Neler Yeni

Yardım RDR Online olan hesaba RDR 2 alınabilir mi?

Rikka

80+ Bronze
Steam'den aldığım RDR Online var Rockstar hesabımda. Epic'den RDR 2 alıp aynı Rockstar hesabıma ekleyebilir miyim? Farklı bir Rockstar hesabı mı açmam gerek?

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Alabilirsin. Ben tam tersini yaptım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Alabilirsin. Bende zamanında enai gibi Steam'den online'ı aldım, sonra gidip Epic'den kuponla ana oyunu aldım D:
Edit: Yani online olan hesaba ana oyunu alsan problem olmuyor.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit

louis bloom

80+ Silver
Alabilirsin. Ben tam tersini yaptım.
hocam rdr 2 yi alinca online birlikte geliyor zaten diye biliyorum ben rdr 2 alinca onlinei da icindeydi sadece online alinca st si icin rdr 2 yi almak lazim diye biliyorum

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Epic'den RDR 2 alınca yanında online da geliyor ya. Zaten ben de online var. 2 tane RDR online olmuş olmuyor mu tek rockstar hesabında?
Sıkıntı çıkar mı?
Hayır sıkıntı çıkmaz. Öyle bir sorun olsa zaten Rockstar hesabına eklemez ve uyarı verir.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
İşte o zaman sıkıntı biraz. Siz benim yapmaya çalıştığım şeyi yaptınız sanırım ama korkuyorum boşa gider diye.
Hocam neden boşa gitsin .d Ben zamanında hikaye modunu crack, online'ı da orijinal oynarım diye almıştım RDR Online'ı. Sonradan oyunu satın aldım ve halen de oynuyorum.
Hadi diyelim boşa gitti, ki gitmesinin imkanı yok. 14 gün ve 2 saat şartıyla oyunu iade etme hakkın var zaten. İsterseniz Steam ile de iletişime geçebilirsiniz bu konu hakkında.
1675444857695.png
1675444878993.png

Rikka

80+ Bronze
Hocam neden boşa gitsin .d Ben zamanında hikaye modunu crack, online'ı da orijinal oynarım diye almıştım RDR Online'ı. Sonradan oyunu satın aldım ve halen de oynuyorum.
Hadi diyelim boşa gitti, ki gitmesinin imkanı yok. 14 gün ve 2 saat şartıyla oyunu iade etme hakkın var zaten. İsterseniz Steam ile de iletişime geçebilirsiniz bu konu hakkında.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Attığınız fotoğrafdaki oyunlar aynı Rockstar hesabına mı bağlı? Öyleyse hemen almayı düşünüyorum ve RDR Online'ı sadece kenarda dursun diye mi aldınız yoksa oynadınız mı? Hiç açtınız mı yani?
Not: Epic games'in kendisinden almayacağım. Humble bundle'dan alacağım. O yüzden pek iade etme şansım yok gibi duruyor.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Attığınız fotoğrafdaki oyunlar aynı Rockstar hesabına mı bağlı? Öyleyse hemen almayı düşünüyorum ve RDR Online'ı sadece kenarda dursun diye mi aldınız yoksa oynadınız mı? Hiç açtınız mı yani?
Not: Epic games'in kendisinden almayacağım. Humble bundle'dan alacağım. O yüzden pek iade etme şansım yok gibi duruyor.
Üstte de söylediğim gibi evet, aynı Rockstar hesabına bağlılar.
RDR Online'ı bir süre Steam'den oynadım, Epic'den ana oyunu satın alınca silip Epic'den devam ettim.
1675445927871.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,345
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom