Yardım İtopya Garanti Servisi 20 İş Günü Dolmasına Rağmen Aramıyor.

Hocam THH'yi biliyorum ama şimdi THH'ye başvursam 2 ay sonra sonuçlanacak e ondan sonra itopya tekrardan monitörü geri isteyecek 1 ayda orda geçer neredeyse 3 ay kafadan gitti iyide ben neden bununla uğraşmak zorundayım benim sinirlendiğim şey o.
Hocam anlamadınız olay sonuçlanması değil aynı olayı casperda yaşadım 1 hafta sonra falan casper aradı çözüm amaçlı zaten çözmeye yanaşmazlarsa dediğin gibi 2 3 ay beklersin.
 
Hocam anlamadınız olay sonuçlanması değil aynı olayı casperda yaşadım 1 hafta sonra falan casper aradı çözüm amaçlı zaten çözmeye yanaşmazlarsa dediğin gibi 2 3 ay beklersin.
Hocam dediğiniz olay daha çok şikayetvar gibi sitelerde işe yarar gibi çünkü THH'ye zaten başvurduğumuzda orada şikayetimizi inceleyen ekibin incelemesi neredeyse 1 ay sonra bitiyor. Belki sizin şansınıza hemen bitirmişlerdir ama genelde durum böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör modeli neydi acaba mag256f mi
Gigabyte G24F
 
Hocam dediğiniz olay daha çok şikayetvar gibi sitelerde işe yarar gibi ama çünkü THH'ye zaten başvurduğumuzda orada şikayetimizi inceleyen ekibin incelemesi neredeyse 1 ay sonra bitiyor. Belki sizin şansınıza hemen bitirmişlerdir ama genelde durum böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:


Gigabyte G24F
Olabilir yaşadığım olay 2022 sonuydu bana denk gelmiş olabilir
 
Merhabalar öncelikle İtopya'dan monitör aldığım güne lanet olsun demekle başlamak istiyorum. Cuma günü itibariyle İtopya'ya ölü piksel şikayetiyle gönderdiğim monitörümün 20 iş günü doldu müşteri hizmetlerini aradığımda oyalıyorlar çok fazla yoğunluk var yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Peki bu durumda benim ne yapmam lazım? Hafta sonları da dahil 1 aydan fazladır monitör ellerinde hiç bir şekilde ne telefondan ne de mailden dönmediler ayrıca bu hafta [email protected]'a fatura belgem ile birlikte iki defa mail atmama rağmen cevap vermediler.
sıfırı veya muadili bir ust modelle degitstirme hakkın var diye biliyorum işine gelir diyeyim
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,282
Mesajlar
10,495,037
Üyeler
184,914
Son üye
oziiyi
Geri
Top