Arama sonuçları: *

• Users: Umut_
  • Order by date
  1. U

Sizce 500.000 TL fiyat bandında hangi araç tercih edilmeli ?

Herkese iyi forumlar yakın zamanda bir araba almayı düşünüyorum ancak bu konuda geniş bir bilgi birikimim yok. ortalama olarak ; -500.000 TL fiyat bandında -sanayiye gittiğimde beni üzmeyecek/parça sıkıntısı olmayan -yakıt olarak dizel yada benzin fark etmez -biraz az yakan bir araba arıyorum...
  2. U

Basketboll pivot oyuncu için ayakkabi önerisi

Merhaba iyi forumlar boyum 1.88 cm 98 kiloyum genelde pivot oynuyorum. Çok ağır bir oyuncu değilim aşırı da atletik değilim kimi zamanlar patlayıcı oynuyorum ayriyeten 45-46 numara giyiyorum ayağım taraklı olduğu için her ayakkabı ayağıma uygun olmuyor bu kriterlere bakarak bana ayakkabı...
  3. U

Türk Telekom saha dolabı fiber mi ?

Herkese iyi akşamlar Türk Telekom ekipleri 2 3 hafta öncesinde evime çok da yakın olmayan bir yere (100 metre) kadar bir saha dolabı yerleştirdiler acaba bu saha dolabı fiber mi ? yardımcı olursanız sevinirim :)
  4. U

bu ekran kartı alınır mı?

alınabilir günümüz FPS oyunlarını düşük yada orta ayarlarda kaldırabilecek bir ekran kartı ancak hatırladığıma göre varsa yanlışım düzeltin ekran kartı çok ısınıyor diye biliyorum
  5. U

Yardım Lenovo LOQ 15IRX9 Laptop Alınır mı?

hocam yani bu cihazın tam performanslı hali değil ne oynayacağınıza bağlı olarak değişir ancak bence 45 WATT değil de bi 100 bulamalı mesela sizin attığınız modelin bir düşüğü 4050 li li ama 105 WATT
  6. U

Yardım Lenovo LOQ 15IRX9 Laptop Alınır mı?

hocam bildiğim kadarıyla 45 WATT oyun oynayacaksanız önermem
  7. U

Ôğrenciye uygun Laptop önerisi

merhaba hocam iyi akşamlar öncelikle aklınızda herhangi bir marka yada model fikri varmı eğer ki genel kullanıma uygun diyorsanız ve uzun ömür olmasıyla DELL i öneririm ancak yazılım yapacağınızı belirtmişsiniz biraz daha açık konuşursanız size daha iyi yardımcı olabilirim
  8. U

GÜÇ KAYNAĞI SİSTEM İÇİN YETERLİMİ

HOCAM DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM BİR SORUM DAHA OLACAKTI ALACAĞIM HAVA SOĞUTUCU KASAM VE ANAKARTIMA UYGUNMUDUR SİZCE MONTAJ YAPARKEN SIKINTI OLMASIN
  9. U

GÜÇ KAYNAĞI SİSTEM İÇİN YETERLİMİ

Merhaba herkese iyi forumlar malum yaz ayına giriyoruz ve sistemim de stok fan kullandığım için biraz ısınmaya başladı açıkçası SİSTEM ÖZELLİKLERİ: 1-AMD RYZEN 5 5600 2-RTX 3060 12 GB 3-GIGABYTE A520M S2H 4-VENTO VG15FE 5-M.2 SSD 512 GB 6-8X2 DDR4 RAM 7-AMD STOK FAN 8-FSP HYPER 80 PLUS PRO 650...
  10. U

Ekipli oyunlar için oyun arkadaşı

merhaba hocam iyi akşamlar eğer yaş sıkıntı olmaz diyorsan eğer 17 yaşındayım istersen seninle birlikte gta yada sea of thives oynayabiliriz yada daha fazla oyunda bulabiliriz discordum:umutcan1077
  11. U

%60 klavye önerisi sessiz bir klavye olursa sevinirim

herkese iyi akşamlar yakın zamanda bir tane %60 klavye almak istiyorum kullanmış olduğunuz yada tavsiye edebileceğiniz modeller varmı NOT: MAX bütçem 1000TL genel kullanım için alacağım oyun oynamayacağım ve mekanik sesiz bi klavye olursa sevinirim
  12. U

A520M S2H Anakart'a uygun kule tipi soğutucu önerisi

Hocam peki ramlere yada arka ezoz fanı na zarar verirmi ?
  13. U

A520M S2H Anakart'a uygun kule tipi soğutucu önerisi

herkese merhaba hocam AMD 5600 kullanıyorum ancak valorant da bile 78 derece le re kadar çıkıyor("LOW ayarlarda") hem bir tane kule tipi soğutucu hem de bir tane macun almak istiyorum kule tipi soğutucuda şuan maksimum 1300 tl macunda ise max 200-250 TL ye kadar çıkabilirim şimdiden herkese...
  14. U

VENTO VG15 FE KASAYA HANGİ KULE TİPİ SOĞUTMA TERCİH EDİLMELİ

herkese iyi günler hocam ben yakın zamanda bir tane kule tipi soğutucu almak istiyorum işlemcim AMD 5 5600 bu işlemci ve VENTO VG 15 FE kasa 'ya uygun kule tipi F/P bi soğutucu önerir misiniz şimdiden öneri yapacak herkese teşekkür ederim iyi günler not: ANAKART A520M S2H
  15. U

Pugb mobile yada Standoff 2 için emülatör

bilmiyorum hocam galiba açık değil
  16. U

Pugb mobile yada Standoff 2 için emülatör

merhaba herkese iyi akşamlar öncelikle çok oyun bağımlısı değilim ancak arkadaşlarım ile 1 2 sene öncesinden standoff pugb mobile felan oynardık ama benim tel zamanla eskidi ve artık kaldırmıyor ama nispeten güçlü bir sistemim var parçaları şöyle PSU : 650 WATT EKRAN KARTI : RTX 3060 12 GB...
  17. U

Kulakiçi Bluetooth Kulaklık

hocam ANC (aktif gürültü engelleme) olarak adlandırılıyor
  18. U

25 bin bandında hazır sistem

hocam bu sistem alınabilir ancak 7500F e stok fan ile kullanmamanız sizin adınıza daha iyi olur güzel bir markadan kule tipi soğutucu alırsanız ısınma probleminin biraz önüne geçmiş olursunuz
  19. U

Rtx 4060 Nasıl çıkarıcam

iyi hocam sizin adınıza sevindim
Top Bottom