Verdiğin kaynakta bile bir beyan sınırı vermiş. Okuduklarını anlamayan, veya okumadan paylaşan bir kişi olarak asıl sana inanılmaması gerekiyor.
Haydi...
1- Anakarttan başlayalım hocam. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum B650 B850 den kötü veya B650 X870E den kötü diye bir şey yok. Normalde X870E seçmiş...
Sıvı soğutucu yerine hava soğutucu biraz kişiden kişiye değişebilir. Bence çok da para kısmaya gerek olmayan bir kategori ama bence MSI sıvı soğutma yerine...
Yiyecek içeceğe gittiyse yine öğrenci usülü şeklinde normal sayılır. Antalya'da en uygun öğrenci yemekleri çorba hariç 200'den başlıyor (o da makarna...
Ben 2 yaz depoda hamallık, temizlik tipi işlerle uğraştım. 10 saat mesai vardı ama 1 saati yemek, genellikle sabahtan 3-4 saati iş miş derken kalanı boş...
Gerekli bilgileri birkaç üst mesajlarda belirttim. Borsa İstanbul'da hisse senetlerinde komisyonlar otomatik kesilir, Amerikan borsasında ise platformlar...
Güzel Türkçeli abim benim bee :D Tekrar oku bakalım. Anlamını gayet de iyi biliyorum. Şükür ki ben fikrimin olmadığı konularda konuşmuyorum ve insanlara boş...