yakar41 80+ Bronze Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1,801 Dahası Reaksiyon skoru 622 İsim tunahan 19 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Ya öyle mi
yakar41 80+ Bronze Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1,801 Dahası Reaksiyon skoru 622 İsim tunahan Pazar, 17:48 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 tekino yazmış: Ben, bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem; o işe neler engel olur, diye düşünürüm. Engelleri kaldırdım mı,iş kendi kendine yürür. M.K. ATATÜRK Başarı ve Başarı Yolu - ATAM | Atatürk Araştırma Merkezi Başarının sırları Ben, bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem; o işe neler engel olur, diye düşünürüm. Engelleri kaldırdım mı,iş kendi kendine atam.gov.tr Devamı için tıklayın... Hocam sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümü biter ise beni havaalanlarında calistirilar mı ondan endişe duyuyorum
tekino yazmış: Ben, bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem; o işe neler engel olur, diye düşünürüm. Engelleri kaldırdım mı,iş kendi kendine yürür. M.K. ATATÜRK Başarı ve Başarı Yolu - ATAM | Atatürk Araştırma Merkezi Başarının sırları Ben, bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem; o işe neler engel olur, diye düşünürüm. Engelleri kaldırdım mı,iş kendi kendine atam.gov.tr Devamı için tıklayın... Hocam sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümü biter ise beni havaalanlarında calistirilar mı ondan endişe duyuyorum