Neler Yeni

oyunlarda siyah ekran

kiwurdu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kadir candan
merhabalar öncelikle sistemim: r53500x rx580 8gb b450 anakart 16gb ram 600w psu

sorunum: internette gezerken sıkıntı olmuyo ama oyunlarda siyah ekran problemi alıyorum yaklaşık 15-20dk oynadıktan sonra ekran siyah oluyo ama bilgisayar hala çalışıyor kapatıp açınca ekran düzeliyo
bu hata genelde csgo da oluyo bugünde fortnite da almıştım ekran kartı driverlardır her şey güncel sistemide yeni aldım 1-2 ay oldu korkuyorumda biraz

Raxon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emin Ziya Aytaç
Kardesim ayni sorun bende oldu da sistem 4 kulaniyordum ekran gidip geliyordu valorantta oyunlarda oluyordu bu kapatip acinca duzeliyordu 2gun once bilgisayara hic ekran gelmedi simdi itopyaya ulasmaya calisiyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Dostum monitöründe sorun olabilir mi monitör markasını verebilme ihtimalin var mı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Benim de kullandığım dönüştürücüde sıkıntılar vardı ekranda oyun oynarken bir anda siyah ekran oluyordu 5 6 saniye siyah ekran kalıp geliyordu sonralarda ilerleyen zamanlarda ekranda kırmızı çizgiler çıkmaya başladı ben de farklı bir dönüştürücü aldım ama bu seferde dalgalanma problemi oluyor ekranda bunu kullanmaya devam ediyorum kırmızı çizgilerden iyidir deyip :D

kiwurdu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kadir candan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dönüştürücü olmadan bi ucu vga diyer ucu hdmı olsa olurmu

kiwurdu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kadir candan
Benim de kullandığım dönüştürücüde sıkıntılar vardı ekranda oyun oynarken bir anda siyah ekran oluyordu 5 6 saniye siyah ekran kalıp geliyordu sonralarda ilerleyen zamanlarda ekranda kırmızı çizgiler çıkmaya başladı ben de farklı bir dönüştürücü aldım ama bu seferde dalgalanma problemi oluyor ekranda bunu kullanmaya devam ediyorum kırmızı çizgilerden iyidir deyip :D
büyük ihtimal yarın garantiye vermeyi planlıyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
büyük ihtimal yarın garantiye vermeyi planlıyorum
Garantisi varsa vermende yarar var
Ama kesin olarak dönüştürücüde de diye bir şey yok farklı bir monitör TV deneme şansı varsa dene bence
Ben o şekilde emin olmuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,062
Üyeler
167,049
Son üye
cancan3255
Top Bottom