45 k bütçe ile hangi telefonu almalıyım? Bir haftadır inceleme karşılaştırma araştırmaktan beynim yandı. Yarın sipariş geçeceğim. Fiyatlar da sürekli oynuyor.
Magic 7 pro çok iyi seçenek ama bütçeyi çok zorluyor çıkamam gibi.
S25-mi 15 t pro-yurtdışı xiaomi 15 ultra arasındayım.
Yurtdışı alırsam sahibindende bilal gsm diye bir mağazadan alacağım yahut türevi mağazalar, oralara da güvenemiyorum, yoksa en çok içim mi 15 ultraya ısındı. Açık ara diğer seçeneklerden iyi cihaz.
S25 de gayet işimi görecek bir telefon ama hızlı şarjdan mahrum kalacağım. Benim için önemli bir şey genellikle önemsiz görülse de. Ayrıcalıklı kamerası diğer seçeneklere göre biraz daha kötü. Ancak yapay zeka desteğinde de samsung daha iyi, özellikle nesne kaldırma özelliği muhteşem çalışıyor. Bu da beni etkiledi.
60 hz ekranından dolayı hiç yanaşmasam da seçeneklerde iPhone 15 de var.
Fold cihaz istemiyorum dersen, Xiaomi 15 Ultra ve 15T Pro arasında ben kullanacağın bir fark olduğunu düşünmüyorum. 15 Ultra çok güzel de 15T Pro'da çok güçlü bir cihaz. Kamera anlamında farklarını sadece hissedersin, ama yine "bana en iyi kamera lazım" demiyorsan fark etmeyecek. Yurt dışı cihaz sorun değilse bence direkt 15T Pro'yu yurt dışı al, paran cebinde kalsın. Kendim şahsen Xiaomi arayüzünü ve yazılımını beğenmediğimi ekleyim, ama tabii ki öznel bir durum bu.