Beyler birine ana kart sattım anakartta am5 frame kullanıyordum satarken orijinal soketi taktım manyak mıdır nedir gitmiş vidalara bakmış bu cihaz sökülmüş garanti dışı diyor. Yahu niye garanti dışı olsun diyorum anlatamıyorum sizce napayım iade alayım mı?
s24 ultra ile kullanıyordum hızlı şarj mavi olarak çıkıyordu 50dkda fullüyordu hocam faturası kutusu duruyor 1.8m kablosunu da vericem yanında kutudan çıkan.
ryzen 9 serisi oyun için değil render için tasarlanmış, işlemci 12 çekirdek ama 6 tanesi bir bütün, diğer altı tanesi ise başka bir bütünden oluşuyor. O yüzden oyunlarda çok daha stabil olmuyor.
ana modelin yanına bir tane rc modeliden bir tane alırsam, birde park kablosunu alırsam park halindeyken hem ön hem arkayı sürekli çekim yapıp sd karta atıyor mu hocam bilginiz varmı?
bizim kuzenin aracını bugün bebekte boydan boya çizip kaçmışlar aşırı tırstım park konusunda.
amd 9800x3d 500 dolar etiketi var, 23 bine satılıyor ülkemizde, bu değer referans alınırsa takribi 25 bin falan olur en fazla normal modeller tabii ki.