r50i de yok hocam anc dışarıdan gelen gürültüyü bir miktar düşürür fakat pil süresi de etkilenir sallıyorum normalde anc kapalı 6 saat kullanabiliyorsanız anc açık 4 saate düşüyor süre.
ANC pili vs düşürüyor evet. Ama ona rağmen kesinlikle harika bir şey . Kalabalık ortam da çok ciddi fark yaratıyor. Eğer aşırı sessiz bir yer olmadıktan sonra %99 açık kullanıyorum. Bu seviyede kulaklıklarda hiç olmazken en azından giriş seviye olması gayet iyi bir şey. Bir sonraki kulaklığımı tamamen ANC performasnına göre seçicem. Şuan Soundpeats air 3 pro kullanıyorum.
Öncelikle merhaba, başlıkta yazdığı üzere uygun fiyatlı olan bir kulakiçi kablosuz kulaklık arıyorum. 400-500tl bandında aliexpress vs eğer orjinal ise olur (malum çok fazla çakması satılıyor) onun dışında yd yi farketmez. Benim amacım ses kalitesinin muazzam olmasından çok bataryanın ömrünün iyi olması. Ses kalitesi ortalama olsada olur ama benim için önemli olan kulaklığın bataryasının hemen ölmemesi. Bi kulaklık alıyosun 6 ay sonra çöp oluyor, öyle olacağına ses kalitesi ortalama olsun, batarya ömrü uzun olsun yeter. Zaten video izlemek için falan kullanacağım.
Edit: Beyler r50i almaya karar verdim fiyatı 740tl idi almadan 6dk önce fiyatını 850tl ye çıkarttı satıcı 2-3 gün boyunca böyle gitti akakçedeki fiyat analizindende görebilirsiniz, bildirim geldiğini görüyorum akakçeden indirim olduğuna dair ama indirimi bir kaç saatliğine yapmış adam bu nedenle her seferinde kaçırdım. 850tl de ikende almamamın sebebi akakçede gelecek 15 günde fiyatın düşeceğini göstermesiydi tabii ki sadece bu sebeple beklemedim satışıda azdı bu nedenle fiyat azalır diye düşündüm ancak hb de satışı yapan kişi kaldırdı ve hepsiburada kendi fiyatını 1k yaptı bu nedenle tekrar sormak istiyorum bu fiyata hala r50i almak mantıklımı (anlık olarak 910tl)
Müzik için uygun mu ya da müzik için güzel bir. Kulak içi kulaklık var mı. Bi tane kulaklık denemiştim telefon konuşmalarında iyi ama müzik için berbat tı
hocam r50i bu kadar yüksek fiyattan alınmaz. qcy t13 anc hem güzel ses hemde çok düşük gecikme ile oyunlarda falanda iş görüyor o olabilir. enes özen kanalına göz atmanı öneririm.
hocam r50i bu kadar yüksek fiyattan alınmaz. qcy t13 anc hem güzel ses hemde çok düşük gecikme ile oyunlarda falanda iş görüyor o olabilir. enes özen kanalına göz atmanı öneririm.
Eğer batarya vs ile uğraşmak istemiyorum diyorsanız Bluetooth ile bunu elde etmek zor. Çünkü teknik olarak her Bluetooth kulaklığın bataryası bir gün bitecek.
Airpods ya da galaxy buds gibi daha mainstream modellerde bunu daha geç görürsünüz belki ama yine de yıpranacaktır.
Bu yüzden stabilite istiyorum diyorsanız kablolu bir IEM'e bakın derim. Truthear hola ya da moondrop chu 2 gibi modellere bakabilirsiniz.
Ama eğer dezavantajları sizin için önemli değil ise moondrop space travel'a bakabilirsiniz
Eğer batarya vs ile uğraşmak istemiyorum diyorsanız Bluetooth ile bunu elde etmek zor. Çünkü teknik olarak her Bluetooth kulaklığın bataryası bir gün bitecek.
Airpods ya da galaxy buds gibi daha mainstream modellerde bunu daha geç görürsünüz belki ama yine de yıpranacaktır.
Bu yüzden stabilite istiyorum diyorsanız kablolu bir IEM'e bakın derim. Truthear hola ya da moondrop chu 2 gibi modellere bakabilirsiniz.
Ama eğer dezavantajları sizin için önemli değil ise moondrop space travel'a bakabilirsiniz