hocam yok zaten swicht yokkende keycaps yokkende beyazı mavi tonda veriyor. sanırım dediğiniz gibi ledi olduruyo. o zaman beyaz kullanmak zaten pek iyi değil demek. degissem boş olur gibi ama genede önerdiğin bi klavye varmı uygun fiyatlarda modlayabilicegim sesi tok olucak bile var etmicek şekilde.
attackshark m87 kullanıyorum Layout olarak memnunum fakat ışık olarak pek iyi değil yani iste renk kodunda beyaz ama görünüşte beyaz değilde mavimsi bi ton veriyor filan ve bazı renkler soluk kalıyor ayrıyeten ışıklar aşağı kısımda üst kısımda değil pek hoşlanmadım. Ama bunu modlayıp sonra...
Direksiyon seti almak istiyorum daha kararlaştırmadım tabii ama aklımda var ve fikir olarak hiçbir şey yok. Hiç anlamadığım bir şey.
Aşırı gerçekçi hissi vermesine gerek yok 900 derece ve F feedback olsa iyi olur. Oynayacagım maksimum oyunlar ETS, Assetto Corsa, BeamNG tarzı oyunlar. F1 gibi...
3060ti Ryzen 5 5500 islemcili bilgisayarim var ve oyunda sacma salan bi drop yiyorum. çoğunlukla ekrani hareket ettirince mouse ile. Sorun nedir? Gosterge seyinede baktim ekran karti kullanimim bi anda dusuyor habire.
bazı oyunlarda ingilizce yazılar kolay olmuyor anlaması. bu yüzdende çeviri programı arıyorum habire bi lazım olmuyorda arada bi metin çıkıyor bişey söylüyor anlayamıyorum. varmı işime yarıcak bi program ya anlık çeviricek yada bi tuşa basıcam çeviricek.
h3 berbat bi kulaklık h7 bilimiyorum düşünebilirim.
uygun fiyatlı ne var önerdiğin reis. gerçekten iyi diyebilceğin. bütçem var fakat uygn baktığım için 2k dedimde 2kya pek yo gerçektende.
herkes farklı düşünüyor anlaşılan işlemcimi satışa koyucam alıcı çıkarsa 5600 sipariş edicem ve kendi işlemcimide satıcam. üstünede pboda yaparım. yazında bütçeyi hallederim toplıcam sistemi düşünüp. değişirim satışa koyarım. teşekkürler fikirleriniz için.