Planda olması bile benim dediğim cümleyi yanlış yapmıyor. Evet güzel gözüküyor, evet ben de seviyorum ama maaşı olmayan birisi olarak o arabaya binmen...
Ben garanti olsun diye bir değer söyledim. Teknik olarak bronz bir 550W bile 450W güçle çalıştırabiliyor ama sürekli limitte olması sıkıntı. 650W yeterli olur.
Hediye geldiğine göre zaten elinde bu varsa kullan bir şey olmaz. İşlemci 120W çekse ekran kartı da en baba 300 hadi 350W çeksin yine 500W'yi geçemiyor.
Ben sigorta şirketinin kendi sektörü içinde ortalama bir fiyatta ve büyüyen bir şirket olduğunu düşündüğüm için hemen elden çıkaracağımı sanmam. MASFN için...
MASFN'e 7.500 lira koydum bekliyorum yıl sonuna kadar.
QUICK'te artış olursa bitene kadar tutup satacağım. Düşünce tekrar alacağım. İşlem açılış gününde...
Windows 10'a geçince birkaç ay içinde artık Valorant oynayamayınca tekrar 11'e geçeceksin zaten. Anti-cheat yazılımlar yavaş yavaş W10 desteğini bırakıyor...
15 Pro da 3 yıllık cihaz olma yolunda. Hiçbirinin ne garantisi var ne 90 üstü pili var... Ek olarak modelde direkt el yakan cinsten ısınma sorunu var. Rahat...
Düz 16'ya o kadar para vermek de saçma. iPhone her bütçeye uygun bir marka değil, insanlar bunu anlamıyor. 55 bin liran varsa ve 17e almak istemiyorsan...
Şimdi iPhone 15'e teknolojik çöp diyeceğim, biri çıkıp "Ama dinamik adası var." diyecek ben de tokatı koyup 16e / 17e önereceğim. 💕
Almayın şu telefonun...