Arama sonuçları: *

1. fRoxy0

DDR2 sistemde windows 10 home kullanılırmı?

ssd varsa kullanılır işleemcin yeterli ama ram biraz sorun çıkaır
  2. fRoxy0

Sistemime uygun stabil windows sürümü

modlu windows kullanabilirsin ama gerek yok gibi sistemin çok sağlam stock win 10 işini görür
  3. fRoxy0

Çözüldü✓ W10 LTSC Mİ ATLASOS Mİ

atlas os kullan aralarında pek fark hissetmessin hem ltsc sürümü win 10 un çok eski bir sürümü oluyor + olarak ghost spectre öneririm
  4. fRoxy0

Bu RX 580 Alınır mı sizce ne durumda ?

Piyasanın altında mlsf
  5. fRoxy0

1050Tİ var onu 1700 e satıyorum bir alıcı geldi ciddi gibi 100 tl fark a değer bence
  6. fRoxy0

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-rx-580-4gb-ekran-karti-1114405797/detay Sarı site üzerinden buldum hem temiz gözüküyor hem asus soğutmasına güveniyorum hemde 4gb olduğu için mining ihtimali az güvenlik etiketide üzerinde duruyor ne...
  7. fRoxy0

Steam Cs 2 sürekli doğrulanıyor.

Hata bu doğrulanıyor diyor doğrulama bitiyor ve tekrardan buraya atıyor ama bu bitmiyor sürekli yarıda kalıyor ve tekrardan doğrulanıyor a atıyor belki 2 3 saattir uğraşıyorum yeniden başlattım pc yi olmadı yönetici olarak başlattım steam i yine olmadı.
  8. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Topuklarıma 2 tane sıkıcağını söylüyor :D
  9. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

malesef 17
  10. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Pedere anlattım konuyu neyine güveniyormuş pe... gelsin vs dedi aslında dava etmek isterim ama peder uğraşmak istemez
  11. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Nerdeyse sıfır ayarında 1050ti ımı satıcaktım 1600 e koydum şahıs 1300 olur mu dedi bende malesef piyasadaki en dip fiyat 1600 diyerek cevap verdim 1500 dedi ve okeyledik ancak hastane işlerimin olduğunu ve ona yazıcağımı söyledim ve arkadaş beni aradı açmadım sonrasında engelledim ve 2 farklı...
  12. fRoxy0

Yardım Bu RX570 Alınır mı ?

Teşekkürler hocam tecrübeler için shappire e yönelicem galiba veya hiç masraf etmeyip am4 lü setup a geçicem elime para geçtiği zaman i7 2600 1050ti
  13. fRoxy0

Yardım Valorant fps çok düşük?

dying light da işlemci çok ısındığı için hızını düşürüyor olabilir temizledikten sonra ısı düşer ve hızı artar haliyle peformans artar ama valorant ta grafik ten bşaka bir şey olduğnu düşünyorum ben optimazsyon gibi
  14. fRoxy0

Yardım Valorant fps çok düşük?

Son güncelleme ile fps inanılmaz düştü i7 2600 1050ti ile 180 den aşşa almazkan şuan 120 ile 100 arası değişiyor
  15. fRoxy0

Kartın içi açılmış ve denizlide kargo işi de zor iş dolandırıcılık vs
  16. fRoxy0

Sahibinden hesabımı kapatığı için soru soramıyorum telefon numarası oraya kayıtlıydı :d ilanı verende telefon numarası bırakmamış @Geralt777 ayrıca 580 lerin çoğu mining gördüğü için pek girmek istemiyorum ama link varsa bakabilirim
  17. fRoxy0

Kart bu çok temiz gözüküyor kutusu duruyor garanti etiketi duruyor faturası hakkında bilgi vermemiş sizce alınır mı ?
  18. fRoxy0

EA APP Bir bilgisayara 2 hesap bağlama ?

Arkadaşımın hesabında bf 1 ve 5 var bu iksini orda oynuyorum epic games te bf 4 200tl ye düşmüş almayı düşünüyorum ama kendi hesabıma atıcak oyunu bu yüzden bf 1 ve 5 oynamak istediğimde tekrar diğer hesaba geçicem onun içinde maill kod vs gerekiyor iş uzuyor napmam lazım ?
  19. fRoxy0

Yardım GTA V Anlamsız drop sorunu?

vsycn işe yaramıyor drop yiyorum yani
  20. fRoxy0

Yardım GTA V Anlamsız drop sorunu?

evet 60 denedim olmuyor vsync ile
Top Bottom