Neler Yeni

Yardım S24 mü? iPhone 13 mü?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Tayfun Yılmaz
Hocam merak ediyorum bu işi profesyonel olarak mı yapıyorsunuz? Normal şartlarda bir kullanım için iki telefonun kamerasının diğer piyasadaki modellere göre çok daha üstte olduğu gerçek bir şey. Arada net kötü diyebilecek kadar fark olduğunu da düşünmüyorum. Genelde telefon kamerasına bu kadar takılan insanların mevcut kameraları baya kötü oluyor bu yüzden kaliteli bir şey almak istiyorlar. Yani iki telefonla da aynı fotoğrafları çeksek 100 kişinin önüne koysak 50-50 beğenmeler olur yüksek ihtimal. Çoğu insan dediğiniz detaylara takılmıyor kendi fikrimce.
Detaylara kimse takılmıyor zaten hocam bunu bende fark ettim.Takılanlarda kendi tercihine göre modeli seçiyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam merak ediyorum bu işi profesyonel olarak mı yapıyorsunuz? Normal şartlarda bir kullanım için iki telefonun kamerasının diğer piyasadaki modellere göre çok daha üstte olduğu gerçek bir şey. Arada net kötü diyebilecek kadar fark olduğunu da düşünmüyorum. Genelde telefon kamerasına bu kadar takılan insanların mevcut kameraları baya kötü oluyor bu yüzden kaliteli bir şey almak istiyorlar. Yani iki telefonla da aynı fotoğrafları çeksek 100 kişinin önüne koysak 50-50 beğenmeler olur yüksek ihtimal. Çoğu insan dediğiniz detaylara takılmıyor kendi fikrimce.
Kamera için telefon alacak biri detaylara takılır. Arkadaş içinde kamera çok önemliymiş zaten.
Bu olay başkasından görmek ile kendi kullandığın cihazda görmek ile aynı şey değil. Para verip bir cihazı aldığında kamerasına karar vermen ile videoda görüp karar vermek aynı şey değil. Gerçek sahneyi görmüyorsun.
Fotoğraf tarafında zaten Samsung daha iyi ben bunu ilk mesajımda söyledim (Canlı renkler hoşuna gidiyorsa) Video ve ön kameraya önem veren birisi bana göre Samsung alarak parayı boşa harcar.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam s25 baya pahalı geldi ki o paralara 14ler olunca direkt iphoneye yönelirim ama çok yadırgarım o arayüzü herhalde.
Birde en önemlisi o kadar bütçem yok
S23 almayı düşündüm hocam o da genel olarak satıştan kalktı. Samsung'un yeni modellerini pazarlamak amacıyla.
Bu yüzden daha yeni olan s24e yöneldim.
Sen olsan ne yapardın çok araftayım şuanda
Hocam bütçeniz el veriyorsa direk bunu alabilirsiniz ya da aceleniz yoksa biraz bekleyin s25 in fiyatı 2-3 aya düşecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone alacaksanız pro max dışında almayın 60hz çekilmiyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kamera için telefon alacak biri detaylara takılır. Arkadaş içinde kamera çok önemliymiş zaten.
Bu olay başkasından görmek ile kendi kullandığın cihazda görmek ile aynı şey değil. Para verip bir cihazı aldığında kamerasına karar vermen ile videoda görüp karar vermek aynı şey değil. Gerçek sahneyi görmüyorsun.
Fotoğraf tarafında zaten Samsung daha iyi ben bunu ilk mesajımda söyledim (Canlı renkler hoşuna gidiyorsa) Video ve ön kameraya önem veren birisi bana göre Samsung alarak parayı boşa harcar.
Hocam kamerada video performansı önemli olsa da elimdeki telefondan geçince arada dağlar olacak zaten. Ne olursa olsun bana iyi gelecek.
Ön kamerayı zaten kullanmıyorum.
Pil tarafına da okeyim genel olarak. S24 alıp düşünmeyi bitiricem gibi duruyor ne dersin

Hocam bütçeniz el veriyorsa direk bunu alabilirsiniz ya da aceleniz yoksa biraz bekleyin s25 in fiyatı 2-3 aya düşecektir

iphone alacaksanız pro max dışında almayın 60hz çekilmiyor
Hocam s24 alma sebeplerimden birisi de küçük bir kasası olması. Kütük gibi telefon kullanıyorum şuanda .

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam kamerada video performansı önemli olsa da elimdeki telefondan geçince arada dağlar olacak zaten. Ne olursa olsun bana iyi gelecek.
Ön kamerayı zaten kullanmıyorum.
Pil tarafına da okeyim genel olarak. S24 alıp düşünmeyi bitiricem gibi duruyor ne dersin
Elbet mutlu eder. Her zaman seçilmeyen seçenek kafada kalır hocam. Bunu düşünmeden S24 al geç.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,747
İsim
Yavuz
Net s24 bence tek kötü yanı ön kamerası.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr
11 kullanıyorum 120hz a55 kullanmak bile beni baya cezbetti ama kamera tarafında hala iyi değil apple kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,548
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom