Gayet guzel markaBu marka tanınmıyor. Almanyanın Monster Notebook'u diye duydum.
Gayet guzel markaBu marka tanınmıyor. Almanyanın Monster Notebook'u diye duydum.
erazer lenovoya bağlı bir marka ve lenovo kötü yaptığı ürünleri erazer diye satıyorGayet guzel marka
Madem çok biliyorsun, söyle o zaman şunlar arasındaki 10 farkı. Ya da boşver hangisi Nitro V15 hangisi Aspire 7 söyle.Dostum gelene geçene eleştiriyorsun da sende at senin attığınıda görelim ayrıca aspire 7 ile v15in görüntüsü benzer diye böyle saçma bir eleştiri yapman çok absürt geldi
kankacım sen insanların bilgilerini forum da böyle saçma sorular sorarak mı test ediyorsun bu sorduğun soruyla alakası nedirerazer lenovoya bağlı bir marka ve lenovo kötü yaptığı ürünleri erazer diye satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Madem çok biliyorsun, söyle o zaman şunlar arasındaki 10 farkı. Ya da boşver hangisi Nitro V15 hangisi Aspire 7 söyle.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sana gittim soğutmalarını attım. neredeyse aynı soğutmaya sahipler ve biri ortalama 15W bir işlemciyi soğutmak için diğeri 45W bir işlemci + 75W bir gpuyu soğutmak için kulanılmış. yani attığın cihaz ısınıyor, sorunlu. battery drain de yapıyor, malzeme kalitesi de berbat. bir de niye benim öneri yapmamı bu kadar çok istiyorsun? çok istedin hadi atayım birkaç tanebilgisayarla alakası olmayan birine sorsan bile doğru yapar ayrıca sen insanların bilgilerini forum da böyle saçma sapan sorular sorarak mı test ediyorsun ben diyorum ki madem insanların attığı bilgisayarları eleştiriyorsun o zaman git kendin de öner bu sorduğun soruyla alakası nedir
Çoğu oyuncu laptoplarının neredeyse 3 te biri kadar güç çektiği için bu sıcaklıklar normal. Bu cihazın 4060lısından 3050 performansı alırsanız şükredin 45W ekran kartlı oyuncu laptopu olmaz.Test yapmışlar, tek fanla hepsinden daha iyi sonuç veriyor.
![]()
MSI Cyborg 15 A13V review - A Refreshing Take on Affordable Gaming: Temperatures and comfort, Battery Life | LaptopMedia.com
Compared to the A12V model, the MSI C...laptopmedia.com
Alıntıyı görüntüle
dostum mesaj sayılarını karşılaştırma bence istersen eski mailimle kayıt olduğum hesabı atayım da ne yazacak ki?sana gittim soğutmalarını attım. neredeyse aynı soğutmaya sahipler ve biri ortalama 15W bir işlemciyi soğutmak için diğeri 45W bir işlemci + 75W bir gpuyu soğutmak için kulanılmış. yani attığın cihaz ısınıyor, sorunlu. battery drain de yapıyor, malzeme kalitesi de berbat. bir de niye benim öneri yapmamı bu kadar çok istiyorsun? çok istedin hadi atayım birkaç tane
bir de ben zaten önceden de öneri yaptım.
Şu konuya bir bak, profil resmi tanıdık geliyor mu?
Aynı adam tpde de konuyu açtı. ben gittim öneriyi orada attım burada da berbat önerileri eleştirdim. 65 mesajlı aspire 7 ile neredeyse aynı soğutmalı nitro v15 öneren 65 mesajlı sen gidip bana laf ediyorsun. senin mesaj sayından daha fazla çözümüm var. burada bana bir şeyler öğreten sen değilsin. senden 100-200 kat fazla mesajım var. tabii ki senden daha bilgiliyim. kendini çok bilen olarak sanmaya devam et. istersen bu mesaja 10 satır küfür yaz yine de kanıt atmaya devam edeceğim nitro v15'in ne kadar leş bir model olduğuna dair.40-45 bin TL bütçeye Gaming laptop önerisi
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum acil ihtiyacım var. Acele edip yanlış bir karar vermek istemiyorum.www.technopat.net
Aynen öyle. Ofis laptoplarına RGB klavyeyi yapıştırıp geçiyorlar bizim milletimiz de iyi sanıyor.erazer lenovoya bağlı bir marka ve lenovo kötü yaptığı ürünleri erazer diye satıyor
Madem çok biliyorsun, söyle o zaman şunlar arasındaki 10 farkı. Ya da boşver hangisi Nitro V15 hangisi Aspire 7 söyle.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
olay mesaj sayısı değil zaten sinir krizi geçirdim anlık yazmışım öyle. nitro v15 leş gibi bir laptop ve bunu savunarak bir şekilde değiştiremezsin. Zaten kanıt da sunmadın bekliyorum kanıt sunmanıdostum mesaj sayılarını karşılaştırma bence istersen eski mailimle kayıt olduğum hesabı atayım da ne yazacak ki?
nitro v15i önerme sebebim acerin diğer modellerinin sistem özelliklerine göre daha ucuz olmasıydı zaten aksi takdirde bende önermezdim fakat sen neden bu duruma bu kadar sinirlendin ben onu anlamadım ayrıca nitro v15i de savunmamışım zaten savunduğuma dair 1 mesaj yokolay mesaj sayısı değil zaten sinir krizi geçirdim anlık yazmışım öyle. nitro v15 leş gibi bir laptop ve bunu savunarak bir şekilde değiştiremezsin. Zaten kanıt da sunmadın bekliyorum kanıt sunmanı
Birazcık bilmek gerekiyor o işleri, markaların iyi modelleri olduğu gibi leş modelleri de oluyornitro v15i önerme sebebim acerin diğer modellerinin sistem özelliklerine göre daha ucuz olmasıydı zaten aksi takdirde bende önermezdim
işte o benim mallığım, affet fena kızmışımfakat sen neden bu duruma bu kadar sinirlendin ben onu anlamadım ayrıca nitro v15i de savunmamışım zaten savunduğuma dair 1 mesaj yok
Kardesim iyi marka diye bir sey yok. Iyi urun vardir o da modele bakar. Attigim urune bak bakalim kalite konusunda sorunu var mi.erazer lenovoya bağlı bir marka ve lenovo kötü yaptığı ürünleri erazer diye satıyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
trde satılan modellere baktım aktif olarak, 4090 bir tanesi hariç clevo kasa fırınlardan ibaret.Kardesim iyi marka diye bir sey yok. Iyi urun vardir o da modele bakar. Attigim urune bak bakalim kalite konusunda sorunu var mi.
45k ya 4070 ve bu islemciye sahip daha iyi bir onerin var mi ?trde satılan modellere baktım aktif olarak, 4090 bir tanesi hariç clevo kasa fırınlardan ibaret.