Gerçekten piyasaya nazaran kaliteli replika ayakkabı giymeyi deneyimlemiş biri olarak lütfen replika ayakkabı alma derim. Air Force 1, Dunk'tan sonra en...
Eski telefonum SE 2'nin arka kapağı tamamen cam ve ben onu kullandığım zamanlar lisedeyken yanlışlıkla dirseği koyup en arka sıradan öğretmen masasına kadar...
Kanka gidip kasten deniz kenarındakiler gibi keskin taşlara sürtmeyeceksen telefonu çizmen çok zor. 2 yıldır kılıfsız şekilde telefon kullanıyorum çok kez...
Ben de Wow demiyorum zaten kullanırken ama elime Windows cihaz geçince de arıyorum açıkçası.
Ekran konusunda sadece şunu diyim Neo kötü bir ekrana sahip...
Bu dediklerinin monitör haricinde hepsini aktif olarak iPhone-iPad eşlemesi olarak deneyimlemeye devam ediyorum. Evet ferahlık sağlıyor sağlamasına ama...
Neo vatanda dün gece 35 bin liraydı 512Gb olanı. Yine düşerse al geç ona fazlasıyla yeter ekosistemi de varmış zaten.
Yine de Huawei hakkında da fikir...
8GB light bleed uzmanı IPS panel 60hz macbook neo mu yoksa OLED ekran 120hz 16gb huawei mi? Huawei.
Kullanım alanı öne çıkar. Ben kendi adıma huawei'yi...
Hocam baya bi' youtuber'lara para yedirdiler ama adamlar basbaya telefon çipi satıyolar. Node build'i inanılmaz yavaştı benim kullanımımda. Kullandım yani...
MacBook’ların ekranı da iyi, 60Hz de çok sorun değil günlük kullanımda o açıdan keşke daha iyi olsa dedirtmez kullanan çok memnun kalır. Huaweide Oled 120Hz...
İlk yazdıklarında tam bir fikrim yok fakat son satırlarına katılıyorum. Bir ara buluştuğumuzda Vatan'a falan gidip göz önünde göstermek istiyorum. Ben ona...
Kullanım alanı: Oyun sıfır, dizi-film izlenir, belge ve metinlerle uğraşılır, makale okunur. Bir kere aldın mı uzun süre gitsin kafası. RAM konusunda bizim...