Neler Yeni

Asus Strix Rx570 4GB 256Bit

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
Arkadaşlar merhabalar herkese iyi akşamlar elimde şuan asus strix rx570 bulunmakta. oyun sırasında 2-3 saat aralarında ekran kartı sıcaklığım 75 80 arası gidiyor geliyor sayılar normalmi yani bu derecelerde ekran kartıma ilerleyen zamanlarda kalıcı bir bozulma vs. yaşatır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Donanımci
Oyun baya zorluyor o zaman ? Ama 80 derece baya var tavsiyem furmark testine sok 1 saat kalsın testte yan camı varsa aç onu kasanın, sonra PC tepkisine anakart derecesine performansın a bir bak derim bende rx570 MSI aldım test yaptım 75 Max derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Onur
Oyun testlerinden gördüğüm kadarıyla 45 ile 55 arasında bir ısısı var ekran kartının çalışırken 2-3 saat ağır oyunlar oynuyorsan o ısı gayet normal kasanın hava akışının olmaması tozlanma gibi etkenler de tabi sistemi etkileyen şeyler. Sürekli 80 derecede olması kartının ömrünün kısalmasına neden olabilir. Ayrıca ekran kartının içinde de macun vardır ve bu macunlar zaman içerisinde ısı ile yok olabilir eskiyebilir. Bu etkenleri tekrar gözden geçir. Daha sonra hala bunlara rağmen ısısı 80 dereceye varıyorsa satın aldığın yer ile bir görüş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya bi ara düşündüm garantiye versemmi diye ekran kartını amazondan aldım ben şimdi garanti işi çok karmaşık olucak türkiyede garantisini desteklermi bilmiyorum nasıl yürüceğini garanti işinin o yüzden korktum yani ekran kartını bi tık zorluyorum gibi çünkü en yüksek grafiklerde 1080p de gta 5 değilde onun modlu programı fivem oynuyorum 600+ araç modları felan var büyük ihtimal bi tık zorlamış olabilirim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Donanımci
Ya bi ara düşündüm garantiye versemmi diye ekran kartını amazondan aldım ben şimdi garanti işi çok karmaşık olucak türkiyede garantisini desteklermi bilmiyorum nasıl yürüceğini garanti işinin o yüzden korktum yani ekran kartını bi tık zorluyorum gibi çünkü en yüksek grafiklerde 1080p de gta 5 değilde onun modlu programı fivem oynuyorum 600+ araç modları felan var büyük ihtimal bi tık zorlamış olabilirim :)
Zorladığını için bencede çokta sıkma kendini marka iyi Sapphire falan güvenmem abi Asus MSI candır yola devam et test yap ama sen 👍

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
80 derece gayet normal bf1 tarzı oyunu high da açtıysan

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim