C

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• C
      cansxxr, Direksiyon Seti Onerisi. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ben incelemesinde degilim. ben cihazlari kullananlarin ve bilgili insanlarin bilgisini almak icin foruma geldim. incelemelik birsey yok zaten kafama takilan...
    • C
      hocam gereksiz yorum yapiyonuz. forumu actim fikir almak icin direksiyon ne alsam diyem. kimseye alsammi almasammi demedim. evet deneyimini aktar tamam ama...
    • C
      kullanan biriyim cogu kisinin hevesi kaybediliyor diye almamalik birsey sok su konuya sunun icin yazilmasami artik 9 mesajin 4 u 5 i heves. kenarda...
    • C
      ffbsi yokmus ffb siz direksiyon düşünmüyorum.
    • C
      Kaç hocam butcem kisitli biraz o yüzden kesin bisey diyemiyorum. hocam ben biraz seven oynayan biriyim anlattigim gibi yaptim direksiyonu 2 3 ay...
    • C
      cansxxr, Direksiyon/Gamepad kategorisinde Direksiyon Seti Onerisi. başlıklı bir konu açtı.
      Kendim hem proje olsun hem eğlence olsn diye direksiyon seti yapmıştım kayış motorlu. Gayet iyi bayağı hassas ve güzel fakat FFB yüksek güçte devreye...
    • C
      cansxxr, Oyuncu Koltugu Onerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      😁 suan adliyedeyim is sonrasi belki bakarim belirsiz.
    • C
      yarin veya bugun denemeye gidicem donus yaparim o koltuk icin ama bi bakayım baska secenek bulucammi ben direkt havale ile indirimli alicaktim ama siyah...
    • C
      iyi duruyor ama cok yumusak koltuklarin pek rahat oldugunu dusunmuyorum bi denemeye gidicem gercekten iyide rahatsa almayi dusunuyorum ama siyahı indirimi o...
    • C
      hawk fab gordum ama boyun destegi filan yok ve iyi midir? bilemedim. o koltuguda denemeye gidicem bi oyle bakicam nasil filan diye ve beyaz siyah modeli...
    • C
      cansxxr, Mobilya kategorisinde Oyuncu Koltugu Onerisi? başlıklı bir konu açtı.
      Bütçem 8-9 bin lira; başka forumlarda da konu açtım, pek bir öneri yok. Ya Titan Seat öneriyorlar ya da 11 bin liraya...
    • C
      cansxxr, 3d Printer ile Kasa Yapılır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tam karar veremedim türkiyeye dönmeye yakın karar vericem fakat sanırım yapıcam y hem güzel bi proje eğlence olur hem hoş bir kasa olur güzel yapabilirsem.
    • C
      basarsam en az petg basicam. abs basicak bi yazicim yok yani yazicim basiyor basmiyo degil fakat onun kokusu ve sicak tutma isi zor o yuzden petg basicam...
    • C
      asus olani istemiyo.rum daha guzel kasa istiyorum. pahali marka. ch170 degilde 160 istiyodum onunda satisi yok suan bitek letgoda var. bu boyutlar icin...
    • C
      baktim ve trde istedigim sekilde kasa yok olanda 5bin. ama bu yapicagim kasa belkide 2.5 filan maks. elektik cok yakan cihazlar degil diye biliyorum yaksada...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,109
Üyeler
203,716
Son üye
yh4440316
Geri