Arama sonuçları: *

1. HanBilişimSistemleri

25 Bin TL'ye Hazır Sistem Önerisine İhtiyacım Var

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-prime-h610m-r-asus-dual-rtx4060-white-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Ssd 1tb yapıp alınabilir, kasa power vs olarak güzel sistem
  2. HanBilişimSistemleri

Playstation 3 Alınır mı?

Ps3 alma niyetin varsa yalnızca superslim modeli ise al yoksa alma, özellik fat kasalarda kronik aşırı ısınma sorunu var. Slim kasa alanlar ise termal macun bakımını vs umursamıyor o yüzden rsx chipleri artık neredeyse ömrünü tamamlamış durumda. O yüzden ps3 yalnızca superslim modeli alın.
  3. HanBilişimSistemleri

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Geçen hafta ekran kartsız benzer parçalarla tek kasayı 8500e almıştım, ekran kartı ne kadar eder bilmiyorum yakın zamanda almadım.
  4. HanBilişimSistemleri

Windows kurulu ssd yi nasıl 0'layabilirim

Evet silebilirsin, yeniden bölüm oluşturup kurulum yaparsın
  5. HanBilişimSistemleri

Windows kurulu ssd yi nasıl 0'layabilirim

Windows kurulumu sırasında diskteki bölümleri silersen komple silinmiş olur, sonrasında yeniden bölüm oluşturup kurabilirsin. İçerisinde herhangi bir veri kalmaz. Temiz bir kurulum yapmış olursun.
  6. HanBilişimSistemleri

PC HER ZAMAN ÇOK ISINIYOR

Sistem yeni olmasına rağmen değerler normal değil, kullanım esnasında hangi programların tüketimi fazla ona bak belki virüsten kaynaklı olabilir, bazen kms vb bazı programlar etkiliyor. Onun dışında güç planını dengeli olarak ayarlıysa güç tasarrufu modunu seçersen şuan için bir nebze değerleri...
  7. HanBilişimSistemleri

Yardım m5a78l-le r2.0biosa girilmiyor

Bazı asus anakartlar usb klavyelerde açılışta güç vermediği için klavye hemen aktif olmuyor o yüzden girmiyor olabilir. Clear Cmos ile sıfırlayınca biosa girmek için bekletir o şekilde girebilirsiniz.
  8. HanBilişimSistemleri

PC HDD yi görmüyor acil yardım lazım

Büyük ihtimalle badsector vardır
  9. HanBilişimSistemleri

İ3 10100 vs İ3 9350K

En basitinden şöyle diyeyim 9350k single core olarak ve l3 cache olarak 10100den iyidir ancak herhangi bir çoklu çekirdek ihtiyacın olduğunda ise 10100 daha iyidir.
  10. HanBilişimSistemleri

BİLGİSAYARIM SÜREKLİ DONUYOR VE ETHERNET PORTU ÇALIŞMIYOR !

Bilgisayarı aç, yeniden başlat butonuna tıklamadan önce shift tuşuna basılı tut öyle tıkla, sonrasında basılı tutarken açma ekranı gelir
  11. HanBilişimSistemleri

İ3 10100 vs İ3 9350K

Eğer işe soket ve yeri yolu olarak bakarsan kesinlikle 10.nesil ancak kalkıpta yalnızca tek çekirdek olarak bakarsan 9360k güçlü olur. Burada temel etken öncelikle bütçe ve ileride yükseltmek isteyip istemediğin. 4500tl ye 2.el 12.nesil anakart işlemci ram bulabilirsin.
  12. HanBilişimSistemleri

Tamamdır, eğer disk sağlıklı ve biosta görünüyorsa bu programsız çözüm olacaktır. Programla da herhangi partion manager yeterli olur. Eğer biosta dahi görünmüyorsa öncelikle bağlantıların kontrol edilmesi gerekir, farklı power veya sata6 kablo deneyebilirsiniz.
  13. HanBilişimSistemleri

Öncelikle cihazın bağlantısı doğru yapıldığından eminsen, bios içerisinden kontrol et eğer orada disk görünüyor ama açılınca görünmüyorsa sistemi başlatınca bilgisayarıma sağ tıkla yönet, disk yönetiminden diski kontrol et, bölüm yoksa bölüm oluşturmayı deneyebilirsin.
  14. HanBilişimSistemleri

❌İndirim Bitti! RTX 4070 SUPER DDR516GB RAM 1 TB SSD B760 ANAKART İ5 14.400F 32K

Senin bahsettiğin 2 3yıl kullandığın ürün ve o ürünü ihtiyacın kadar adette alıp kullanıyorsun hemen satmak için değil, üstte mesela bahsedilen kişi sarı sitede sürekli alsat ilanları koyan birisi yani aynı konu değil. Mağazaya bile 15 kişi gidip hepsi organize şekilde alıp sürekli ya ekran...
  15. HanBilişimSistemleri

❌İndirim Bitti! RTX 4070 SUPER DDR516GB RAM 1 TB SSD B760 ANAKART İ5 14.400F 32K

Saçma mı? Bu adamlar yalnızca bu işin ticaretini yapma peşindeler ve ticaret dediğiniz şey yalnızca vergi levhası ile olur. Üstelik kimse senin elindeki 2.el telefonu aldığın sıfır fatura fiyatından daha yüksek rakama almaz. Ancak bunu alsatçı mantığı ile yapanlar, 33bine kasayı alıp 45 46ya...
  16. HanBilişimSistemleri

O ilanda o şekilde satan kişilerin herhangi bir şekilde satış yapma hakkı yok, çünkü bireysel olarak sürekli bu şekilde ürünler alıp sarı siteden satıyorlar yani bu işin artık ticaretini yapıyor. Dolayısıyla ticareti yapılan herşeyin vergisi olmak zorunda, şuanlık kimse şikayet etmediği için...
  17. HanBilişimSistemleri

Bilgisayar Satın Aldım Ama Kullanamıyorum Donuyor

Görev yöneticisi dahi sıkıntılı çalışıyorsa genellikle svchost dosyalarında virüs bulaşmıştır, win10 veya win11 temiz kurulum yapıp 1 defa yeniden başlattıktan sonra gerekli programlarını kurmanı öneririm. (Driver vs eklentilerini internet ile ilk kendi algılasın, sonra eksikleri tamamlarsın)...
  18. HanBilişimSistemleri

2 sıvı sogutma arasında kaldım

Am5 ve lga1700 braketlerini de iste satıcıdan, çoğunda sonradan ilave ediliyor aklında olsun.
  19. HanBilişimSistemleri

Çözüldü✓ İnce Hesap iş birligi 4060 12400f ddr4 kasa &Vatan bilgisayar

Bilgisayarı sürekli satıp yenisini mi alıyorsunuz? Ya da herkesin buna hazır bütçesi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Biraz mantıklı şeyler yazın.
  20. HanBilişimSistemleri

2 sıvı sogutma arasında kaldım

O zaman braket kısmına bak ikisi de hemen hemen aynı, cooler master v2 olandaki fanların rpm değeri 1800 olması lazım o yüzden onu alırdım, corsairden yakın zamanda kurmadım. Bazen bloklar kalın oluyor kasaya takarken ram veya anakart üst soğutmaya denk geliyor ölçülere bak al
Top Bottom