Nasıl yani? Olmadı mı?Alabilirsin. Ben tam tersini yaptım.
Yani eklenebiliyor aynı Rockstar hesabına?Alabilirsin. Bende zamanında enai gibi Steam'den online'ı aldım, sonra gidip Epic'den kuponla ana oyunu aldım D:
Epic'den RDR 2 alınca yanında online da geliyor ya. Zaten ben de online var. 2 tane RDR online olmuş olmuyor mu tek rockstar hesabında?Rockstar hesabın aynı olduğu sürece ekleyebilirsin.
hocam rdr 2 yi alinca online birlikte geliyor zaten diye biliyorum ben rdr 2 alinca onlinei da icindeydi sadece online alinca st si icin rdr 2 yi almak lazim diye biliyorumAlabilirsin. Ben tam tersini yaptım.
Hayır sıkıntı çıkmaz. Öyle bir sorun olsa zaten Rockstar hesabına eklemez ve uyarı verir.Epic'den RDR 2 alınca yanında online da geliyor ya. Zaten ben de online var. 2 tane RDR online olmuş olmuyor mu tek rockstar hesabında?
Sıkıntı çıkar mı?
İşte o zaman sıkıntı biraz. Siz benim yapmaya çalıştığım şeyi yaptınız sanırım ama korkuyorum boşa gider diye.Hayır sıkıntı çıkmaz. Öyle bir sorun olsa zaten Rockstar hesabına eklemez ve uyarı verir.
Hocam neden boşa gitsin .d Ben zamanında hikaye modunu crack, online'ı da orijinal oynarım diye almıştım RDR Online'ı. Sonradan oyunu satın aldım ve halen de oynuyorum.İşte o zaman sıkıntı biraz. Siz benim yapmaya çalıştığım şeyi yaptınız sanırım ama korkuyorum boşa gider diye.
Attığınız fotoğrafdaki oyunlar aynı Rockstar hesabına mı bağlı? Öyleyse hemen almayı düşünüyorum ve RDR Online'ı sadece kenarda dursun diye mi aldınız yoksa oynadınız mı? Hiç açtınız mı yani?Hocam neden boşa gitsin .d Ben zamanında hikaye modunu crack, online'ı da orijinal oynarım diye almıştım RDR Online'ı. Sonradan oyunu satın aldım ve halen de oynuyorum.
Hadi diyelim boşa gitti, ki gitmesinin imkanı yok. 14 gün ve 2 saat şartıyla oyunu iade etme hakkın var zaten. İsterseniz Steam ile de iletişime geçebilirsiniz bu konu hakkında.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Üstte de söylediğim gibi evet, aynı Rockstar hesabına bağlılar.Attığınız fotoğrafdaki oyunlar aynı Rockstar hesabına mı bağlı? Öyleyse hemen almayı düşünüyorum ve RDR Online'ı sadece kenarda dursun diye mi aldınız yoksa oynadınız mı? Hiç açtınız mı yani?
Not: Epic games'in kendisinden almayacağım. Humble bundle'dan alacağım. O yüzden pek iade etme şansım yok gibi duruyor.