Neler Yeni

Öneri 40-45K Gaming Laptop önerisi

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Serdar Totuzbeş
Gayet guzel marka
erazer lenovoya bağlı bir marka ve lenovo kötü yaptığı ürünleri erazer diye satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum gelene geçene eleştiriyorsun da sende at senin attığınıda görelim ayrıca aspire 7 ile v15in görüntüsü benzer diye böyle saçma bir eleştiri yapman çok absürt geldi
Madem çok biliyorsun, söyle o zaman şunlar arasındaki 10 farkı. Ya da boşver hangisi Nitro V15 hangisi Aspire 7 söyle.
1739289090578.png

1739289118339.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
bunicktamyirmiharfli
erazer lenovoya bağlı bir marka ve lenovo kötü yaptığı ürünleri erazer diye satıyor

Madem çok biliyorsun, söyle o zaman şunlar arasındaki 10 farkı. Ya da boşver hangisi Nitro V15 hangisi Aspire 7 söyle.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kankacım sen insanların bilgilerini forum da böyle saçma sorular sorarak mı test ediyorsun bu sorduğun soruyla alakası nedir

Son düzenleme:

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Serdar Totuzbeş
bilgisayarla alakası olmayan birine sorsan bile doğru yapar ayrıca sen insanların bilgilerini forum da böyle saçma sapan sorular sorarak mı test ediyorsun ben diyorum ki madem insanların attığı bilgisayarları eleştiriyorsun o zaman git kendin de öner bu sorduğun soruyla alakası nedir
sana gittim soğutmalarını attım. neredeyse aynı soğutmaya sahipler ve biri ortalama 15W bir işlemciyi soğutmak için diğeri 45W bir işlemci + 75W bir gpuyu soğutmak için kulanılmış. yani attığın cihaz ısınıyor, sorunlu. battery drain de yapıyor, malzeme kalitesi de berbat. bir de niye benim öneri yapmamı bu kadar çok istiyorsun? çok istedin hadi atayım birkaç tane
bir de ben zaten önceden de öneri yaptım.
Şu konuya bir bak, profil resmi tanıdık geliyor mu?
Aynı adam tpde de konuyu açtı. ben gittim öneriyi orada attım burada da berbat önerileri eleştirdim.

Son düzenleme:

PNSHER

80+ Bronze
Test yapmışlar, tek fanla hepsinden daha iyi sonuç veriyor.

Alıntıyı görüntüle
Çoğu oyuncu laptoplarının neredeyse 3 te biri kadar güç çektiği için bu sıcaklıklar normal. Bu cihazın 4060lısından 3050 performansı alırsanız şükredin 45W ekran kartlı oyuncu laptopu olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
bunicktamyirmiharfli
sana gittim soğutmalarını attım. neredeyse aynı soğutmaya sahipler ve biri ortalama 15W bir işlemciyi soğutmak için diğeri 45W bir işlemci + 75W bir gpuyu soğutmak için kulanılmış. yani attığın cihaz ısınıyor, sorunlu. battery drain de yapıyor, malzeme kalitesi de berbat. bir de niye benim öneri yapmamı bu kadar çok istiyorsun? çok istedin hadi atayım birkaç tane
bir de ben zaten önceden de öneri yaptım.
Şu konuya bir bak, profil resmi tanıdık geliyor mu?
Aynı adam tpde de konuyu açtı. ben gittim öneriyi orada attım burada da berbat önerileri eleştirdim. 65 mesajlı aspire 7 ile neredeyse aynı soğutmalı nitro v15 öneren 65 mesajlı sen gidip bana laf ediyorsun. senin mesaj sayından daha fazla çözümüm var. burada bana bir şeyler öğreten sen değilsin. senden 100-200 kat fazla mesajım var. tabii ki senden daha bilgiliyim. kendini çok bilen olarak sanmaya devam et. istersen bu mesaja 10 satır küfür yaz yine de kanıt atmaya devam edeceğim nitro v15'in ne kadar leş bir model olduğuna dair.
dostum mesaj sayılarını karşılaştırma bence istersen eski mailimle kayıt olduğum hesabı atayım da ne yazacak ki?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-5-an515-58-70vr-nh-qm0ey-00b-i7-12650h-8-gb-1-tb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,701165494.html bu attığın laptobun aynısını ben kullanıyorum zaten

PNSHER

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle. Ofis laptoplarına RGB klavyeyi yapıştırıp geçiyorlar bizim milletimiz de iyi sanıyor.

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Serdar Totuzbeş
dostum mesaj sayılarını karşılaştırma bence istersen eski mailimle kayıt olduğum hesabı atayım da ne yazacak ki?
olay mesaj sayısı değil zaten sinir krizi geçirdim anlık yazmışım öyle. nitro v15 leş gibi bir laptop ve bunu savunarak bir şekilde değiştiremezsin. Zaten kanıt da sunmadın bekliyorum kanıt sunmanı

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
bunicktamyirmiharfli
olay mesaj sayısı değil zaten sinir krizi geçirdim anlık yazmışım öyle. nitro v15 leş gibi bir laptop ve bunu savunarak bir şekilde değiştiremezsin. Zaten kanıt da sunmadın bekliyorum kanıt sunmanı
nitro v15i önerme sebebim acerin diğer modellerinin sistem özelliklerine göre daha ucuz olmasıydı zaten aksi takdirde bende önermezdim fakat sen neden bu duruma bu kadar sinirlendin ben onu anlamadım ayrıca nitro v15i de savunmamışım zaten savunduğuma dair 1 mesaj yok

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Serdar Totuzbeş
nitro v15i önerme sebebim acerin diğer modellerinin sistem özelliklerine göre daha ucuz olmasıydı zaten aksi takdirde bende önermezdim
Birazcık bilmek gerekiyor o işleri, markaların iyi modelleri olduğu gibi leş modelleri de oluyor
fakat sen neden bu duruma bu kadar sinirlendin ben onu anlamadım ayrıca nitro v15i de savunmamışım zaten savunduğuma dair 1 mesaj yok
işte o benim mallığım, affet fena kızmışım

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emir

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kardesim iyi marka diye bir sey yok. Iyi urun vardir o da modele bakar. Attigim urune bak bakalim kalite konusunda sorunu var mi.

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Serdar Totuzbeş
Kardesim iyi marka diye bir sey yok. Iyi urun vardir o da modele bakar. Attigim urune bak bakalim kalite konusunda sorunu var mi.
trde satılan modellere baktım aktif olarak, 4090 bir tanesi hariç clevo kasa fırınlardan ibaret.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emir
trde satılan modellere baktım aktif olarak, 4090 bir tanesi hariç clevo kasa fırınlardan ibaret.
45k ya 4070 ve bu islemciye sahip daha iyi bir onerin var mi ?
Isinmasi kotu oldugunu da ispatlamiyor tdp degerlerinin ona gore hesaplanip hesaplanmadigina bakmadan konusuyorsunuz. Verdigin para 45k isininca performans dususu var mi ?
-Yok
-e ne uzatiyorsun daha!
4070 laptop bulmussun 45k ya daha konusuyorsun yok firin şu bu versin adam parasini o zaman baba bir sey alsin fp pesinde kosmasin biz fp model oneriyoruz

Top Bottom