Arkadaşlar soğutma, iş ve ~1.500 TL uygunluk tarafındaki avantajıyla 9700X daha mantıklı olur değil mi? Oyun performansları arasında wowluk pek fark göremedim.
İşi bu olan bir insanın göz göre göre neredeyse aynı parayı verip iPad alması bana ilginç geliyor. Kalem kullanılmayacaksa ve x86 için yapılıp ARM'ye...
Çevrenizde var mı okuyan bir tanıdığınız? Onun belgesiyle de almak mümkün. Bu arada ben kalem + iPad yapacaksın sandım o yüzden kılıfı 500 saydım. Klavyeli...
Sen bu tablete sahip misin ve sahipsen edit yapıp render almayı denedin mi? 3 kere şarja takıyorsun, timelinea katmanlar sığmıyor, arayüz gün sonunda...
Apple serisi kasıyor bu arada, iPad 9 çıktığında aldım, iPad 10 çıkınca yavaşladı 11 çıkınca kullanılamayacak şekilde takılmaya başladı ben de gittim 11...
Masaüstü işini iPad Air M3/M4 de yapamıyor. Çoklu pencere ve klavye/fare desteği var diye bilgisayar gibi görmeyin. iPad Air + Magic Keyboard alıncaya kadar...
Bunları ben de biliyorum da arkadaş zaten bunları yapacak olsa konuyu iPad A16 mı yoksa bla bla mı diye açmak yerine MacBook Neo/Air mi yoksa şu Lenovo/Asus...
Bence aksine eğer Air 13" değilse düz model tercih edilmeli. Air 11" in pek bir esprisi yok bence.
Konu sahibine cevabım: Apple cihazlara sahipsen iPad...