kesinlikle katılıyorum. açık lise çok ağır disiplin ve istikrar istiyor. yazımda söylemiştim tekrar anlatayım. sınava çalışmak için verilen süre bana fazla...
mühendislikte pratik anlamda teknik üniversite ve teknoloji fakültesi her zaman normal üniversitelere ve mühendislik fakültesine göre bir adım öndedir.
Onu duymadim japonlardan şaşmamak lazım
Ancak şöyle de bir şey var hibrit aslında motoru koruyor, zaten motor gunluk hayatta en çok kalkışlarda zorlanır...
sana bu konuda büyük bir geçmişi olan biri olarak tek bir şey söyleyeyim:
zamanla azalacak ve hepsi geçecek. taktığın şeyleri takmamaya, sorunlarını...
son zamanlar gördüğüm kadarıyla hibrit araçlarda frenleme konusunda problemler de çıkmaya başlamış. frene basınca durmama ya da kendi kendine fren yapma...
Hondanin hem hibriti vardı hem de dizeli dizeline göre neredeyse yari yarıya daha az yakıyor özellikle şehir içinde
Bence hibrit de mantıkli çevremde...
Vatandaş elektriğe yöneldi diye elektriğe zam gelir bu sefer. Salgın döneminde millet eve kapanınca konsollara talep arttı, utanmadan ek vergi getirdiler...
aslında onlar da çare değil.
elektrikli araçlar her ne kadar makul görünse de ülkedeki istasyon azlığı (bilinçli bir şekilde az tutulduğunu düşünüyorum...
ben ek olarak bir açık lise mezunu olarak ve devlet üniversitesinde tıp okuyan biri olarak şunu söylemek istiyorum:
açık lise sizin her gününüzü boş...