387
Böyle konuların açılmaması lazım boykotun yaygınlaştırılması adına...
Ne vazgeçilmez içecekmiş be. Ruhi Çenet'in yahudi belgeselini izleyin adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor. Dünyadaki tüm kötülükleri meşrubat...
hocam eski amd kartlarında driver sorunları var o yüzden ben önermiyorum, rtx 5050 de fiyatına göre çok kötü o yüzden bütçeyi biraz daha arttırıp 9060xt 8gb...
2.elden şehrinize göre 9060xt 16gb almanız en iyisi olur ama illa sıfır almak istiyorsanız attığım akakçe linkinden beğendiğiniz bir siteden ve satıcıdan...
hocam uzun bir süre 6650xt kullandım ve acayip fazla driver sorunu vardı pc bazen açılıyor bazen açılmıyordu, bazen ekran gidip geliyordu, bazen google ı...
hocam yakın zamanda rx 6650xt kullanıyordum ve 8k ya satmıştım, öncelikle acayip driver sorunu vardı öyle böyle değil yani her gün deliriyordum, bir gün...
anladım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
belirtmedim lâkin öyle yapmayı düşünüyorum zaten sıfır fiyatları çok saçma ramlerin eğer 23-24 civarına ti...
hocam on da düşündüm ama çok az karda olursunuz ayrıca şöyle bir durum var insanlar 2.elden kasa, psu ve m2ssd almıyorlar riskli olarak nitelendiriyorlar ve...
hocam rami kesinlikle 2.elden alın fiyat olarak çok uyguna gelir ayrıca 4070 ve 4070ti arasında 2.elde 4-5k fark var ama fps olarak ciddi anlamda fark var o...
devam ediyor hala bir sonuç yok, bir ara adliye binasının vezne bölümüne gidip bir numara almam lazım uyap sisteminden yaşanan olayları takip edebilmem için...