Neler Yeni

Letgo'da tehdit edilme.

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bilal Danışman
Nerdeyse sıfır ayarında 1050ti ımı satıcaktım 1600 e koydum şahıs 1300 olur mu dedi bende malesef piyasadaki en dip fiyat 1600 diyerek cevap verdim 1500 dedi ve okeyledik ancak hastane işlerimin olduğunu ve ona yazıcağımı söyledim ve arkadaş beni aradı açmadım sonrasında engelledim ve 2 farklı numaradan tekrar arandım onlarıda engelledim yeni bir letgo hesabı ile başka ilanıma yazdı ve sorgu panelden tc mi adresimi bulduğunu söyledi :D 60km yol geldim oyun mu sanıyorsun topuklarına 2 tane sıkarım vs dedi ve geliyorum dedi bende gel dedim 2 saat içinde kapındayım yüzümede söylersin dedi bende engelleyip letgo ya şikayet ettim. Düşüncelereniz nedir ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Mr.White

80+ Bronze
Nerdeyse sıfır ayarında 1050ti ımı satıcaktım 1600 e koydum şahıs 1300 olur mu dedi bende malesef piyasadaki en dip fiyat 1600 diyerek cevap verdim 1500 dedi ve okeyledik ancak hastane işlerimin olduğunu ve ona yazıcağımı söyledim ve arkadaş beni aradı açmadım sonrasında engelledim ve 2 farklı numaradan tekrar arandım onlarıda engelledim yeni bir letgo hesabı ile başka ilanıma yazdı ve sorgu panelden tc mi adresimi bulduğunu söyledi :D 60km yol geldim oyun mu sanıyorsun vs dedi ve geliyorum dedi bende gel dedim 2 saat içinde kapındayım yüzümede söylersin dedi bende engelleyip letgo ya şikayet ettim. Düşüncelereniz nedir ?
Boş sıkmış :D. Uğraşıp bi dava etsene en sonunda yalvarsın biraz. Kapına gelip napıcak zorla kartı mı alacakmış OSDGUFLSIDŞUGFHKDYUFG

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bilal Danışman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş sıkmış :D. Uğraşıp bi dava etsene en sonunda yalvarsın biraz. Kapına gelip napıcak zorla kartı mı alacakmış OSDGUFLSIDŞUGFHKDYUFG
Pedere anlattım konuyu neyine güveniyormuş pe... gelsin vs dedi aslında dava etmek isterim ama peder uğraşmak istemez

Mr.White

80+ Bronze
Pedere anlattım konuyu neyine güveniyormuş pe... gelsin vs dedi aslında dava etmek isterim ama peder uğraşmak istemez
18'den büyüksen boşver söyleme kendin ver :)

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Güzel bi şamarlasaydın geldiğinde lavuğu

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Topuklarıma 2 tane sıkıcağını söylüyor :D
En son müşteri vardı beni böyle tehtit etmişti. Konum atmıştım. geldiğinde sütten çıkmışa dönmüştü. Yüksek ihtimalle laf babası bu da hocam .d

Top Bottom