Arama sonuçları: *

1. D

Isı Derecesi ? yardım

Normal 👍
  2. D

Anakart fan girişleri.

Sys fan tak
  3. D

AOC 24g2u nasıldır?

Şimdi o monitörü aliyosun güzelce kurup piksel testi yapıp kullaniyosun 👍😀
  4. D

Asus Strix Rx570 4GB 256Bit

Zorladığını için bencede çokta sıkma kendini marka iyi Sapphire falan güvenmem abi Asus MSI candır yola devam et test yap ama sen 👍
  5. D

0-400 Tl f/p ekran kartı

Valla kardesim 570 yaz videolarin tarihlerine bak kaldiki 460 ?
  6. D

Beyler 2.el ekran karti onerisi

900 TL'ye RX 570 aldım daha 4 gün oldu 600 TL ikinci el pahalı sıfır al icin rahat önüne bak
  7. D

0-400 Tl f/p ekran kartı

Tüm parçaları aldın mı almadıysan Apu sistem topla kart alma hiç çünkü bütçemiz az
  8. D

9. D

Oyun baya zorluyor o zaman ? Ama 80 derece baya var tavsiyem furmark testine sok 1 saat kalsın testte yan camı varsa aç onu kasanın, sonra PC tepkisine anakart derecesine performansın a bir bak derim bende rx570 MSI aldım test yaptım 75 Max derece
  10. D

arkadasım bilgisayar toplicak bakarmısınız

24 inç 1ms 75 Hz monitör 700 Corsair carbide specdelta psu 550 kasa 700 B450 seri anakart 500 8gb ram 3000 MHz (gskill,apacer,Corsair,xpg vs )230 R51600af 750 900 TL aralığı rx570 e.karti birde SSD disk 4 bin TL Cuma indirimlerine baksın
  11. D

Kasa modelleri yardım plz

12. D

AMD Ryzen 1600 af hackintosh

Valla çok sağlıklı bir şey değil bu yani dual niçin kullanmak istiyorsun ?
  13. D

RGB Kontrol kumandam kayboldu(!)

Telefonundan doğrudan yapamazsın önceden kontrolcu varmış manuel elinle kontrol sağladın ama telefon veya bilgisayar üzerinden anakarta bağlantılarını yaparak kontrol edersin anakartin geliştirdiği programı indirerek varsa android üzerinden de sağladığı program
  14. D

Anakart üzerinden rgb led kontrolü

Anakart in modeli ne ? RGB desteği varmı bu çok basit bak hemen ona ve anakartta kaç pin nasıl bir giriş var bak RGB LED CHA panel LED CPU gibi yazılar vardır. Girişlerin altında buradan bu girişlere uygun ledler satın alarak kasanı aydınlatırsın.
  15. D

Uygulamalar kaç GB yer kaplıyor ?

Program files üzerinden bakabilirsin yada oyun kısayolu üzerinden dosya konumuna bak
  16. D

Toplama Bilgisayar karşılaştırması

Mini itx mi yoksa masaüstü mu derken ? Yani anakartta boyut yada kasada mi demek istedin ?
  17. D

Yeniden başlatılıyor hatası

Güncelleme yapıyor olmasın ?
  18. D

Uygulamalar kaç GB yer kaplıyor ?

Aslında sorun sanki telefon ile ilgili bir soru gibi çünkü uygulama yazmışsın bende öyle bir örnekle cevap vereyim deneyim masası program ekle kaldır da gördüğün her şey telefonlardaki yüklü uygulamalar gibi düşün ve onların hepsi boyutu senin cevabın ama telefonda birde silemediğin uygulamar...
  19. D

Assassin's creed 2 windows 10 kasma sorunu

Sistem özelliklerin nedir yani oyun haricinde Windows 10 işletim sisteminden memnun musun ? Performans olarak oyunun istediği donanım özellikleri uyuyor mu bilgisayarın ile
Top Bottom