İstediğin kulaklıkta yapabilirsin fakat kendi kulaklıkları kadar stabil olmuyor tabii ki . Ben mikrofona ayar yapmadım olduğu gibi kullanıyorum fakat PC hocası Arctis nova 1 inceleme videosunda uygulama hakkında bazı bilgiler var .
Hocam steelseries gg uygulaması sadece steelseries ekipmanlarına özel değil . Siz steelseries gg yüklediğiniz zaman o kendi sürücülerini oluşturuyor ve siz onun sonar kısmından istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz . Mesela bende rampage bı kulaklık var ve ben steelseries sürücüsünü kullanıyorum ...
Ya 3080 için 650 w bence fazla beslemez . High Power alman daha mantıklı . 4060 ti için ise kesinlikle thermaltake .
1739224127
6900xt güçlü bir kart ve fazla güç tüketiyor . Önerilen psu nun 850w olduğunu düşünürsek minimum alman gereken psu 750 w olmalı
Listenin çoğu rampage yani çöp . İsterseniz gamepower fujinde bakabilirsiniz fakat onlarada pek güven olmuyor . Dediğim gibi hyperX cloud3 önerimdir . Fakat indirimden steelseries nova 1 , blackshark v2x yakalarsanız onlara da bakabilirsiniz .
Valla bende araştırıyorum fakat piyasa ölü şuan . Beklemek istemiyosan HyperX Cloud 3 öneririm , bende onu düşünüyorum çünkü . O fiyatlara Arctis nova 1 ve razer blackshark v2x var şuan fakat ikiside 2500 lirayı bırakın 2000 dahi etmez .
Bendede 4060 Windforce var mesela 3 saat oyunun ardından bf2042 de 5 dakika sıcaklıkları izledim 65 dereceyi bile görmedim . Yani bu sallayanların çoğu ya Windforce kullanmamış ya her marka modele b*k atmayı çok seviyor .