WİNTOX isimli üyenin son içerikleri

1. W

RX 6700 XT mi Yoksa RTX 5050 mi

hocam eski amd kartlarında driver sorunları var o yüzden ben önermiyorum, rtx 5050 de fiyatına göre çok kötü o yüzden bütçeyi biraz daha arttırıp 9060xt 8gb almanız daha iyi olur ama bütçeniz kısıtlıysa 9060 8gb alın (yani xt olmayan modelini )...
  2. W

Ekran Kartı Olarak Hangisini Tercih Etmeliyim?

2.elden şehrinize göre 9060xt 16gb almanız en iyisi olur ama illa sıfır almak istiyorsanız attığım akakçe linkinden beğendiğiniz bir siteden ve satıcıdan sıfır olarak 9060xt 8gb alabilirsiniz eğer nvdia takıntınız yoksa 5060 almayın 9060xt alın
  3. W

şuanda 9060xt 16gb kullanıyorum gayet memnunum( 2.elden almıştım ) 2.el almayı düşünürseniz 9060xt 16gb https://www.sahibinden.com/ekran-karti-masaustu?a3347=1253834&query_text_mf=9060xt&query_text=9060+xt&sorting=price_asc...
  4. W

hocam uzun bir süre 6650xt kullandım ve acayip fazla driver sorunu vardı pc bazen açılıyor bazen açılmıyordu, bazen ekran gidip geliyordu, bazen google ı açınca çöküyordu, ddu ile sürücüleri kaldırıp yine kuruyordum, sürücüyü kurma ekranında sistem çöküyordu yani şunu söylemek istiyorum 3060 ile...
  5. W

İkinci El Rx6600 Alınır mı?

bizde deriniz hocam. ben 5-6 ay önce sattım, o zamanlar herkes 9k dan koymuştu ben 8k dan koydum 3-4 günde falan satıldı
  6. W

İkinci El Rx6600 Alınır mı?

hocam yakın zamanda rx 6650xt kullanıyordum ve 8k ya satmıştım, öncelikle acayip driver sorunu vardı öyle böyle değil yani her gün deliriyordum, bir gün sistem açılmıyor siyah ekran da kalıyordu diğer gün sistem sürekli kendini yeniden başlatıyordu, ekran yırtılıyordu bir anda gidip geliyordu...
  7. W

RTX 4050 Laptop ile RTX 5060 Ti Sistem Takası Mantıklı mı ?

hocam on da düşündüm ama çok az karda olursunuz ayrıca şöyle bir durum var insanlar 2.elden kasa, psu ve m2ssd almıyorlar riskli olarak nitelendiriyorlar ve satın almıyorlar. Sisteminizde bulunan soğutucuyu satmanız muhtemelen mümkün değil, Ram ve anakartlarda 2.elde sıfır fiyatlarına kıyasla...
  8. W

RTX 4070 ve Ryzen 5 7500f'li Sistem Olmuşmu Sizce

hocam rami kesinlikle 2.elden alın fiyat olarak çok uyguna gelir ayrıca 4070 ve 4070ti arasında 2.elde 4-5k fark var ama fps olarak ciddi anlamda fark var o yüzden 4070ti almanızı öneririm. Darboğaz olaylarını da kafaya takmayın bir sorun olmaz
  9. W

Dolandırıldığınızda Nasıl Davranmalısınız Nereye Başvurmalısınız

devam ediyor hala bir sonuç yok, bir ara adliye binasının vezne bölümüne gidip bir numara almam lazım uyap sisteminden yaşanan olayları takip edebilmem için ama şuan üşeniyorum. Dolandırıcılık gibi şeylerde uyaptan direkt olarak görüntülenme olmuyormuş, vezne ye gidip bir numara almamız...
  10. W

RTX 4050 Laptop ile RTX 5060 Ti Sistem Takası Mantıklı mı ?

pc hocası kanalında 47k ya 5060 lı sistem vardı ve dün baktığımda 5060ti 8gb a yükseltme yaptığımızda 50k ya denk geliyordu yani yükseltme ücreti 3k idi ama şuanda 4.5k falan olmuş yani senin sistem + monitör + monitör kolu 55k falan eder, arkadaşın 14k üzerine verecek ise sen laptopu 40-41k ya...
  11. W

Dolandırıldım Bir Şey Çıkar mı

adamı engelleme, belki uzlaşmaya falan gider o yüzden engelleme ayrıca whatsapptaki konuşma ss lerini alırken adamın numarası gözüksün yani adamı kaydetme ki telefon numarası gözüksün
  12. W

Dolandırıldım Bir Şey Çıkar mı

BAKIRKÖY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA MÜŞTEKİ: İsim (T.C. Kimlik No: ) ADRES: TELEFON: ŞÜPHELİLER: SUÇ: Bilişim sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle internet üzerinden nitelikli dolandırıcılık (TCK m. 158/1-f) SUÇ TARİHİ: KONU: Şüphelilerin şahsımı hileli işlemlerle dolandırması...
  13. W

Titan Seat Beast mi Xdrive Hira mı Alınmalı

beast i 1-2 ay önce kuponlarla birlikte 7300 e almıştım, gayet güzel herhangi bir sorun yaşamadım, öneririm ama xdrive hira hakkında bir bilgim yok
  14. W

Çözüldü✓ Ekran Kartı Almak İstiyorum 0 mı Olsun 2. El mi?

hocam 9060xt 16gb lar 15-16k bandında satılıyor, satıcıdan ekran kartının test fotoğraflarını isteyin ve fotoğraftaki sıcaklık değerlerinin vb. şeylerin normal olup olmadığını internetten kontrol edin. Ben 2. elden 9060xt 16gb almıştım 5-6 ay oldu herhalde güzel kart herhangi bir driver sorunu...
  15. W

Hazir Sistem Bütçe 50k Almak Üzereyim

hocam bu bütçelerde indirim bekleyip o şekilde almak daha mantıklı oluyor şuan bütün hazır sistemler pahalı yani pahalı ama illa şuan satın almanız gerekiyorsa bu sisteme de bir bakabilirsiniz en azından anakartı b serisi...
Geri