hocam piyasa malum tabii ama çok para vermek istemiyorum açıkçası yayıncı ya da profesyonel vs. değilim.200 300 lira daha çıkarım en fazla ama mümkünse bu bütçede olsun700 e mic bulmak zor hocam biraz daha yukseltin butceyi. en kotu 2. el bakin
hocam havit gk52 onerecektim stok bitmis maalesef. birkac aya belki gelir stoklara.hocam piyasa malum tabii ama çok para vermek istemiyorum açıkçası yayıncı ya da profesyonel vs. değilim.200 300 lira daha çıkarım en fazla ama mümkünse bu bütçede olsun
gk52 guzel modeldir hocam cogu kulaklik micine fark atar.Çok teşekkürler aynı markanın GK52 modelini az önce sipariş verdim.Bu model hem bütçeyi hem de biraz stüdyo işi durduğundan beni aşıyor gibi
Normalde bunu alacaktım ama birkaç gündür bakıyordum stoklarda olmadığından yerine ne alayım diye kararsız kalmıştım.Az önce resmi sitesinden tekrardan satışa koyulduğunu görür görmez sipariş verdim.
Hayırlı olsun hocamÇok teşekkürler aynı markanın GK52 modelini az önce sipariş verdim.Bu model hem bütçeyi hem de biraz stüdyo işi durduğundan beni aşıyor gibi
Normalde bunu alacaktım ama birkaç gündür bakıyordum stoklarda olmadığından yerine ne alayım diye kararsız kalmıştım.Az önce resmi sitesinden tekrardan satışa koyulduğunu görür görmez sipariş verdim.