Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

6.500₺ Bilgisayar önerisi

Beyler selam bi dostum düşük bütçeli pc alacak 2. El, valorant lol oynuyor 100+ fps veren ne alabiliriz? Şehir: ankara Mümkünse monitörde dahil olursa bu fiyata iyi olabilir monitör geçici olacak 60/75 hz 19 inc olan herhangi bir monitor okeydir
  2. Arda Fisher

Eski Parçalar Kaç Tl Eder

Beyler Babamın 10 yıllık pcyi söktüm içinden çıkan parçalar şu şekilde: İşlemci: İntel E7500 Ekran Kartı: AX4650 1GBK3-H Anakart: Asus P5G41T-M LX Psu: Thermal Master TM-350-PMSP Soğutucu: İntel E97375-001 DTC-AAT11 Hepsi ayrı ayrı kaça okuturum 🤔
  3. Arda Fisher

4K Oynatan Sistem Önerisi

Beyler Selam Şubat Gibi yeni sistem almayı planlıyorum 4kda tüm oyunları yüksek ve rahat oynamak istiyorum ekran kartı olarak 4080 super uzun süredir rüyalarıma giriyor 4080 superli bir sistem kaça patlar? Aklımdaki bütçe 75K Birde büyük 4k monitörler (hz çok önemli değil) ne önerirsiniz fp...
  4. Arda Fisher

Sistemim Ne Kadar Eder?

Beyler, selam DDR4 platformunda yapabildiğim en kaliteli geliştirmeleri tamamladığım sistemimi satmayı düşünüyorum. Aslında işlemciyi değiştirme planım vardı, ama vazgeçtim. Şimdi bu sistemi satıp, biraz da üzerine ekleyerek 4K çözünürlükte oyun oynatacak bir PC toplamayı planlıyorum. Sistem...
  5. Arda Fisher

KENDİ SİSTEMİMLE BU SİSTEMİ TAKAS EDECEĞİM

Merhabalar elimdeki cihaz Rtx 4060 gaming oc 8gb Ryzen 5 5600 16 gb ram 1tb kingston ssd 240 mm team t force sıvı sogutma B550h asrock ana kart Diğer sistem ise bu: Kendi sistemimi verip üstüne 10.000 civari vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz Not: sadece valo tarzi oyunlar oynuyorum dlssye...
Top Bottom