S24 ultra vs s25 ultra vs iPhone 17

Bende 13 pro max var. Ekran kilidini açmaya çalıştığında ekran donuyor hiçbirşey çıkmıyor açılmıyor cihaz. Birşeyi paylaşmaya çalıştığında örneğin whatsapptan instagramdan vb o mesaj gitmiyor. Neredeyse bütün uygulamalar bianda çöküyor. Genelde video vb izlerken veya internette dolaşırken bir anda telefon çöküp kendini yeniden başlatıyor. Son güncellemeden sonra kamera da iyice gitti hep donuyor takılıyor ve bu güncellemeden önce olmayan fakat güncellemeden sonra oluşan grain yani pikselleşme oluyor. Cihazın bluetoothu sapıtıyor. Klavye bazen donuyor. Ve saçma bir şekilde eskiden mikrofondan ses çok iyi giderken güncelleme geldiği günden beri mikrofonu ağzından 2cm uzakta tuttuğun an sesi bozuyor. Face id eskisi gibi çalışmıyor. Arayüzde donmalar oluyor. Yine güncellemeyi yaptığım geceden sonraki sabah başlayan bir diğer sorun pil %15 in altına indiği an normalden 5-6 kat daha hızlı bitiyor. Pil eskisine göre yine saçma bir şekilde daha yavaş şarj oluyor. Muhtemelen son yazılımla gelen planlı eskitmenin bir parçası.
17 de onların hiçbiri olmuyor işte. Bende 16 var o da aynı durumda ama 17 nin testlerine bak ufacık pili olan Air modelin pili bile eski nesillerden iyi şuanki yazılımla. Adamlar açık açık eski nesilin pil performansını mahvetti. Bence tepki çekmemek için düzeltecekler de şuan insanlara cihazları eski hissettirsin 17 ye geçsin diye bekliyorlar biraz.

Eğer amiral gemisi bir android kullansaydın iphone a premium demezdin
emin ol yine tercihim olmaz. s24u alabiliyodum bunun yerine daha önce s22u s23u s24u deneyimledim kısa süreli olarak. ama tercihim yine 60hz diye gömülen ip16 oldu. tercih meselesi bana daha çok hitap ediyor iphone.

emin ol yine tercihim olmaz. s24u alabiliyodum bunun yerine daha önce s22u s23u s24u deneyimledim kısa süreli olarak. ama tercihim yine 60hz diye gömülen ip16 oldu. tercih meselesi bana daha çok hitap ediyor iphone.
S24u yerine düz 16 seçmen direkt falso ama saygı duyarım iyi forumlar

Geri