her gün 300-400 gr arası tavuk tüketiyorum maalesef çükünüz içine kaçar çıkmaz dediğinize katılmıyorum ki hiç inmiyor :D testosteron için en önemli olan şey rekabettir. biriyle rekabet içinde olmak testoyu fuller. ayrıca stressiz bir yaşamınız olmalı. sabah 7-8 yumurta öğle 300-400 gr tavuk...
2 yıldır spor geçmişim var son 1 1.5 yıldır kreatin kullanıyorum 3-4 ay aralıklarla şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım gerekli bir takviye mi bana kalırsa hayır. şuan 1.5 aydır kullanmıyorum ve gücümde bir değişiklik yok aynı enerjimde devam ediyorum. vücutta gözle görülür bir değişim yok...
fransız araçlarından nefret eden biri olarak c5 australe bin basar. yukarıda arkadaşın dediği gibi c5 konfor olarak daha iyi olabilir ama olay kalite güvenliğe geldiğinde tucson önde. yıllarca güvenlik ödülü almış bir araçtır tucson. bırakında yaksın. zaten suv segmentinde az yakan araç nadir...
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-acil-sahibinden-koy-evi-1208216947/detay dediğin paraya bu evler var hocam, bana kalırsa o paraya tutulan hatasız boyasız bir araç alıp al sata başlardım, arabalardan anlıyorsanız tabi.
2 yıldır sporla uğraşıyorum spor yapmıyorken onceki hayatımda hep sahte arkadaşlıklar vardı. spor yaptığımdan beri salonda tanıştığım kişilerle dostluğum oldu.
evet meyvedir baldır vesaire vesaire. marketlerde satılan 200-300 liralık ballar değil tabi ki glikoz şurubu onlar. maalesef orijinal balda 1000 tl den başlıyor.
şeker olmadan da beyin çalışır merak etme. şeker zararlı olan bir şey değil zaten doğada olan bir şey, zararlı olan rafine şeker. bildiğimiz toz şeker.
3 yıldır ne abur cubur tüketiyorum ne de kola ya da asitli şeyler. 2 yıldır her gün aynı şeyleri yiyorum. bana kalırsa sivilce sinir stres ve hormonal sebeplerden oluşuyor. günlük sebze tüketmeyi UNUTMA! (marul, maydonoz roka gibi vb.)
allah aşkına tiguan tucson sportage c5 gibi araçlar varken kim chery alsın? c5 arabasından nefret ederim ama nerede trafikte 10lt yakıyor? ya da tucson? 1.6 crdi ile yakacağı max 7lt. egea diye küçümsediğin aracın multijet motoru bile kaç marka kullandı. şu ülkede fiyat performans olarak...
forumlarda kullanıcıların pas şikayetlerini duydum. çin arabaları gereksiz fazla yakıyor ve malzeme kalitesi işcilik kalitesi olarak rezalet durumdalar. malının arkasında durmuyorlar. chery servisleri çok kötü bu konuda, egea 4 yıldızla bunlardan daha güvenlidir orası kesin.
alırım 1.6 mutlujet yoluma devam ederim. çeri zamanında türkiyeye geldi de distribütörü nasıl çekip gitti :D ha 10 yıl ha şimdi aynı şey. bir de çok yakıyormuş bunlar doğru mu? ne varsa arabada artık :D