S10 FE+ bütçeniz varsa almanızı öneririm. Ekranı 13.1 inç. Samsung de modellerinin yanında kalem de veriyor. Fe ve fe+ arasinda kalırsanız fe+ almanızı...
Kumaşı ve süngeri kaliteli ancak kol dayama kısmı biraz kollarınızı agritabilir. Ayrıca 1.90 boy ve 100 kilo üzeri iseniz sığmakta güçlük çekebilirsiniz...
Benim boyum 1.90 kilo 95 fitness yapmadan önce bile omuzlarım sığmıyordu koltuğa o yüzden rahatsız ediyordu. Koca adamsanız yanları kavramalı modeli olan...
Geçen gün hepsiburada'dan aynı fiyata indirimli almıştım bende. Saç sakal için iş görür, vücuttaki tüyler, koltuk altı için de okey ama etek traşı falan...
Genellikle hikayeli oyunları daha çok oynuyorum. RDR2 ,GOW serisi vb. tabi bunun yanında arkadaşlarımla oynadığımız mmorpg oyunlar da var.
1780594694
Bu...
Arkadaşlar bu fiyat bandında bir laptop almak istiyorum çoğunlukla oyun için olacak. Dikkat etmem gereken unsurlar hakkında bilgilendirebilir misiniz ?
Teknik olarak cat6 kabloda fiber internette tam performans sağlamalı 1000mbps de hız olarak da bunu vermekte ancak test ettiğimde cat7 kablo hem 1-2 ping...
Merhaba,
Creality nin Hyper plaları ciddi kalitelidir. Maalesef sadece Altın sarısı renginde bu fiyat ama tüm renklerinde 3 al 2 öde devam ediyor. Ayrıca...