Arama sonuçları: *

1. M

god of war 2k pc cayır cayır yanıyor

evet hava zaten çok sıcak fakat değerlere baktığımda sıcaklıklar gayet normal fakat kasa cayır cayır yanıyor acaba afterburner yanlışmı gösteriyor? 1721417168
  2. M

Çözüldü✓ görev çubuğunda masaüstüne dönme simgesi gitti

windows update güncelelmesi yaptım copilot geldi onu kaldırdım fakat en sağda bi tuş oluyodu bastığımda direk masaüstüne alan onu nasıl geri getirebilirim win11
  3. M

fps drop nasıl giderilir?

pc'nin performansı önceden çok kötüydü format attıktan sonra iyi kötü pubgyi bile oynanabilir hale getirdi fakat oyunlarda fps drop yiyorum 100 fps den 200 e fırlayıp düşebiliyor,işlemci ısınıyor evet cam bayağı ısınıyor pubg vb oyunlarda,kule fan mevcut ne yapabilirim bu sisteme?
  4. M

r5 5600 rtx 3060ti 2k oyun + losless scaling

imzadaki sisteme 2k bir monitör alıp lossless scaling programı ile 2k da cogu oyunu yüksek veya ultra ayarda oynayabilir miyim sizce?
  5. M

valorantta ses takılması

valorantta bazı aralıklıkla(sık sık)mikrofon veya chate yazı yazdığımda gecikme oluyor mouse tuşu bozuk desem o esnada chate yazı yazdığımdada geç gitmiş oluyor sizce sorun nedir?
  6. M

gpu kullanımım neden az

metin2 ve pubg açıkken işlemci kullanımım %100 ekran kartı %20-%40 aralarında gidiyor,pubg de fpsim hiç iyi değil genel olarak bilgisayarın performansı iyi değil sizce neden? r5 5600 rtx 3060 ti
  7. M

riot vanguard crash report

aylardır oynuyorum hiçbi sorun yok birden bire bu hatayı almaya başladım az önce valorantı silip yükledim resetledim ilk açmamda yine buhatayı verdi ne yapmam gerek?
  8. M

bütün driverları nasıl güncelleyebilirim

sistemimdeki bütün güncel driver ları en kolay güvenilir nereden yükleyebilirim
  9. M

3060ti pubg düşük fps

sistemim imzadaki vok friday 2 r5 5600 gigabyte rtx 3060 ti modeli pubgde 100-130 fps alıyorum fakat fps çok ani 130 dan 80 e düşüp 100 e çıkabiliyor hiç rahat oynayamıyorum oyunu sebebi nedir kart sıfır
  10. M

itopya coil whine değişimi yaparmı?

merhaba vok friday 2 sistemine sahibim sistemi geçen hafta kurmuştum ve kurduğumdan beri kulaklığımdan gelen cızırtı sesi sorununun araştırıyordum kulaklığı düzeltsem mikrofon mikrofonu düzeltsem kulaklık ikisi düzelse kasadan ses geliyodu(coil whine sesi kulaklığa nasıl yansıyor anlamış değilim...
  11. M

pci 3.0 anakarta 4.0 ssd takınca ömrü dahamı hızlı azalır?

iyi forumlar pci 3.0 anakarta 4.0 ssd takınca ssd ömrü dahamı hızlı azalır verimliğiği dahamı hızlı düşer(vereceği maksimum okuma yazması anakartıma bağlı onu biliyorum)
  12. M

bios nasıl güncellenir

bios umun güncel olup olmadığını veya nasıl güncellerim nereden kontrol edebilirim anakart : ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart
  13. M

lol de fps düşmesi ve alt tab bekletiyor

s.a sistem da v4.5 1 hafta öncesine kadar bir sorun yoktu valorant lol gayet iyi akıcı oynuyordum monitörümde 144 hz son 1 hafta içerisinde bi gariplik var alt tab attığımda 2-3 saniye siyah ekranda kalıyor sürekli ve fps sanki 40 50 imiş gibi bir görüntü var rahat oynayamıyorum lolü nedendir...
  14. M

sistemim bloodhunt kaldırır mı ?

imzadaki sistem da v4.5 apu sistemle bloodhunt rahat oynayabilir miyim ?
  15. M

sistemim bu oyunları kaldırır mı ?

sistem da v4.5 forza horizon 4 prototype 2 planet zoo dying light outlast 2 titanfall 2 rust bu oyunları rahat oynayabilir miyim ?
  16. M

lol oynarken mouse kayboluyor

dostlar lol oynarken ara ara birden mouse kayboluyor kontrolümü kaybediyorum özellikler fightlar da bu sorun eski mouse da yeni mouse da internet cafede oynadığım mouseda da oluyor du
  17. M

pc bloodhunt açmıyor

dostlar sistem da v4.5 bloodhunt oynatmayacak sanırım sistem bu halde varmı bilgisi olan ? oyunu açtığımda kapanıp bu yazı geliyor sanırım ekran kartım olmadığından. 1651007190
  18. M

fifa 22 kadro kurma görevleri

bu kadro kurma görevlerini bi türlü beceremiyorum hangi pakette hangi oyuncuyu almamı gösteren site varmı ? konuyu yanlış yere açmışım pardon.
  19. M

witcher 2 fps az olması normalmi?

sistem da v4.5 fps 40 45 arası oynanmıyor böyle bu fps normalmidir ? oyun steam sürümü
  20. M

1 oyunu silerken hepsi silindi

geçen far cry 1 e türkçe yama kurmaya çalışırken oyunu 3-4 defa kur kaldır yaptıydım en son oyunu d ye diğer oyunların olduğu kısma yüklemiştim yine yanlış yüklediğimden denetim masasından kaldır yaptım çat d deki bütün oyunlar silindi sebebi nedir bunun
Top Bottom