Arama sonuçları: *

1. K

Kaliteli mikrofona sahip kulaklık veya program önerisi

Odamda genelde çok gürültü oluyor. Arkadaşlarımla Discord üzerinden oyun oynarken veya sohbet ederken ufacık arka plan seslerini bile algılıyor. Bunu önleyecek bir program var mı? Sadece benim sesimi algılasın istiyorum arka planda kıyamet kopsa da benim sesim dışında hiçbir şey algılamasa. Eğer...
  2. K

COD 3 MW AYNI TV'DE CAMPAING OYNANIR MI

Arkadaşımla tvden ekranı ayırarak cod 3 mw oynamaya çalışıyoruz arayüz ingilizce anlayamadık pek. Cod 3MW de multiplayer olarak hikaye modunda oynayabiliyor muyuz? Yoksa biz mi bulamadık?
  3. K

10000TL SİSTEM ÖNERİSİ VE GELİŞTİRME TAVSİYESİ

MSI GeForce GTX 1650 D6 Ventus XS ocv1 GTX1650 4 GB 128 bit GDDR6 = 4200TL. / MSI Radeon RX 6500 XT Mech 2X 4G OC 4 GB 64 Bit GDDR6 = 3800TL Ryzen 5 4500 = 1700TL Gigabyte A520M k 1.0 = 1400 Corsair 8 GB Vengeance LPX 3200MHz CL16 DDR4 RAM (2x) = 950TL MLD M300 3300/3100 M.2 SSD = 570TL 10000TL...
  4. K

4000-8000TL monitörüme uygun sistem önerisi

Başlıkta belirttiğim bütçeye toplayabileceğim en iyi sistem veya alabileceğim hazır sistemler hangileri? Elimde "AOC E2243FWS 21.5 60Hz LED monitör" var hazırda monitörümle uyumlu olması lazım bir süre bu monitörle kullandıktan sonra 144Hz bir monitöre geçeceğim.
  5. K

Grafik Programları Ve Unreal Engine Öğrenmeye

Yeni topladığım sistemim ile grafik programları ve Unreal Engine öğrenmek istiyorum. Nereden başlayıp ilk adımı atabilirim. Bu işlerden para kazanmaya başlamam için Adobe programlarını öğrenmem yeterli olur mu? Bu konuda baştan sona ücretsiz eğitim almamın bir yolu var mı ya da en azından...
  6. K

RX6700 Driver Sorunu

RX6700 ekran kartıma driverın amdnin sitesinden manuel olarak yüklerken pro edition indiriyorum .Yükleniyor fakat masaüstüne sağ tık yapınca amd adrenalin edition yazdığını görüyorum .Pro editionu defalarca yüklemeyi denedim ama her defasında adrenalin edition iniyor ne yapmam lazım
  7. K

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIMA VİEWDOWN VİRÜSÜ GİRDİ

Hocam önce Windows uptadeden pcyi sıfırladım. Flash belleksiz Windows 10kurdurdu tekrar. Ben de masaüstüne dönünce yeniden başlat deyip F8e basıp flaştan format attım sürücülerin hepsini sildim son kalan ayrılmamış alana " yeni" deyip Windowsu kurdum pc açıldı yapmam gereken bir şey kaldı mı?
  8. K

Hocam flaşı en üste alma kısmını yapmadım. Ne için dediniz onu bi daha format atayım mı
  9. K

bilgisayarı yeni topladığım için elimde Windows 10kurmak için bi flash var. Pcden direkt işletim sistemini nasıl silebilirim. Bunu yapıp UEFI ile tekrar kursam bir sorunla karşılaşır mıyım? Başka mağdurlar formattan sonra da karşılaşmış çünkü.
  10. K

Az önce bir uygulama indirirken bilgisayarıma VİEWDOWN diye artı bi uygulama indi. İner inmez virüs olduğunu anladım.Bi çeşit mining virüsüymüş sıcaklık değerlerine bakınca oyunda 50dereceyi geçmeyen işlemcimin 70 80 derecelere çıktığını gördüm. 30dk boyunca pc o halde açıktı ve araştırma...
  11. K

KASAMDA DAHİLİ FAN YOK

Ne yapabilirim bu durumda yapmam gereken bi şey var mı
  12. K

KASAMDA DAHİLİ FAN YOK

silverstone prımera pm01 kasa aldım 2.el ancak herif dahili fanlarını söküp yollamış. aşağıya linkini attığım fanları sipariş ettim ve bugün elime ulaştı bu fanların montajını kendim yapacağım. Asus prime b450m-k2 anakartımda fanlara uygun bi giriş yok. ne yapmam lazım. EZDIY-FAB Küp Fan Pro...
  13. K

Çözüldü✓ Sistemime en uygun işletim sistemi

Sapphire rx 6700 10gb ekran kartı R5 5600 işlemci xpg 2x8 3200mhz ram mld m300 500gb m2ssd Sistemimi oyun için kullanacağım. Prime b450m-k2 anakartımın kutusunda Windows 11 ready yazıyor. Hangi işletim sistemini ve sürümünü kurmam mantıklı olacaktır
  14. K

Yardım Msi Core Frozr s mATX anakartımda sıkıntı yaratır mı

Asus prime b450mk 2 anakartım sapphire rx 6700 ekran kartım var msi Core Frozr s kule tipi soğutucu alacağım soğutucu ekran kartıma değer mi veya ters takmak zorunda kalır mıyım
  15. K

Çözüldü✓ B450m-K2 bios güncelleyemiyorum

çok teşekkür ederim 1672750396 teşekkür ederim hocam :)
  16. K

hocam bilgi eksikliğim için kusuruma bakma ama zaten onu soruyorum masaüstüne gidemeden nasıl flash belleği hazırlayacağım bu ekrandan çıkamıyorum ki
  17. K

Launch csm enabled yazıyor hocam. fotoğraf atayım mı lazımsa
  18. K

kendim topladım parça parça ve Windows kurulumu yapmadım. Yapamadım daha doğrusu hala bios ekranını geçemiyorum. Anakartımın kutusunda win11in hazır olduğunu söylüyor zaten buna artı olarak bi şey yapmalı mıyım
  19. K

bunu nasıl göreceğim
  20. K

sistemimi topladım lakin biosu güncelleyip pcyi açamıyorum. B450m-K2 anakartımın kutusunda Windows 11ready yazıyor ama "reboot and select proper boot device" ekranını geçemiyorum bu yüzden masaüstüne gidip biosun güncel sürümünü de indiremiyorum ne yapmam gerekiyor? İzlediğim çözüm videolarında...
Top Bottom