Yardım Steam'den Orijinal ETS 2'ye Dışarıdan DLC Çalışır mı?

KDolunay

80+
Reaksiyon skoru
81
Arkadaşlar eski bir ETS2 oyuncusu olan ben, artık Steam'den orijinal oyununu alayım dedim.
Ancak bildiğiniz gibi, bir dünya dlc 'si var ve o dlc'lere o kadar para vermek istemiyorum.
E haritasız, modsuz da tadı olmayacak.

SORU 1. Oyunu Steam'den alsam, dlc'leri korsan indirsem oyun sağlıklı çalışır mı? Ban riski var mı?
SORU 2. Korsan DLC'li Orijinal Steam oyununda multiplayer oynayabilir miyim?
SORU 3. Orijinal oyunun Türkiye haritasıyla beraber oynanabilecek DLC'si var mı?

Korsan denen şeylerin hiç birinin garantisi yok.

Arkadaşlar eski bir ETS2 oyuncusu olan ben, artık Steam'den orijinal oyununu alayım dedim.
Ancak bildiğiniz gibi, bir dünya dlc 'si var ve o dlc'lere o kadar para vermek istemiyorum.

SORU 1. Oyunu Steam'den alsam, dlc'leri korsan indirsem oyun sağlıklı çalışır mı? Ban riski var mı?
SORU 3. Orijinal oyunun Türkiye haritasıyla beraber oynanabilecek DLC'si var mı?
Olmaz steam hesabınızda tanımlı olmadığı sürece dışardan eklerseniz de oyun içinde gözükmez

3. soruya da cevap alabilir miyim?

Valla biz dlcleri açan bir dosya atıyorduk konvoy oluşturup saatlerce oynuyorduk.

1-calisir
2-evet ama kendi mp sinde sadece
3-evet yunan dlcsi var

kendim orijinal oyuna crack full dlc yaptım uzun suredir oyle kullaniyorum yt ye ets 2 full dlc yapma diye aratabilirsjn

1-calisir
2-evet ama kendi mp sinde sadece
3-evet yunan dlcsi var

kendim orijinal oyuna crack full dlc yaptım uzun suredir oyle kullaniyorum yt ye ets 2 full dlc yapma diye aratabilirsjn

Harikasın. Sağ ol. Valla alayım mı korsan tam set mi indireyim arada kalmıştım.
Eğer dediğin gibi çalışacaksa Steam'den oyunu alıp DLC'leri netten çekerim.
Multiplayer oynanıyor mu peki açık dünya ile? Bir de ban riski var mı?

1 ve 2 Crack dlc ile arkadaşlarımla çok oyun oynadık. TMP giremezsin. Fakat konvoy girersin. Ban riski vb. yok. Yükle kur oyna. Tmp gireceğin zmn kaldırman gerekecek.
3 Türkiye harita içeren dlc yok. Yanlış bilmiyorsam balkanlşarda sadece istanbulun bir kısmı var. Bazı DLCler + Türkiye harita modu ile türkiye mapı ounayabilirsin. Ets2 hakkında bilgim var. yardım istersen bana yazabilirsin.

Harikasın. Sağ ol. Valla alayım mı korsan tam set mi indireyim arada kalmıştım.
Eğer dediğin gibi çalışacaksa Steam'den oyunu alıp DLC'leri netten çekerim.
Multiplayer oynanıyor mu peki açık dünya ile? Bir de ban riski var mı?
evet komple oynayabiliyorsun ama sadece official mp çalışır truckers mp değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet komple oynayabiliyorsun ama sadece official mp çalışır truckers mp değil.
ban yemiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,942
Üyeler
183,192
Son üye
aslanabey
Geri