cansxxr isimli üyenin son içerikleri

1. C

Direksiyon Seti Onerisi.

ben incelemesinde degilim. ben cihazlari kullananlarin ve bilgili insanlarin bilgisini almak icin foruma geldim. incelemelik birsey yok zaten kafama takilan kisim disli kismi inceleme videosunda bana kim anlaticak disliler soyle boyle bozuluyor su olur bu olur diye. Bilgili olanlar ve...
  2. C

Direksiyon Seti Onerisi.

hocam gereksiz yorum yapiyonuz. forumu actim fikir almak icin direksiyon ne alsam diyem. kimseye alsammi almasammi demedim. evet deneyimini aktar tamam ama konunun yarisi bu olamaz. dedigin cok alakasiz. git hevesini o zaman konu acarak yap. anlat nasil alip nasil kullanmadığını. 1 der 2 der...
  3. C

Direksiyon Seti Onerisi.

kullanan biriyim cogu kisinin hevesi kaybediliyor diye almamalik birsey sok su konuya sunun icin yazilmasami artik 9 mesajin 4 u 5 i heves. kenarda durucaksada dursun hocam bir dendi tamam yorumumu yapmisim zaten ne diye hala heves diyorsunuz. arada oynarim arada oynamam. birsey alindi diye 7 24...
  4. C

Direksiyon Seti Onerisi.

ffbsi yokmus ffb siz direksiyon düşünmüyorum.
  5. C

Direksiyon Seti Onerisi.

Kaç hocam butcem kisitli biraz o yüzden kesin bisey diyemiyorum. hocam ben biraz seven oynayan biriyim anlattigim gibi yaptim direksiyonu 2 3 ay kullanmisimdur ara verip baslayip duruyorum o yuzden kiralamak istemiyorum dursun kenarda en azindan. o direksiyon hakkinda hic bilgim yok o yuzden...
  6. C

Direksiyon Seti Onerisi.

Kendim hem proje olsun hem eğlence olsn diye direksiyon seti yapmıştım kayış motorlu. Gayet iyi bayağı hassas ve güzel fakat FFB yüksek güçte devreye girince hemen ortalanması bozuluyor bir çözüm bulamadım. Bende şimdi araba oyunlarını direksiyonla deneyince gerçekten çok fark ettiğini gördüğüm...
  7. C

Oyuncu Koltugu Onerisi?

😁 suan adliyedeyim is sonrasi belki bakarim belirsiz.
  8. C

Oyuncu Koltugu Onerisi?

yarin veya bugun denemeye gidicem donus yaparim o koltuk icin ama bi bakayım baska secenek bulucammi ben direkt havale ile indirimli alicaktim ama siyah daha pahali bakalım bi ne yapicsm.
  9. C

Oyuncu Koltugu Onerisi?

iyi duruyor ama cok yumusak koltuklarin pek rahat oldugunu dusunmuyorum bi denemeye gidicem gercekten iyide rahatsa almayi dusunuyorum ama siyahı indirimi o kadar degil bide kendi magazasindan bakicam.
  10. C

Oyuncu Koltugu Onerisi?

hawk fab gordum ama boyun destegi filan yok ve iyi midir? bilemedim. o koltuguda denemeye gidicem bi oyle bakicam nasil filan diye ve beyaz siyah modeli pahali beyaz modelde cok kirlenir leke tutar diye emin degilim. guzel duruyor fakat koltuk onerilerinde xdrive bayadir görmüyorum tavsiye...
  11. C

Oyuncu Koltugu Onerisi?

Bütçem 8-9 bin lira; başka forumlarda da konu açtım, pek bir öneri yok. Ya Titan Seat öneriyorlar ya da 11 bin liraya https://www.adoremobilya.com/ultra-comfort-calisma-koltugu-vizon-645x112-120x65-cm bu önerildi; ama bilemedim, bu hem fiyat olarak yüksek kalıyor hem oyuncu koltuğu gibi değil...
  12. C

3d Printer ile Kasa Yapılır mı?

tam karar veremedim türkiyeye dönmeye yakın karar vericem fakat sanırım yapıcam y hem güzel bi proje eğlence olur hem hoş bir kasa olur güzel yapabilirsem.
  13. C

basarsam en az petg basicam. abs basicak bi yazicim yok yani yazicim basiyor basmiyo degil fakat onun kokusu ve sicak tutma isi zor o yuzden petg basicam pla istemiyorum pla cok cabuk kirilabiliyorda degmez yapmaya.
  14. C

asus olani istemiyo.rum daha guzel kasa istiyorum. pahali marka. ch170 degilde 160 istiyodum onunda satisi yok suan bitek letgoda var. bu boyutlar icin secenek var matx e secenek cok fakat ben sistem sıkışık ve toplu istiyorum.
  15. C

baktim ve trde istedigim sekilde kasa yok olanda 5bin. ama bu yapicagim kasa belkide 2.5 filan maks. elektik cok yakan cihazlar degil diye biliyorum yaksada ne kadar yakicak emin degilim fakat istedigim kasa yok.
Geri