Neler Yeni

Çözüldü✓ 700 TL Mikrofon Önerisi

jonumberr

80+
Bütçe
700
Arkadaşlar selam.Online oyunlar için bu bütçede hangi mikrofonu tavsiye edersiniz? Rampage modellere baktım ama pek tavsiye edilmiyor gibi

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mesut Sarıkaya
700 e mic bulmak zor hocam biraz daha yukseltin butceyi. en kotu 2. el bakin

jonumberr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
700 e mic bulmak zor hocam biraz daha yukseltin butceyi. en kotu 2. el bakin
hocam piyasa malum tabii ama çok para vermek istemiyorum açıkçası yayıncı ya da profesyonel vs. değilim.200 300 lira daha çıkarım en fazla ama mümkünse bu bütçede olsun

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mesut Sarıkaya
hocam piyasa malum tabii ama çok para vermek istemiyorum açıkçası yayıncı ya da profesyonel vs. değilim.200 300 lira daha çıkarım en fazla ama mümkünse bu bütçede olsun
hocam havit gk52 onerecektim stok bitmis maalesef. birkac aya belki gelir stoklara.

jonumberr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler aynı markanın GK52 modelini az önce sipariş verdim.Bu model hem bütçeyi hem de biraz stüdyo işi durduğundan beni aşıyor gibi :)

Normalde bunu alacaktım ama birkaç gündür bakıyordum stoklarda olmadığından yerine ne alayım diye kararsız kalmıştım.Az önce resmi sitesinden tekrardan satışa koyulduğunu görür görmez sipariş verdim.

Son düzenleme:

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mesut Sarıkaya
Çok teşekkürler aynı markanın GK52 modelini az önce sipariş verdim.Bu model hem bütçeyi hem de biraz stüdyo işi durduğundan beni aşıyor gibi :)

Normalde bunu alacaktım ama birkaç gündür bakıyordum stoklarda olmadığından yerine ne alayım diye kararsız kalmıştım.Az önce resmi sitesinden tekrardan satışa koyulduğunu görür görmez sipariş verdim.
gk52 guzel modeldir hocam cogu kulaklik micine fark atar.

Nedra.rar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erdem Aydoğmuş

Hayırlı olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,583
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom