Arama sonuçları: *

1. Burqkmll

Xboxa harici oyun yüklenir mi?

Xbox Series S cihazıma başka bir cihazdan oyun yüklemek istiyorum. Bilgisayar üzerinden başka bir SSD ye oyunu yükleyip mesela God Of War yükleyip Xbox a taksam oyunu oynayabilir miyim (Türkçe Yama yapıp bilgisayar üzerinden)
  2. Burqkmll

XBOX Oyunlarını Türkçe Yama Ekleme

Xbox Series S Game Pass da Rdr2,Valhalla gibi oyunlarda Türkçe dil desteği yok. Bunları Türkçe yama ekleyebilir miyiz.
  3. Burqkmll

APU SİSTEM için fiyat önerisi

Neden?
  4. Burqkmll

APU SİSTEM için fiyat önerisi

Merhabalar, RX 570 8GB A320M-A pro anakart 8x2 16 GB RAM 3200Mhz AMD 2200G 500W Psu Bilgisayımı satmak istiyorum Xbox alacağım fiyatının ne kadar olması gerektiğini bilemedim bilgisayar 1 senedir bende. Fiyat önerisi almak istiyorum ve almak isteyen olursa yazabilir
  5. Burqkmll

Reeder P13 Max Pro 2. El Kaç Tl

Neden böyle ben 3.200 TL'ye almıştım zamanında
  6. Burqkmll

Reeder P13 Max Pro 2. El Kaç Tl

Merhabalar elimde Reeder marka telefon var teelfonu 3.200 TL ye aldım 4 ay önce şimdi kaç TL ye satarım telefonculara.
  7. Burqkmll

Gittigidiyordan mı yoksa Sahibinden GET mi?

gittigidiyor
  8. Burqkmll

iade seçenegi yok ???

ama steam cüzdnımdan para gitti 1608673124 ve istersem oyunu indirebiliyorum
  9. Burqkmll

iade seçenegi yok ???

yani
  10. Burqkmll

iade seçenegi yok ???

oynama sürem hiç yok ve oraya girdigim zaman iade seçenegi yok
  11. Burqkmll

iade seçenegi yok ???

bu oyunu steam cüzdanımda olan parayla aldım fakat geri iade etmek istiyorum ve iade seçenegi yok ne yapmam lazım
  12. Burqkmll

oyunlarda siyah ekran

Monitörde bir sıkıntı olma ihtimali var mı
  13. Burqkmll

2020-2021 SINIFTA KALMA OLUCAK MI

Beyler iki üç tane haber sitesinde kalma yok diye okudum birde burda sorayım ortalamamız ne olursa olsun sınıftan geçecek miyiz (LİSE) ?
  14. Burqkmll

Steam iade yapmıyor !!!!!

geçmedi oyunu pc kaldırmadı açamadım bile 1608243202 fps sorunu yaşıyorum diye
  15. Burqkmll

Steam iade yapmıyor !!!!!

The Witcher 3: Wild Hunt aldım 10 aralık da 12 Aralıkda da iade talebi gönderdim ve hala steam cüzdanıma para gelmedi bekleyen gibi bir şey de yazmıyor nasıl paramı geri alabilirim?
  16. Burqkmll

The Witcher 3 GOTY ile normalinin arasındaki fark nedir?

tamam teşekkürler
  17. Burqkmll

The Witcher 3 GOTY ile normalinin arasındaki fark nedir?

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT - GAME OF THE YEAR EDİTİON steamde karşıma çıktı bunun normal witcher 3 den farkı ne ve içinde oyun var mı
  18. Burqkmll

Kaç satte indiririm ?

Yazmıyor steamde yazıyor
  19. Burqkmll

Kaç satte indiririm ?

Fortnite indirmek istiyorum 30gb civarı oyun benim internetim 800-600 arası kaç satte iner
  20. Burqkmll

Sizce doların artması iyi mi

Bencede ama işte gel bunu anlat
Top Bottom