Arama sonuçları: *

1. abdülrezzakbinberrak

Hangi JBL kulaklık daha iyi?

pil kısmından ekleyin hocam kesin göstermesi lazım 1739355984 https://www.technopat.net/sosyal/konu/iphone-11de-bluetooth-kulakligin-pil-yuezdesi-nasil-goeruenuer.2017478/
  2. abdülrezzakbinberrak

eğer telefonda kullanıyorsanız widgetlarda gösteriyor
  3. abdülrezzakbinberrak

q21 mi aldınız hocam
  4. abdülrezzakbinberrak

Okul için Laptop Önerisi

8gb ramle lol, valorant gibi oyunlar rahatça oynanıyor günlük kullanım için yeter de artar bile
  5. abdülrezzakbinberrak

Okul için Laptop Önerisi

Bu da iyi hocam fakat bunların fiyatının düşük olmasının nedeni freedos olması yani işletim sistemini kendiniz veya bir bilgisayarcıdan kurdurmanız gerekecek.
  6. abdülrezzakbinberrak

Yardım Hangi mouse seçmeliyim yardımınız gerekli

özellikler iyi duruyorda dediğiniz gibi tereddüte düşüyor insan ben bu markayı duymadım hiç
  7. abdülrezzakbinberrak

Yardım Hangi mouse seçmeliyim yardımınız gerekli

valo ve cs için msi clutch iyidir
  8. abdülrezzakbinberrak

Okul için Laptop Önerisi

o kadar para vermeye gerek yok aslında bu notebook alınabilir 8 gb ram günlük kullanım ve ders için yeterli olacaktır zaten https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Bilgisayar-i5-12450H-Integrated-83ER000WTR/dp/B0CK84VL9X?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM ihtiyaç...
  9. abdülrezzakbinberrak

Iki monitör arasında kaldım

Ben Msı aldığımda ölü piksel çıkmıştı o yüzden Asus derdim
  10. abdülrezzakbinberrak

Windows 11 geçilmeli mi?

ben win 10 da kalın derim hocam sizin kararınız tabi ki
  11. abdülrezzakbinberrak

Lisede bilişim teknolojileri okuyan biri nerede staj yapabilir

okullarda bilişim hocası olarak çalışabiliyor diye biliyorum ben ama
  12. abdülrezzakbinberrak

Minecraft almalı mıyım

bir server için 500tl değmez ki hocam
  13. abdülrezzakbinberrak

Windows 11 geçilmeli mi?

hocam 11de daha fazla özelleştirme seçeneği mevcut çok fazla özelleştirme getirmişler ki işletim sisteminin kendisi 20-30 gb ben linux kullanırdım yerinizde olsam sisteminiz içinde uygun
  14. abdülrezzakbinberrak

Minecraft almalı mıyım

minecrafta 500tl vermek saçma gibimsi zaten bir sürü launcher üzerinden beleş oynanıyor
  15. abdülrezzakbinberrak

Vivo Y21s telefonu kasıyor

Dostum senin telefonunun cpu frekansı düşük zaten kasması normal
  16. abdülrezzakbinberrak

Vivo Y21s telefonu kasıyor

Bende vivo y16 kullanıcısıyım optimizasyonu iyi gibi gözükse de telefonun chipseti falan fistan hep dandirikten fpsi arttırmanın bir yolu yok ne yazık ki
  17. abdülrezzakbinberrak

Öneri 40-45K Gaming Laptop önerisi

nitro v15i önerme sebebim acerin diğer modellerinin sistem özelliklerine göre daha ucuz olmasıydı zaten aksi takdirde bende önermezdim fakat sen neden bu duruma bu kadar sinirlendin ben onu anlamadım ayrıca nitro v15i de savunmamışım zaten savunduğuma dair 1 mesaj yok
  18. abdülrezzakbinberrak

Öneri 40-45K Gaming Laptop önerisi

dostum mesaj sayılarını karşılaştırma bence istersen eski mailimle kayıt olduğum hesabı atayım da ne yazacak ki? 1739295524...
Top Bottom