Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Amazon 2. el Ürün Almak Mantıklımı

Daha önce denk gelmemiştim mouse alacaktım karşıma çıktı fiyat farkı çok yok neden böyle bir şey yapıyorlar anlamadım sanırım jelatini açılıp iade edilen ürünleri böyle satmaya karar vermişler yanlış hatırlamıyorsam dün 5500 tlydi aradaki 500 tlyi vermemek için bu ürünü 2. El seçeneği ile almak...
  2. Arda Fisher

Kış İçin Giysi Önerileri

Beyler Selam Maaşı Alınca Kışlık Şeyler alacağım ama 3 yıldır kış alışverişi yapmıyorum o yüzden çok uzağım alacağım şeyler: Mont Bot Bere Siyah giyiniyorum siyah ve şık olan modeller varmıdır? Bütçe hepsi için 7500-8000₺
  3. Arda Fisher

Yılbaşı çekilişinde ne almalıyım?

Beyler selam hediye konusunda evrenin en kötüsüyüm bu senede şirkettekilerle çekiliş yaptık bana çıkan abi arabalarla ilgisi olan ve kedisi olan birisi kedi üstünden hediye almak istiyorum bütçe 500-750₺ arası bu fiyata kediye ne alabilirim veya arabaya alınabilecek bir şey varmidir? Teşekkürler
  4. Arda Fisher

4000-5000₺ Erkek Kışlık Bot Önerisi

Beyler Selam Kış geldi malum ankara ayazını bilirsiniz 4-5K arası güzel sıcak tutan rahat olan mümkünse suya karşı dayanıklı olan şık bir bot arıyorum hiç öneriniz varmıdır bu konuda hiç bilgim yok.
  5. Arda Fisher

900 TL'ye Protein tozu

Beyler a101 de gördüm sizce fiyat nasıl?
  6. Arda Fisher

Kargocu Kaza Yaptı Herhalde

Beyler Aras Kargodan Kargo Bekliyorum Sabah 10 Da Ankaradaki Merkezden Benim Buradaki Şubeye Gelecekler Saat 4 Buçuk Oldu Hala Şubeye Gelmedi ben 6 saatte Ankaradan istanbula gidiyorum herif subeye getiremedi kaza yapmış olabilirmi acaba diyorum birde tahmini teslimat bugün gösteriyor sizce...
  7. Arda Fisher

Kaliteli Tükenmez Kalem önerisi

Merhabalar artık boş zamanlarımda şiir yazmayı amaçlıyorum ayrıca İngilizce sözcükleri ezberlerkende çok yazı yazıyorum ve kurşun kalemden bıktım ayrıca dandik bakkal tükenmez kalerindende söyle amazondan falan kaliteli hafif sağlam bir kalem önerir misiniz?? Bütçe 700₺
  8. Arda Fisher

MODLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ?

Beyler selam forumda 2. El ilan vermem yasakmi? Serbestmi
  9. Arda Fisher

GENÇER GAMİNG PROBLEMİ

Gençer gaming başlı başına bir bela 15 günde gelen kargomu dersiniz gelen ürün bir hafta sonra bozuluyormu dersiniz bilmiyorum 10 gün önce aldığım sistemim bozuldu binlerce lira verdiğimiz sisteme gösterilen özen bumu? O kadar iğrenç bir kablo montajı yapmışlarki inanamazsiniz hepsini söküp...
Top Bottom