Mesajı şans eseri gördüm. Zait ne kardeşim? İsmimi niye bile bile farklı söylüyorsun? Sana bir şey diyen eden yok saygısız saygısız konuşup duruyorsun. Her...
Yurt dışında bu durumun optimize çalıştığını düşünüyorum fakat Türkiye için bu pek geçerli değil gibi gözüküyor. Sürekli 5G'den kopup 4.5G'ye geçip duruyor...
Güzel fiyat. Kasasında çiziği vuruğu yoksa iyiye almışsın. %85 pil anca ~1 yıl sonra %80'in biraz altlarına iner. Yani tabi istersen kendin değiştir ama...
Konunun en başından beri öncelikle 15 Pro alması gerektiğini söyleyen ben, 17e hakkında sırf 3-4 cümle fazla kurdum diye onu daha çok öneriyormuşum gibi...
Her mesaji okumadim konu sahibi arkadasim ama sana soyle soyleyeyim eger 50ye temiz bir de taksitli 15 pro alabiliyorsan onu kacirma zaten temiz 16larin da...
Kullanıyorum zaten merak etme yaptığım hiçbir yorum boş değil :D 16 da var 16e de 17e de. Ego yapmıyorum fakat Apple cihazlar konusunda forumda cidden...
Sen sussana birader engellemiştim zaten seni hala boş yapıyorsun git diğer konularda bölücü kürt sempatizanlığına devam et sen. 65.000 liralik bomboş...
Tamam dostum ben de zaten makro ve geniş açı tercih edilmeyecekse 17e alabilirsin dedim. Geri saydığın özelliklerin hepsi boş ya da kişisel zevk, şu...