Arama sonuçları: *

• Users: imzeo
  • Order by date
  1. I

Oem keyi başka pc de kullanılırmı

Mesaj attım hocam windows 11 home icin
  2. I

Oem keyi başka pc de kullanılırmı

Bana da key lazım şuan en ucuz nereden bulabilirim?
  3. I

İ5 12. Nesil RTX 4060 Spiderman 2 ayarları nasıl olmalı?

Arkadaşlar merhaba aynı sistemi olupta spiderman 2 oynayan var mı? Kac fps alıyorsunuz? Ben yüksek ve ultra ayarları karışık açtım ve dlss kalite yaptım ancak saga sola dönerken oyun cok kasıyor sizde de öyle mi?
  4. I

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Tamam ediyor ama sonra herkes bari kupon tanımlayin diyor adamlar 20tl tanımlasa 40 diye saticidan para kesiyor.
  5. I

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Almayın ya yazik günah belliki yanlış fiyat bi dönem hepsiburada da çalıştım bi magaza batmıştı böyle. Her zorunlu iptal icin ceza yiyorlar
  6. I

Öneri 1080p oynamak için 12 GB VRAM gerekmesi

valla ben ne yaptıysam İndiana Jones oyununu RTX 4060 ile oynayamadım. Yüksek ayarlarda hemen vram hatası verip atıyordu. orta ayarlarda da ben oynamak istemedim sildim oyunu
  7. I

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Yok hocam fazla geldi https://ty.gl/2byrqjow7fdvt Bunu düşünüyorum F/P sayılır mı?
  8. I

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

15 bine kadar şuan en mantıklı laptop hangisi? Office işlemleri için kullanilacak
  9. I

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

Yapılabiliyor diye biliyorum ama 10 bin civari bir sey demislerdi
  10. I

Marvel's Spiderman 2 PC Türkçe Yama Yayınlandı!!

Anonymous abartmış bence fiyati ya. Internetsiz çalışmaması da ayrı bir sorun
  11. I

COD MW 1 VE 2 oyunlarını en uygun nereden alabilirim?

Onu bilemiyorum maalesef
  12. I

🔥İndirim I5 12400F RTX 4060 Ti Sistem 25.499 TL

Anakart degisirseniz stok var galaxy
  13. I

Hocam hesaplari kiraladigim icin geri aldılar. Ama mw3 ve blackops 6 icin en mantiklisi xboxgamepass almak hesabm olsa verirdm ama yok maalesef
  14. I

Knk sağolasın ben itemsatistan hesap kiralayarak bitirdim hepsini
  15. I

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5 ile Hayal Kırıklığı Yaşadım

Bu ayarları GG uygulamasinda bastaki ayarlardan mı yapıyorsunuz? Bende GG uygulamasindan Gaming ekolayzırı seçince kopmalar yaşıyorum
  16. I

Öneri 2025 Wireless Kulaklık Tavsiyesi

artics nova 5i yeni aldım genel olarak memnunum mikrofonun iyi olduğunu söylüyor beni duyan arkadaşlar ancak şuan pahalı ben 4.500e aldım 10 gün önce itopyodan
  17. I

5070 ' in TR fiyatı ne olur sizce?

Yani vergilerle en fazla 30k olmasi gerekiyor. Ekstra üzerine bindirme yapmazlarsa
  18. I

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

40 45 civarına 5070li bir sistem dizilebilir mi arkadaşlar? 2025 ve sonrası içn 12gb vram yeterli olur mu?
Top Bottom