Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Yardım Hangi mokrafonu kullanmalıyım

Maono PD200X kullanıyorum cok saglam urun
  2. Arda Fisher

Bilgisayarımda ınanılmaz bir fps drop var

Ayni islemci ve 4060 ti ile oynuyorum Benzer sorunları yasadim ben bu 2 sini yaparak çözmüştüm insallah sizde halledersiniz hocam
  3. Arda Fisher

Bilgisayarımda ınanılmaz bir fps drop var

Hocam arkada kayıt acik olabilirmi? Yada mouseniz 8k hz olabilirmi? Ben 2 sorunuda yasadim steelseries moment acik kaldigi icin -250 fps oynuyordum kapatinca +250 fps kazandim ayni sekilde mousem 8khz valorantta 100 fpsye kadar dusuyordu saf girdi suresini acinca oda duzeldi drop yemeyi biraktim
  4. Arda Fisher

Hastayım ama idmana çıkmam lazım

Dostum kötü halinle cikarsan herkes seni oyle tanir ama saglikli sekilde gidip kendini gosterirsen o zaman etkilenirler
  5. Arda Fisher

Çözüldü✓ AlienWare Nasıldır? Ve dual çözünürlük nedir

Vay be hocam daha incelemeyi izlemedim 2 ay sonra alacağım icin simdiden heyecan yapmak istemedim ama super duruyor :)
  6. Arda Fisher

Hocam bu marka dell urunumu? Vay guncel monitorumde dell o zaman süper oldu tesekkur ederim sizlere
  7. Arda Fisher

Hmm anladim aslinda bir nevi 9.000₺ ye 4K 180 Hz monitor almis oluyorum gercekten 2. Monitoru almaya gerek kalmiyor öyle dusununce fiyat bedava geldi saolun hocam alacağım bu markadan daha once hicbirsey almadim tek korkum budur marka nasıl acaba? 1739436414 Saolun hocam marka nasıldır acaba...
  8. Arda Fisher

Anladım hocam yani dediğim gibi değilmi? Rdr2 oynarken 4k yapabiliyorum valoda 360 hz yapabiliyorum birde fiyat nasildir sizce? Daha iyisi varmidir bu fiyata
  9. Arda Fisher

https://amzn.eu/d/9H6CyRn Beyler bu urun sonraki sistemimde kullanmak istedigim bir urun simdi anlamak icin soruyorum bu urun mesela valorant oynadigimda 1080p 360hz yapabiliyorum ama rdr2 girdigimdede istediğim zaman 4k 180 hzmi yapabiliyorum? Eger boyleyse tam hayalimdeki ürün olur birde...
  10. Arda Fisher

Gençer Gaming garanti süreci ve kötü müşteri hizmetleri deneyimi

Hocam valla siz bilirsiniz eger sunduklsri karti kabul etmezseniz iade yapariz diyolar malesef
  11. Arda Fisher

240 hz monitör alınır mı

240 fps vermezse hz dusurursunuz valo oynarken basen 280 altina dusutor 190 a kadar bisi olmuyor bende
  12. Arda Fisher

Razer blackshark v2x garanti ile ilgili sorular

Ses ayarlarken cızırtı yapması switchin kirlenmesinden olur dinledigin videonun karsiya gitmesi sesin yüksekliğinden mikrofona iletmesinden kaynaklı garantiye dahil olursa ekstra ucret tabii ki odemezsiniz gidin goturun diyin boyle boyle diye garanti kapsamina girerse ya tamir edilir ediliyorsa...
  13. Arda Fisher

Hocam cuma gunu konustuk yarin stoklara bakariz dediler pazartesi aksam 4 gibi dediler carsamba kart elimde oldu
  14. Arda Fisher

Aynisini yapin banada iade sundular dedimki simdiki guncel fiyatmi aldigim fiyatmi aldiginiz dediler ben 9 a aldim ama arizalandigi gun 14kydi bende baya cikisinca en son 4060 ti ile takas yaptilar ellerinde benim kartim olmadigi icin
  15. Arda Fisher

Philips 280hz va VS samsung 240hz ıps

Kendim 6 aydir kullaniyorum inanilmaz urun tavsiye ederim
  16. Arda Fisher

Dostum bende aynı seyleri yasadim muhasebe hatlari haric kimse acmiyordu bende derdimi muhasebedeki taner beyler halletmistim o saolsun tamir yerinden cok daha yRdimci oldu ve 4060 yerine 4060 ti verdiler
  17. Arda Fisher

Dostum eski konularimdan ayni sorunu yasadim gidip okuyup nasil yardim aldigima bakabilirsin 28 gun sonra kart elimde oldu gencer igrenc bir firma ozeldende yardimci olurum sana istersen
  18. Arda Fisher

KİLO VERİŞİM AŞIRI YAVAŞLADI Ne yapabilirim

Kardesim zaten ilk gunler hizli verirsin su ve ödem atiyorsun gercek kiloyu artik vermeye basladin haftada 500 gram gittigi an gercek kiloyu veriyorsundur
  19. Arda Fisher

Yardım iPhone 11 İnstagram da farklı bir bildirim sesi çalıyor.

Bendede bu sabah degisti 15 kullanicisiyim sasirdim ilk an
Top Bottom