Çekme belgesiz çarık çürüğü dolu Fiat Tipo, Doğan gibi arabalar anca oluyor. 150 bin liraya araba almanın riski çok yüksek. Bütçen böyle olduğuna göre...
Kanka Claude, Gemini, ChatGPT, Letgo, Facebook Marketplace, Sahibinden ne varsa her yere baktım hiçbir şey bulamadım. Emin misin DJ olduğuna?
Yanlış...
Üstüne hiçbir ekleme yapmıyorlar. İnsanlar Forza Horizon 4'te aldığı keyfi yenilerinde pek alamadı. Tek fark harita ve yeni arabalar. Yeni arabaları...
Benim alana almayana lafım yok zaten. Benim lafım alıp mızmızlananlara veya savunduğu şeyi 1 aya kalmadan bırakacak olanlara. Yoksa bana ne kim alıyorsa...
Büyük ihtimalle 1 yıla kalmadan insanlar aynı GTA 5'te olduğu gibi Türkçe olmayışını iplemeyi bırakıp paşa paşa İngilizce oynamaya devam edecek. Yani...
Gemini Pro'ya senaryoyu atsan o bile çok büyük bir çoğunluğunu 10 dakikada çevirir. 3-4 insan da toplaşıp kontrolden geçirip Türkçeye uydursa her şey...
Normalde olması gereken: Oyuncular tepkisini oyunu almayarak, içerik üreticileri de "Çekmiyorum lan videosunu." diyerek gösterip ülkenin içinde hiçbir...
Rockstar'ın bugünkü tanıtım videosunda da Türkçe dil desteğinin olmadığını gördüm. Evet, o kısacık videoda Türkçe altyazı koymak yüksek ihtimalle 5-10...
190 döngünün ne demek olduğunu şöyle izah edeyim. Apple elindeki telefona 1.000 döngü garantisi vermiş. Verilen garantinin %20'sini çoktan bitirmişsin ve...
Böyle düşünüyorsan 14 Pro alabilirsin. Bu arada mesela iPhone 11 iOS 27'de daha hızlı çalışabildiği için son sürümüne(?) yükseltmek mantıklı ama olur da 14...
Fiziksel olarak sağlamlıktan bahsediyorsan evet öyle. Güncellemeyi çok dert ediyorsan ekrandan ve kameradan feragat edip 16e düşünebilirsin fakat iPhone...
Orijinal batarya taktıracaksan onla birlikte 14 Pro 45 bin liraya geliyor. Normal fiyatına alıyorsun yani. iPhone 15 almak yerine 14 Pro almak mantıklı...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wifi6e-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1140672702.html
Geçenlerde 9.000 liraydı ama şimdi de taksitle...