Arama sonuçları: *

1. L3ON

Wifi kopması ve otomatik olarak tekrar bağlanamama

Merhaba, Masaüstü bilgisayarımda halihazırda kendi evimde olan internetimi ethernet aracılığıyla kablolu olarak kullanmaktayım. Ayrıca, Z590F modelli anakartım Wi-Fi özellikli olduğundan bir de komşumun Wi-Fi ağına bağlıyım. Komşumun internetini sadece online bir oyun için IP sabitleme...
  2. L3ON

VINN bağlanınca Ethernet 2. plana düşüyor

Merhaba, E176 modelli Turkcell VINN'a sahibim. Online bir oyun için aldım içerisinde de data hattı mevcut. Bu cihazı halihazırda ethernet kablosu ile internete bağlı olan bilgisayarımda kullanacağım. Alet sorunsuz çalışmakta ve bağlanınca internete girmekte ancak bağlar bağlamaz vınn kendini...
  3. L3ON

Sistemin sürekli çökmesi

Merhaba, Güncel sistem özelliklerim; 10700K RTX 3070 4x8GB TridentZ Z590F Bilgisayarı ilk kurduğumdan beri ara ara bu tarz çökme problemleri yaşıyordum ancak çok da sık denk gelmediğinden çok umursamıyordum. Bir ara arttı artık sinirlendim, çokça araştırdım ancak çözüm bulamayınca o zamanki...
  4. L3ON

Yardım XBOX Gamepad'i Klavye Mouse Olarak Algılıyor

Orijinal XBOX Gamepad'im var, UGREEN Bluetooth adaptör ile W11 masaüstünde kullanıyorum. Geçen gün oyun oynarken pc mavi ekran verdi ve kendini resetledi oradan sonra bluetooth gamepadi görmemeye başladı. Ben de Aygıt Yöneticisinden gamepad'i silip tekrar bağladım. Sorunsuz bağlandı. Ancak...
  5. L3ON

Aliexpress kargo alma

Bekleyeceksin gelecek :D
  6. L3ON

Zio Gaming - Fabric Deep Black - Kumaş Oyuncu Koltuğu İncelemesi

Hiç lüzumu yok, 1.90 adam bile gayet rahat kullanır normal versiyonu.
  7. L3ON

rainbow six siege zormu

100 saat'te bu oyuna alışılmaz hocam. Hatta mekanikleri bile tam anlamıyla kavramış olmaz bir çoğu kişi. 500 saat'ten sonra bile yeni bir trick görürsün dünyan değişir. 50lv oldum hadi ranked gireyim kafasına girersen oyunu -tam- öğrenmeden öttürürler rankedda. Ha, bir üst yorumdaki arkadaş...
  8. L3ON

rainbow six siege zormu

Aynen, doğru, rainbow da fps, cs'de. Hatta, biliyo musun; ferrari de araba, şahin de. ronaldo da futbolcu sabri de. ben de kendine oyuncu diyorum sen de :)
  9. L3ON

rainbow six siege zormu

Sen daha olayı anlamamışsın :D Benim de ETS'de 100 saatim var ama CS çok kötü abi. CS oynanmaz, ETS oynayın. Senin kurduğun cümleyle aynı mantık bak. CS'de bir yerden bir yere bomba taşıyoruz, ETS'de de mal taşıyoruz aynı mantık sonuçta.
  10. L3ON

🔥İndirim Hunt: Showdown Yine İndirimde! Alın Şu Oyunu!

Fanboy çok gördüm de böylesini hiç görmemiştim, vallahi saygı duydum hocam maşallah.
  11. L3ON

Rainbow six siege alınır mı

Bu soruyu soran biri almasa daha iyi emin ol. Hiç başlama derim. Bazıları 1.5 saat oyna beğenmezsen iade et felan demiş, sadece gülüyorum onlara. 1.5 saatte daha oyun mekaniğini göremezsin.
  12. L3ON

rainbow six siege zormu

Zor. Diğer oyunda geçirdiğin saatlerle ne alakası var? Bahsettiğin oyunlarla R6'nın tek ortak noktası FPS olup ateş edilmesi. Becerememişsin işte :D
  13. L3ON

Zio Gaming - Fabric Deep Black - Kumaş Oyuncu Koltuğu İncelemesi

1 seneden fazla oldu, hala kullanıyorum ve memnun olduğumu söyleyebilirim hocam. Sadece simsiyah olan rengi biraz grileşmeye başladı kullanıma bağlı olarak. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, faydalı olursa ne mutlu :) Umarım memnun kalırsınız.
  14. L3ON

Yardım İphone 11 - İphone XS hangisi daha iyi?

Her ikisini de kullandım. Tamamen kişisel tercih, ekran ve kasa kalitesi önemliyse XS, güncellik önemliyse 11. XS'in rakibi 11 değil 11 Pro'dur. 11'in rakibi anca X. Kısaca her ne kadar XS daha kaliteli ve premium bir cihaz olsa da, 11 daha yeni, daha uzun süre piyasada kaldı ve garantili cihaz...
  15. L3ON

Yardım RDR Online olan hesaba RDR 2 alınabilir mi?

Alabilirsin. Ben tam tersini yaptım.
  16. L3ON

Ana Konu Tosla ile 110 TL kazanma ve Aliexpress cashbacki

Ben zaten farklı bir konuda açmıştım, aynı başlık altında değildi :)
  17. L3ON

Ana Konu Tosla ile 110 TL kazanma ve Aliexpress cashbacki

Daha önce referans linkli paylaşım yaptım diye hesabım yasaklama yedi ancak bu konu Eylül'den beri aktif kalabiliyor ve raporlayınca da reddediliyor. Modlardan tanıdığı felan var herhalde arkadaşın. Bildiğin ufak çapta bir ülke simülasyonu olmuş bu konu :D
  18. L3ON

Son kale Netflix Yıkıldı. %39.40 Zam geldi.

Son kale mi? Netflix mi? Şaka herhalde Amazon dururken :D 10 dakika önce iptal ettim Netflix üyeliğimi bu arada.
  19. L3ON

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

Montaj 1.5 saat kadar sürdü çünkü masamın arkası kapalı olduğundan matkapla kesip montaja hazır hale getirmem gerekti. Ha sadece kolu soruyorsanız, önceden hazır bir masa için en fazla 15 dakika sürer. Cidden basit. Figür Dark Horse firmasının Cyberpunk 2077 Male V Figürü, şuradan temin...
  20. L3ON

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

Benimki geldi, kalan arkadaşlara başarılar :D Şu arkadaki çirkin kabloları bi gizleyemedim...
Top Bottom