MonteCapz
80+ Bronze
Dahası
Öncelikle merhaba, başlıkta yazdığı üzere uygun fiyatlı olan bir kulakiçi kablosuz kulaklık arıyorum. 400-500tl bandında aliexpress vs eğer orjinal ise olur (malum çok fazla çakması satılıyor) onun dışında yd yi farketmez. Benim amacım ses kalitesinin muazzam olmasından çok bataryanın ömrünün iyi olması. Ses kalitesi ortalama olsada olur ama benim için önemli olan kulaklığın bataryasının hemen ölmemesi. Bi kulaklık alıyosun 6 ay sonra çöp oluyor, öyle olacağına ses kalitesi ortalama olsun, batarya ömrü uzun olsun yeter. Zaten video izlemek için falan kullanacağım.
@NaberlaneNEsbAtUr @M.A.Y. ama zenci @GRDL @MuratTheFounderOfGariban
Edit: Beyler r50i almaya karar verdim fiyatı 740tl idi almadan 6dk önce fiyatını 850tl ye çıkarttı satıcı 2-3 gün boyunca böyle gitti akakçedeki fiyat analizindende görebilirsiniz, bildirim geldiğini görüyorum akakçeden indirim olduğuna dair ama indirimi bir kaç saatliğine yapmış adam bu nedenle her seferinde kaçırdım. 850tl de ikende almamamın sebebi akakçede gelecek 15 günde fiyatın düşeceğini göstermesiydi tabii ki sadece bu sebeple beklemedim
satışıda azdı bu nedenle fiyat azalır diye düşündüm ancak hb de satışı yapan kişi kaldırdı ve hepsiburada kendi fiyatını 1k yaptı bu nedenle tekrar sormak istiyorum bu fiyata hala r50i almak mantıklımı (anlık olarak 910tl)
Mesaj otomatik birleştirildi:
@NaberlaneNEsbAtUr @M.A.Y. ama zenci @GRDL @MuratTheFounderOfGariban
Edit: Beyler r50i almaya karar verdim fiyatı 740tl idi almadan 6dk önce fiyatını 850tl ye çıkarttı satıcı 2-3 gün boyunca böyle gitti akakçedeki fiyat analizindende görebilirsiniz, bildirim geldiğini görüyorum akakçeden indirim olduğuna dair ama indirimi bir kaç saatliğine yapmış adam bu nedenle her seferinde kaçırdım. 850tl de ikende almamamın sebebi akakçede gelecek 15 günde fiyatın düşeceğini göstermesiydi tabii ki sadece bu sebeple beklemedim
Son düzenleme: