Arama sonuçları: *

1. B

Discord yayınları kasıyor

Hangi konu altında açacağımı tam bulamadım kusura bakmayın. Bir süredir Discord'la alakalı problem yaşıyorum, önceleri böyle bir şey olmuyordu ama son zamanlarda verdiğim yayınlar ya da izlediğim yayınların FPS'i oldukta düşük. 1080p 60fps yayını çok rahat verebiliyordum ama artık veremiyorum...
  2. B

RX6600 az kullanım sorunu

hayret forza 4 te %99 kullanıma çıktı ama kart nerdeyse 90 dereceye ulaştı
  3. B

Warzone 2.0 ı denedim onda da aynı şekil bi 50 bi 80 ama ilk defa 90 ı bu oyunda gördü
  4. B

Yeni anakartlar direk destekli geliyor bios update yapmadım
  5. B

Ben BIOS'u güncellemeyi unutmuş olabilirim:)
  6. B

malesef yine 90 bile göremiyor.
  7. B

Şuan bilgisayarımda ekran kartıma yük bindirebilecek GTAV Forza 4 ve R6 var. 1673561365 aaa Elden Ring'te vardı onda deneyeyim
  8. B

denerim hocam
  9. B

Merhabalar yeni bir sistem dizdim içerisinde R5 5500 ve RX6600 var. Testleri yaparken dikkatimi çekti, ekran kartı kullanımı %80 üzerine çıkmıyor hatta GTAV'te test ettiğimde %50'lere kadar düştüğünü gördüm ama sebebini anlayamadım.
  10. B

Windows Update ve genel bağlantı sorunları

Merhaba. Bundan daha evvel bu sorun ile alakalı bir konu açmıştım ancak pek işe yarayan yorum alamadım, ben de kendim araştırma yaptım. Yaptığım araştırmada anakart veya ekran kartında sorun olabileceği yazıyordu, bu hafta PSU'mu anakartımı değiştirdim bu günde ekran kartımı değiştirdim. Önceki...
  11. B

Bilgisayar stabil çalışmıyor

Yeni anakartımda hasar almış olabilir yani
  12. B

Ben güç kanyağımdan şüphelendim ilk başta ama test edebileceğim herhangi ekipman bulunmuyor.
  13. B

Merhabalar. Bilgisayarı açtığımda ne görev çubuğu, ne internet, ne de driverlar hic bir şey çalışmıyor. Bu sorunu daha önce de yaşadım, sorunun anakartta olduğunu düşündüğüm için garantiye yollamıştım. Yetkili servis bana işlemci soketinde fiziksel hasar görüldüğünü, garantı dışı kaldığını ve...
  14. B

Ekran kartı bakımı için nereye götürebilirim

kendim macununu değiştirip temizlemiştim olay sadece ısınması değil performansında problem var black screen yemeye başladım
  15. B

Ekran kartı bakımı için nereye götürebilirim

Merhabalar bir süredir ekran kartımda bir problem var. Son 1 aydır aşırı performans düşüşleri, boştayken ısınma, WattMan hatası alıp duruyorum. Evde bakım yapılabilecek gibi değil. Önerdiğiniz bir yer var mı?
  16. B

Çalışması Gereken Saat Hızında Çalışmıyor

Şuan bu seçenekte böyle deneyeceğim bir de. 1613997998 Maalesef durum değişmedi.
  17. B

Çalışması Gereken Saat Hızında Çalışmıyor

Merhabalar şuan kullandığım ekran kartı standart çalışması gereken Clock Speed'de çalışmıyor. Daha evvelinde stok bulamadığım için ekran kartı bulamamıştım bende idarelik olarak R9 280 ekran kartını kullanmaktayım. Ancak son zamanlarda, eskiden aldığım performansı almamaya başladım, normalde...
  18. B

Monitörü FullHd Yapamıyorum

2233BW 1599985813 tamam bu modelde maksimum bu çözünürlük varmış
  19. B

Daha evvelinde bu ekran kartını arkadaşım kullanıyordu. Ama onda sorun yoktu, o da dvi ile fullhd alabiliyordu.
  20. B

SAMSUNG SyncMaster 2233
Top Bottom