Neler Yeni

Iş ile sorulan sorular baskı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan M
akraba olsun komşu olsun esnaf olsun sürekli işe gir çalış diyorlar çok baskı var

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
interneten kazanıyorum asgeri ücretin yarısı kadar

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
interneten kazanıyorum asgeri ücretin yarısı kadar
Dostum takma kimseyi ilgilendirmez kimin çalışıp çalışmadığı sanki masraflarını komşuların esnafların ödüyor ne saçma bir algı ya.
ayrıca sende ne garipsin çıkıp haklılar diyorsun affedersin de kime ne çalışıp çalışmadığından ? @Mustafa Zahid

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Dostum takma kimseyi ilgilendirmez kimin çalışıp çalışmadığı sanki masraflarını komşuların esnafların ödüyor ne saçma bir algı ya.
ayrıca sende ne garipsin çıkıp haklılar diyorsun affedersin de kime ne çalışıp çalışmadığından ? @Mustafa Zahid
Bana mantikli gelmiyor. Daha reşit birisi olmamama ragmen ailemin iyi durumda oldugunu bildigim halde onlara yük olmayayim diye kendim calisip bir seyler aliyorum. O yasta kendim evde olsaydim ve kendi yazimda da söyledigim gibi "hic kazancim yoksa" kendimden utanirdim. Ha eger üniversite okuyorsa eyvallah, onda sorun görmem.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Bana mantikli gelmiyor. Daha reşit birisi olmamama ragmen ailemin iyi durumda oldugunu bildigim halde onlara yük olmayayim diye kendim calisip bir seyler aliyorum. O yasta kendim evde olsaydim ve kendi yazimda da söyledigim gibi "hic kazancim yoksa" kendimden utanirdim. Ha eger üniversite okuyorsa eyvallah, onda sorun görmem.
Teşekkür ederiz yüce Mustafa sorun görmediğin için sağol sorun görsen nasıl insanların yüzüne bakacaktık hay allahım ya. iyice kafayı yemişsiniz siz insanların hayatlarına karışmayı da normalleştirmeye başladınız demek.
kimin ne zaman çalışıp kimin çalışmadığı kimseyi ilgilendirmez sen o adamın hayatında mısın? ne zorluklar yaşadığını biliyor musun uzaktan yargılamak kolay bide sorun görmem diyor çıldırırsın ya.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
17 yaşımdan beri sürekli olarak çalışıyorum, eğer geliriniz size yetiyorsa sıkıntı yok. Ama gelecek hayalleriniz varsa bir yerde başlamak gerekebilir.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Teşekkür ederiz yüce Mustafa sorun görmediğin için sağol sorun görsen nasıl insanların yüzüne bakacaktık hay allahım ya. iyice kafayı yemişsiniz siz insanların hayatlarına karışmayı da normalleştirmeye başladınız demek.
kimin ne zaman çalışıp kimin çalışmadığı kimseyi ilgilendirmez sen o adamın hayatında mısın? ne zorluklar yaşadığını biliyor musun uzaktan yargılamak kolay bide sorun görmem diyor çıldırırsın ya.
Böyle konu actigina göre sert konusmayip napacagiz? Aferin mi diyelim? Böyle oturmaya devam et mi diyelim? Ne dememizi bekliyorsun, sanki özellikle birisine gidip onu zorbaliyormusum gibi davraniyorsun. En kisa sürede okuma anlamani ve bu cocukca davranislarindan vazgecmen dilegiyle. Büyük ihtimalle benden yasca büyüksün. İsin komik kismi da bu zaten 😂

22 yasinda birisi zaten kendisi düsünebiliyor veya tepki verebiliyor olsa gelip buraya konu acmazdi, belli ki adam kararsiz kalmis ve buraya gelmis. Kazancin varsa dert etme ama kazancin yoksa haklilar cünkü sen bu yasinda eger bunun üstüne ailenin durumu da iyi degilse maddi yüksün. Gayet realistik bi cümle degil mi? Ögrenciye, calisana, emek verene saygim vardir ancak evde vasifsiz durup yük olanlara asla. Ben zaten konu boyunca konu sahibine asla vasifsizsin veya yük oluyorsun tarzi bir sey belirtmedim. Kendisi kazancinin oldugu söylemis, ben de eyvallah diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
...
akraba olsun komşu olsun esnaf olsun sürekli işe gir çalış diyorlar çok baskı var
Hocam, geçiştirin. Hayat sizin hayatınız. Büyük ihtimal internetten anlamıyorlar veya sizin internetten para kazandığınızı bilmiyorlar. Eğer, gerçekten paraya ihtiyacınız olsa her halde gidip çalışırdınız diye düşünüyorum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Böyle konu actigina göre sert konusmayip napacagiz? Aferin mi diyelim? Böyle oturmaya devam et mi diyelim? Ne dememizi bekliyorsun, sanki özellikle birisine gidip onu zorbaliyormusum gibi davraniyorsun. En kisa sürede okuma anlamani ve bu cocukca davranislarindan vazgecmen dilegiyle. Büyük ihtimalle benden yasca büyüksün. İsin komik kismi da bu zaten 😂

22 yasinda birisi zaten kendisi düsünebiliyor veya tepki verebiliyor olsa gelip buraya konu acmazdi, belli ki adam kararsiz kalmis ve buraya gelmis. Kazancin varsa dert etme ama kazancin yoksa haklilar cünkü sen bu yasinda eger bunun üstüne ailenin durumu da iyi degilse maddi yüksün. Gayet realistik bi cümle degil mi? Ögrenciye, calisana, emek verene saygim vardir ancak evde vasifsiz durup yük olanlara asla. Ben zaten konu boyunca konu sahibine asla vasifsizsin veya yük oluyorsun tarzi bir sey belirtmedim. Kendisi kazancinin oldugu söylemis, ben de eyvallah diyorum.
Bak birader gidip sayfalarına baktım önceki mesajlarına baktım sürekli bir büyüklük peşindesin sanki herkes çocuk bir sen olgun farkındasın,asıl sen vazgeç bu saçma ön yargılı davranışlarından.
sana ne yahu vasıfsız vasıflısından insanların sen mı karar veriyorsun vasıflıysa okey vasıfsız ise yük olduğuna ? bu motivasyoncu influencerlar gibisin ya gaza gelip millete ahkam kesiyorlar.
evde durana yokmuş saygısı ay paşama bak insanlık olarak senin saygını kazanmaya çalışalım o zaman. hay Allahım sen sabır ver ya

Top Bottom