C

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• C
      cansxxr, Oyuncu Koltugu Onerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      😁 suan adliyedeyim is sonrasi belki bakarim belirsiz.
    • C
      yarin veya bugun denemeye gidicem donus yaparim o koltuk icin ama bi bakayım baska secenek bulucammi ben direkt havale ile indirimli alicaktim ama siyah...
    • C
      iyi duruyor ama cok yumusak koltuklarin pek rahat oldugunu dusunmuyorum bi denemeye gidicem gercekten iyide rahatsa almayi dusunuyorum ama siyahı indirimi o...
    • C
      hawk fab gordum ama boyun destegi filan yok ve iyi midir? bilemedim. o koltuguda denemeye gidicem bi oyle bakicam nasil filan diye ve beyaz siyah modeli...
    • C
      cansxxr, Mobilya kategorisinde Oyuncu Koltugu Onerisi? başlıklı bir konu açtı.
      Bütçem 8-9 bin lira; başka forumlarda da konu açtım, pek bir öneri yok. Ya Titan Seat öneriyorlar ya da 11 bin liraya...
    • C
      cansxxr, 3d Printer ile Kasa Yapılır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tam karar veremedim türkiyeye dönmeye yakın karar vericem fakat sanırım yapıcam y hem güzel bi proje eğlence olur hem hoş bir kasa olur güzel yapabilirsem.
    • C
      basarsam en az petg basicam. abs basicak bi yazicim yok yani yazicim basiyor basmiyo degil fakat onun kokusu ve sicak tutma isi zor o yuzden petg basicam...
    • C
      asus olani istemiyo.rum daha guzel kasa istiyorum. pahali marka. ch170 degilde 160 istiyodum onunda satisi yok suan bitek letgoda var. bu boyutlar icin...
    • C
      baktim ve trde istedigim sekilde kasa yok olanda 5bin. ama bu yapicagim kasa belkide 2.5 filan maks. elektik cok yakan cihazlar degil diye biliyorum yaksada...
    • C
      Görmemiştim fakat anakart değiştirmek istemiyorum, değişmeye kalkarsam 7-8 bin anakarta veririm üstüne kasa da eklenir. Onun yerine direkt sistemi AM5’e...
    • C
      varmı öneriler?
    • C
      cansxxr, Kasa-PSU kategorisinde 3d Printer ile Kasa Yapılır mı? başlıklı bir konu açtı.
      Küçük kasa yapmak istiyorum olan sistemimi küçük bir kasaya geçirmek istiyorum yani. Bir forumda atmıştı birisi ve hoşuma gitti. 3D yazıcımda var yurt...
    • C
      cansxxr, Mini PC mi Laptopmu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      attığın kanala baktımda printer olan 2 tane benim anakarta uyumlu kasa var biri görünüş pek bir şey yok ama idare eder bi halde diğeride senin attığın ve...
    • C
      türkiyeye dönünce bakıcam 170 ve 160 modeli güzelmiş biri yatar biri dikey bi bakıcam fakat kasa olarak dediğin gibi başka seçenek yok gibi uygun fiyata...
    • C
      dedigim gibi suanlik aklimda o var normal bilesenlerle kucuk yapmak ve baya da küçülüyor sadece kasayi nasil halletsem emin degilim su videodaki kasa tam...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,625
Üyeler
203,535
Son üye
Visarion
Geri