değişim talep edemiyorum tek kalan cihaz olduğu için. Yarın tekrar görüşüp faturayı talep edeceğim idefix herhangi bir fatura göndermedi tarafıma fatura...
İdefix üzerinden bir satıcıdan Asus Zenbook laptop aldım bana ürünün 2 yıl Asus Türkiye garantili olduğunu sıfır olduğunu söyledi ve bende aldım. Bu gün...
ekran resmi yükelyemiyorum linkleri deniyorum da kabul etmiyor belgeyi sizlere göstereceğim sansürlü bir şekilde ama yapamadım yani belge üzerinde senaryo...
peki cihazı açmalı mıyım kararsız kaldım yani açtıktan sonra da bu fatura bilgilerine ulaşıp tekrar başvuru yapıp uzatabiliyor muyum süreyi
1776190245...
hocam idefix üzerinden satın aldım seri numarasından baktığımda herhangi bir şey gözükmüyor
1776189496
yani e fatura diyor ama görüntüleyemiyorum idefix...
cihazı açmaya korkuyorum çünkü açarsam eğer sitenin politikasına göre iade yapamıyorum asusa mail üzerinden belgeleri yükledim ama fatura tarihi olarak...
Bir site üzerinden satıcının beyanı üzerine 2 yıl Asus Türkiye garantili bir Asus Zenbook aldım kutuyu açmadan cihazın seri numarası ile sorgu yaptım ve...