Arama sonuçları: *

1. R

Pc Açılışta İşlemci Isınması

Knk sorunu çözdüm benim yanlışım pompa fanını cpu fan soketi yerine sys fan soketine sokmuşum :) 1739138977 Knk sorunu çözdüm benim yanlışım pompa fanını cpu fan soketi yerine sys fan soketine sokmuşum :)
  2. R

Pc Açılışta İşlemci Isınması

Merhaba arkadaşlar amd ryzen 5 7500f işlemcim var 240mm sıvı soğutma takılı bilgisayarı açtığımda ekran gelince fanlar en yüksek devirde çalışmaya başlıyor işlemcim yava yavaş 100 derecelere kadar çıkıyor 1 2 dakika sonra yavaş yava iniyor bunun nedeni nedir zararı varmıdır
  3. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

25k
  4. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

olmuyor hocam keşke hocam dizi film izlicem ya ne 33 allah için 33 e masaüstü sistem kurarum zaten
  5. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

6. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

hocam benim istediğim dizi film youtube de bir şey izlerken max alacağım kalite görüntü kalitesi oled almak bu yçnden mantıklı değilmi
  7. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

gelecekte ne için yetmeyecek mesela biraz anlatırmısınız
  8. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

şöyle söyliyim özellikle belirttitm benim için dizi film internette gezinti bu yani oled ekran olduğu için beni çezbetti photoshop yapmaycağım oyun oynamaycağım yazılımcı değilim amacım bu
  9. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

diz dizi film internette gezinti özellikle film izleme 1729104566 söyle söyliyim şarj konusu ve dizi film izleme benim için ön planda olduğu için ekranı oled olduğu için almak istiyorum oyun değil amacım
  10. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR GÜNLÜK HAYAT DİZİ FİLM İZLEME İNTERNETTE DOLAŞMA İÇİN Bİ LAPTOP BULDUM LENOVO YOGA SLİM 6 EVO ÖZELLİKLE EKRANI OLED TEKNOLOJİYE SAHİP OLMASI DİZİ FİLM İZLEME AÇISINDAN CEZBETTİ LAPTOPUN LİNKİ BIRAKIYORUM SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ YORUM VE VARSA TAVSİYELERİNİZİ...
  11. R

Bios erp ayar sorunu

erp açıkmı kalsın kapalı
  12. R

Çözüldü✓ Beyaz Renk 2-5k arası mouse önerisi

https://www.trendyol.com/logitech/g-g305-lightspeed-12-000-dpi-kablosuz-beyaz-oyuncu-mouse-910-005292-p-42688899 kardeşim bu mouse yi kullanıyotum mükemmel şiddetle tavsiye ederim
  13. R

Bios erp ayar sorunu

Merhaba gigabyte a620m h anakartım var bilgisayarı kapatınca fan ışıkları yanıl kalıyor bende biostan erp ayarını kapattım bu seferde bişgisayar kapanınca tekrar açmak için power tuşuna basınca pc hiçbir şekilde açılmıyor bilen varmı?
  14. R

işlemcim dengeli mod performans modu gibi

merhaba işelmcim %2 lik kullanımda 4.60ghz de çalışıyor yüksek performansa alıyorum yine aynı dengeli moda alıyorum yine aynı nedeni nedir
  15. R

PC KAPATINCA ARGB FAN YANAN IŞIK SORUNU

Gigabyte
  16. R

PC KAPATINCA ARGB FAN YANAN IŞIK SORUNU

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı kapattınca argb fanlarımın fanı duruyor fakat ışıkları yanık kalıyor önceden yoktu yeni başladı bunu yapmaya sebebi nedir
  17. R

Fan Işık yanma sorunu ve argb kontrol

Merhaba gigabyte kontrol merkezinde ARGB fanlarımın ışıklarını değiştiriyorum fakat kontrol merkezinde kırmızı seçiyorum kasada mavi yanıyor bunun sebebi nedir ve ayrıyetten pc yi lapatınca fan ışıkları açık kalıyor fişi çekince sönüyor
  18. R

Gigabyte PCI-e x1 girşi hızı

gigabyte a620m h anakartım var ve bi tane ssd yuvası var oda dolu o yüzden yeni bi ssd takmak için ssd aparatı alıcam ve anakartımda PCIe x1 yuvasına takıcam ama anakartımın PCIe x1 hızını bulamadım sizin bilginiz varmı.
  19. R

Harddisk depolama almak

Merhaba bilgisayarımda sadece oyun oynuyorum ve depolamaya ihtiyacım var haliyle yüksek boyutlu depoya ihtiyacım var ssd fiyatları çok yüksek o yüzden Hdd almak istiyorum sizin görüşleriniz nelerdir.
  20. R

M2 SSD ÖNERİSİ EN AZ 2 TB OLMAK ÜZERE

1724148797 teşekkür ederim kardeşim önerilene bakıcam.
Top Bottom