Arama sonuçları: *

1. Nedra.rar

4500 TL Monitör Önerisi

Va panel olduğunu görmemiş ips panel olarak https://www.incehesap.com/msi-g2412f-23-8-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-71448/?srsltid=AfmBOoorBMedhHokTO2xZ3tn774IVzrfLRrRgKzy8_SWTUIbFbbXTF-_usU veya...
  2. Nedra.rar

4500 TL Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-24-5-r25f-30-fhd-240-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-p-HBCV000063FP3X?magaza=Hepsiburada 500 daha ekleyip bunu alabirsiniz hocam
  3. Nedra.rar

Blur açılıp hemen kapanıyor

Blur indirmiştim fakat oyun açılıyor ve hemen tekrardan kapanıyor nasıl çözebilrim acil yardım edin
  4. Nedra.rar

Blur cd/dvd hata kodu

Oyun indir vip den blur indirdim pcye kuzenimle oynamak için fakat herşeyini kurdum sildim tekrardan yükledim her açtığımda bu hatayı veriyor nasıl çözebilrim
  5. Nedra.rar

I5 11400f işlemci RTX 2070Super ekran kartına darboğaz yapar mı ?

Darboğaz yaşanmaz hocam 1738419580 Ama uzun vadede ilerde işlemciyi değiştirebilrsiniz ama 2-3 yıl yeter işlemci
  6. Nedra.rar

Tek pcde iki kişilik önerbileğiniz oyun varmı?

Sağolun hocam deneyecegiz birazdan
  7. Nedra.rar

Tek pcde iki kişilik önerbileğiniz oyun varmı?

Kuzenimle tek pc de iki gamepadla yarı yarı ekran kullanıcağız önerebilceğiniz hikayeli tarzı oyun varmı it takes two hariç sadeece hikayeli olması gerekmiyo
  8. Nedra.rar

Çözüldü✓ 700 TL Mikrofon Önerisi

Hayırlı olsun hocam
  9. Nedra.rar

Sizce bu bilgisayar alınır mı ?

Herşeyi anladımda tek kanal 16gb hiç olmamış
  10. Nedra.rar

RTX 5090 Ekran Kartı için sistem önerisi

Doğrudur hocam daha iyi okuma değerleri daha sağlıklı olur bu bütçeye
  11. Nedra.rar

Cs skinler kullanıldıkça aşınır mı?

Hayır böyle bişey tamamen masaldan ibaret kim uydurduysa çok iyi uydurmuş kasadan ciktigi andaki aşınma değeri hiçbir zaman değişmez
  12. Nedra.rar

RTX 5090 Ekran Kartı için sistem önerisi

İşlemci: AMD Ryzen 9 7950X / Intel Core i9-13900K Anakart: ASUS ROG Crosshair X670E Hero / MSI MEG Z690 ACE RAM: Corsair Vengeance DDR5 64GB 6000MHz Depolama: Samsung 980 Pro 2TB NVMe SSD Ekran Kartı: NVIDIA RTX 5090 Soğutma: NZXT Kraken Elite 360mm AIO Güç Kaynağı: Corsair RM1000x 1000W 80+...
  13. Nedra.rar

Almayı düşündüğüm sistem nasıl ?

Artık 4060 lar f/p gibi bişey oldu sistem gayet iyi ama arkadaşında soylediği gibi fiyat azcık fazla ve 512gb yerine 1tb lık alsanız çok iyi olur
  14. Nedra.rar

Çözüldü✓ Kablosuz kol bluetooth olmadan bağlanır mı ?

Bende torrent hayranıyım 😄
  15. Nedra.rar

Çözüldü✓ Kablosuz kol bluetooth olmadan bağlanır mı ?

Kasanız ekipmanları güncelse illaki anakartında Bluetooth ozelligi vardı ama yinede hem hem typc e veya hdmi hemde Bluetooth lu bir kol tercij edilmeli
  16. Nedra.rar

20.000TL'ye PC upgrade önerisi

Ssd dide samsungun 1tb ssdileri var 3200mb lık onları tercih edebilrisniz hocam
  17. Nedra.rar

20.000TL'ye PC upgrade önerisi

Anakartın ramin işlemcin gayet yeterli bence ekran kartına rx6600 nvidia tercij ediyorsanda Rtx3060 ti almanı tercih ederim işlemcin rahatlıkla kaldırır psunada...
  18. Nedra.rar

HP Victus 16 e0072nt kullanıyorum yardım eder misiniz?

Benim işlemci bi tık eskide en son termal macun sürdükten sonra benimkide 62 derecelerde falandı ama ben maximum performansta kullanıyorum 1738334652 Normaldir yani bi hata çıkmadıysa ısı değerleri iyi
  19. Nedra.rar

5000TL mikrofon önerisi

Hyperx Quadcast en iyisi bence diğer markalar birkaç yılda birkaç arıza çıkabiliyor bu sizi 3-4 yıl goturebilecek bir mikrofon birde yayıncıların çogu bu mikrofonu kullanıyorlar
  20. Nedra.rar

Yardım HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM

Bence satmanıza bile gerek kalmıcak seversiniz diye umuyorum
Top Bottom