tam karar veremedim türkiyeye dönmeye yakın karar vericem fakat sanırım yapıcam y hem güzel bi proje eğlence olur hem hoş bir kasa olur güzel yapabilirsem.
basarsam en az petg basicam. abs basicak bi yazicim yok yani yazicim basiyor basmiyo degil fakat onun kokusu ve sicak tutma isi zor o yuzden petg basicam...
asus olani istemiyo.rum daha guzel kasa istiyorum. pahali marka. ch170 degilde 160 istiyodum onunda satisi yok suan bitek letgoda var. bu boyutlar icin...
baktim ve trde istedigim sekilde kasa yok olanda 5bin. ama bu yapicagim kasa belkide 2.5 filan maks. elektik cok yakan cihazlar degil diye biliyorum yaksada...
Görmemiştim fakat anakart değiştirmek istemiyorum, değişmeye kalkarsam 7-8 bin anakarta veririm üstüne kasa da eklenir. Onun yerine direkt sistemi AM5’e...
Küçük kasa yapmak istiyorum olan sistemimi küçük bir kasaya geçirmek istiyorum yani. Bir forumda atmıştı birisi ve hoşuma gitti. 3D yazıcımda var yurt...
attığın kanala baktımda printer olan 2 tane benim anakarta uyumlu kasa var biri görünüş pek bir şey yok ama idare eder bi halde diğeride senin attığın ve...
türkiyeye dönünce bakıcam 170 ve 160 modeli güzelmiş biri yatar biri dikey bi bakıcam fakat kasa olarak dediğin gibi başka seçenek yok gibi uygun fiyata...
dedigim gibi suanlik aklimda o var normal bilesenlerle kucuk yapmak ve baya da küçülüyor sadece kasayi nasil halletsem emin degilim su videodaki kasa tam...
o tarz kasalardan daha küçük kasalar istiyorum hocam. mini pc ilerde yapmayı düünüyorum fakat şuanlık bu atılanlar gibi istiyorum. şansımı bi 3d baskıda...
mini pc yapılabilir güzel bir şey bu yeni videodaki özellikle çok hoşuma gitti fakat masraflı ve onun gibi güçlü bir şey bulmam lazımki upgrade ediyim. şuan...
bu atılan kasalarda bi problem yok daha küçüğü olarak bakarsak evet haklısında bu kasalarda birtek anakart değiştirmem gerekiyor gibi sıvı soğutucuyla...
hyte revolt güzel ekran kartı 3 fanlı filan değişmeye gerek kalmaz. deepcool olanada baktm onda güzel yerleştirme güzel seçimler ile çok güzel durucak bir...