cansxxr isimli üyenin son içerikleri

1. C

Rehber CUSTOM KLAVYE TOPLAMA REHBERİ uWu

Max 2 düşünüyorum y çok harcamak istemiyorum ama seçenek yoksa yakın biseylerde olur
  2. C

hocam yok zaten swicht yokkende keycaps yokkende beyazı mavi tonda veriyor. sanırım dediğiniz gibi ledi olduruyo. o zaman beyaz kullanmak zaten pek iyi değil demek. degissem boş olur gibi ama genede önerdiğin bi klavye varmı uygun fiyatlarda modlayabilicegim sesi tok olucak bile var etmicek şekilde.
  3. C

attackshark m87 kullanıyorum Layout olarak memnunum fakat ışık olarak pek iyi değil yani iste renk kodunda beyaz ama görünüşte beyaz değilde mavimsi bi ton veriyor filan ve bazı renkler soluk kalıyor ayrıyeten ışıklar aşağı kısımda üst kısımda değil pek hoşlanmadım. Ama bunu modlayıp sonra...
  4. C

Öneri 10.000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

bakicam hocam tam karar veremedim g29 harici seçenek yok galiba.
  5. C

İstanbul
  6. C

ikinci el almakta sorun yok hocam ama aynı ilde oldugum ilan pek yok. param güvende desen satılmıyor 10 kgyi aşıyor.
  7. C

hocam bütçe belirtmemisim yazmayı unuttum maks 10k düşünüyorum 10kya bile şuan çıkmam zor biraz. g29 u 13 e filan satıyorlar sarı sitede.
  8. C

Direksiyon seti almak istiyorum daha kararlaştırmadım tabii ama aklımda var ve fikir olarak hiçbir şey yok. Hiç anlamadığım bir şey. Aşırı gerçekçi hissi vermesine gerek yok 900 derece ve F feedback olsa iyi olur. Oynayacagım maksimum oyunlar ETS, Assetto Corsa, BeamNG tarzı oyunlar. F1 gibi...
  9. C

Lol anlik fps drop sorunu

3060ti Ryzen 5 5500 islemcili bilgisayarim var ve oyunda sacma salan bi drop yiyorum. çoğunlukla ekrani hareket ettirince mouse ile. Sorun nedir? Gosterge seyinede baktim ekran karti kullanimim bi anda dusuyor habire.
  10. C

Pc ekran çevirme programı varmı?

bazı oyunlarda ingilizce yazılar kolay olmuyor anlaması. bu yüzdende çeviri programı arıyorum habire bi lazım olmuyorda arada bi metin çıkıyor bişey söylüyor anlayamıyorum. varmı işime yarıcak bi program ya anlık çeviricek yada bi tuşa basıcam çeviricek.
  11. C

Kablosuz kulaklık önerisi

4k ya kadar cikmam hocam.
  12. C

hayır yani bütçe yi düşünmezsek. genel olarak fp ne var başka?
  13. C

h3 berbat bi kulaklık h7 bilimiyorum düşünebilirim. uygun fiyatlı ne var önerdiğin reis. gerçekten iyi diyebilceğin. bütçem var fakat uygn baktığım için 2k dedimde 2kya pek yo gerçektende.
  14. C

yavaş yavaş kablolardan kurtulmaya çalıştım için kablosuz kulaklık arıyorum bütçem çok değil maks 2 düşünüyorum. havit h2033d kullanıyorum.
  15. C

İşlemci değiştirmelimiyim?

herkes farklı düşünüyor anlaşılan işlemcimi satışa koyucam alıcı çıkarsa 5600 sipariş edicem ve kendi işlemcimide satıcam. üstünede pboda yaparım. yazında bütçeyi hallederim toplıcam sistemi düşünüp. değişirim satışa koyarım. teşekkürler fikirleriniz için.
Geri