WİNTOX isimli üyenin son içerikleri

1. W

RX 6650 XT sürekli olarak çökme sorunu

sorun hala devam ediyor maalesef bir çözüm bulamadım
  2. W

25h2 güncellemesini kaldırıyorum bakalım sorun devam edecek mi
  3. W

Windows güncellemesi yapmıştım ardındansa sürekli olarak ekran kartı driver ı çökmeye başladı Oyundayken bir anda siyah ekran ardından sinyal yok yazısı alıyorum ve pc yi yeniden başlatıyorum ardından aygıt yöneticisine girip ekran kartı sürücüsünü güncelleştir kısmından güncelleştiriyorum ve...
  4. W

RX 6650xt sürekli çöküyor

DDU ile driverları silip yükleyince düzeligordu eskiden ama şuan onu yapmaya korkuyorum tam driverları silerken çöker bir sıkıntı olur diye
  5. W

RX 6650xt sürekli çöküyor

bilgisayarı itopya üzerinden hazır sistem olarak geçen yıl aldım ve bilgisayar oyun oynarken bazenleri kendisini kapattığı için servise göndermiştim ve düzelmişti fakat daha sonraki aylarda ise bilgisayar zaman zaman çöküyordu ama pek takmıyordum fakat şuanda bilgisayar açılırken çöküyor yani...
  6. W

Ekran kartı kullanımlarım çok düşük ne yapmalıyım

Asus Dual rx 6650xt ve r5 5600 sistemim var fakat Battlefield 1 de GPU kullanımı 54-74 arası genelde 60, CPU kullanımı ise 65 falan bu normal mi ? ( 1080p ultra ayarlarda ) amd software üzerinden hız aşırma GPU yaptım onu iptal etmeli miyim ?
  7. W

Psu yu değiştirmeli miyim

https://www.itopya.com/rampage-voyager-750w-80-bronze-rgb-beyaz-atx-mid-tower-gaming-kasa_u23558 bu kasayı hazır sistem ile almıştım rampage powersuplly sıkıntı çıkartır diyorlar.Psu yu değiştirmeli miyim ? değiştirirsem 600-650 watt hangi psu yu almalıyım ( çok fazla para harcamak...
  8. W

CS Go 1 vs 3 nasıl oynanır

Atölye maplerinden istediğin vs mapine abone ol sonra arkadaşlarına davet at ve aynı grupta iken oyuna girin 1 kişi anti yi seçsin kalanlar teröriste geçsin sonra konsola bot_kick yaz botları oyundan atsın
  9. W

kasamın fanlarını ne şekilde yerleştirmeliyim ?

https://www.itopya.com/rampage-voyager-750w-80-bronze-rgb-beyaz-atx-mid-tower-gaming-kasa_u23558 kasam bu şuanda 2 adet fan almayı düşünüyorum üst kısmına ( egzoz fan olarak ) yerleştiricem fakat 2 tane daha alıp psu nun üst kısmına yerleştirmeli miyim ve yerleştirirsem havayı aşağıya doğru...
  10. W

Çözüldü✓ kasamın üst kısmına 2 fan takıcam hangi fanı almalıyım

https://www.itopya.com/rampage-voyager-750w-80-bronze-rgb-beyaz-atx-mid-tower-gaming-kasa_u23558 kasam bu üst kısmıan 2 adet beyaz rgb olmayan fan takmaj istiyorum, kasanın alt kısmına da fan takılabilir mi ? ucuz fan önerilerinizi bekliyorum 200-300 tl falan bir bütçem var birde bu alacağım 2...
  11. W

5 saat kullanılmış rx6650 xt ne kadara satabilirim

vergi indirimi olayını tam olarak anlayamadım ekran kartını alırken indirim olucaksa işlemciyi alırken de olucka mı yoksa sadece tek hir parçada mı olucak bilgin varsa yardımcı olur musun şuanki ekran kartımı vergi arttığında daha yüksek fiyattan satıp sonra vergi indirimiyle bir üst modelini...
  12. W

5 saat kullanılmış rx6650 xt ne kadara satabilirim

asus dual rx 6650xt ekran kartını itopya hazır sistemi ile aldım yaklaşık 5-6 saat kullandım ve vergi indirimi geleceğinden dolayı ekran kartını satıp daha üst modelini almayı düşünüyorum ne kadara satabilirim
  13. W

A320m-c R2.0 anakartı ile rx6650 xt + R5 5600 kullanılır mı ?

yani tam performans olarak kullanabilir miyim fps düşüşü olur mu demeye çalışıyordum
  14. W

A320m-c R2.0 anakartı ile rx6650 xt + R5 5600 kullanılır mı ?

anakartımı değiştirip daha yükseğini almama gerek var mı herhangi bir fps düşüşü yaşatır mı
Geri